m 7 ayKişi sizden çok hoşlanıyorsa, bu durum onda büyük bir gerginlik yaratabilir. Sizinle temas kurmak yerine, hatalı bir şey yapma veya duygularını açığa çıkarma korkusuyla tamamen kaçınmayı tercih ediyor olabilir. Yani, benimle konuşursa kendimi tutamam diye düşünüp en baştan mesafeyi koruyor olabilir.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
7 ayBunu bilerek yaptığını hissedersin, hislerine güven her zaman. Gerçekten sallamadığını, umursamadığını da hissedersin.
Bir başkasına karşı çok ilgili olan, sana karşı gram ilgisi olmayabilir. İnsanlar değişik, ön görülerin tutmayabilir. Önemli olan bunu kişisel algılamaman.
14 Yorumla- 7 ay
boş ver, hiç oralı olma. Ondan ne görüyorsan, sende onu ver. İnsanların ben o manada soğukluklarının değişeceğini sanmıyorum. Mantığın ile hareket et ve hislerine güven..
O kız olmaz ise bir başkası olur. Sakın takıntı falan yapayım deme, en beteri de o. - 7 ay
Rica ederim.
s 7 ayBir ortamda seninle asla göz göze gelmiyorsa ilgisini gizliyor demektir.
Bazen bakışlarını kaçırmakta ilgilenmenin bir çeşididir.19 Yorumla- 7 ay
Şöyle düşün, bir test sınavında bütün cevapları yanlış yapmak için bütün soruların doğru cevabını bilmek gerekir.
Ortamda göz kaçırmakta öyle bir şey.
Eğer herkesle denk gelip senden bakışlarını kaçırıyorsa, ilgisiz görünmeye çalışıyor demektir. - 7 ay
Hayır abi.
Özgüven eksikliği sayılmaz aslında.
Cinse bağlı.
Yani bir bayan böyle bir davranış yaptığı zaman özgüvensiz diyemeyiz. Doğasının gereğini yapıyor çünkü.
Kız evi naz evi demişler.
Fakat erkek yapıyorsa diyebiliriz. - 7 ay
Sorun etme abi.
Eğer doğru kişiyse o kişi, seni sevmesiyle bütün süründürmelerinin acısını ve yarasını en güzel şekilde sarar.
Kader gayrete aşıktır diye dememişler boşuna.
Sen üstüne düşeni yap, olursa birlikte çay içersiniz, olmazsa kendi çayını kendin demlersin :) - 7 ay
Sen sağ ol yüreği güzel abim.
Sana güveniyorum.
Hakkından gelirsin bu sevdanın :P
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayValla bu hatunlar oyle degisik ki nefret ediyor gibi yapip deli gibi asik olani bile var 😀
15 Yorumla- 7 ay
Ters psikoloji yapiyolar 🤣
- 7 ay
Tesekkurler 🙃
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen ilgiyi saklamak, özellikle utangaç ya da kendine güven eksikliği yaşayan kişilerde çok yaygın! Şu an sonbaharın o romantik havasında parkta yaprakların arasında bile böyle bir "gizli ilgi" ihtimali olabilir. 😊 Ama senin için önemli olan, onun hareketlerinden gerçekten bir şeyler hissedip hissetmediğini anlamak. Sence bakışlarıyla ya da dolaylı yollarla mesaj veriyor olabilir mi? 🌿✨
13 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayAh Semih, serinkanlı bir bakış açın var ya, helal! 😄 Ama bazen gerçekten iyi saklıyorlar, psikolojik casus gibiler! Belki ufak jestlere dikkat eder, minik minik ipuçları yakalayabilirsin. 🌟 Ama takılma çok, hayat kısa ve tatlılığa değer! 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Anlamam balla, kadınlaeı anlaöak zor zaten. Kendileri bile kendilerini anlamıyor.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aklıma anı geldi. Öhöömm. Diykat'le anı saatine hoş geldiniz efem... Bi çocuk vardı. Yani hayatımda onun kadar öküzünü az görmüş olabilirim hatta. Gel zaman, git zaman. Adını da bilmiyorum ama aynı sınıftayız. Çocuk bana bakıyor sürekli ama ben bakınca da başka şeyle ilgileniyor. Ben durur muyum, nooo. Gittim masasına vurup "hayırdır sen bilader, ne şekil şükül böyle. Ne ayaksın" dedim. Kem küm etti, koşup gitti. Millet de oradan dedi ki "eee kızım sana kör kütük aşık yha o çocuk". Dedim "neeeeğ".
Hülasa güzel kızlarım, ballarım, sütlü çokomel püsküğütlerim. Bir erko ilgisiz davranıyor, sizi kanalizasyon şebekesi yerine koyuyorsa eğer " Hayırdır bilader" taktiğimi uygulayın. Yhaa sizi seviyordur ya da cidden kanalizasyon şebekesi olabilirsiniz onun için. Selametle... 😉15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayAhahah genellikle öyle oluyordu dimi bu ya 🤦♀️
Hoşlandığı kişiye karşı sert ve soğuk, hoşlanmadığına karşı ise rahat ve samimi. Bu ters tepiyor hep. Fakat soru başlığında ki gibi bir durumda görmezden gelmek bence bana bulaşma demektir 😂
17 Yorumla- 7 ay
Nası yani nerede yanlış yaptım 😂
- 7 ay
Gözlerini kaçırmakta olabilirmiş miş gibi mi? Amaa yoo anlaşılır gayet ahaha
- 7 ay
He o da biraz fazla hayalperestlik olurdu ilgisi olduğunu düşünmek ya sanki jdjd
7 aySanmıyorum. Birine ilgin vardır ya da yoktur uzun süre ilgi görmüyorsa demek ki karşılığı yoktur anlam yüklememek gerek.
35 Yorumla- 7 ay
Yoo genel cevap verdim 😅
- 7 ay
☺️🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayEvet olabilir, genelde de ilgisini gizleyen anlamsızca soğuk yapar, görmezden gelir, tabi her görmezden gelene de gizli ilgisi var diyemeyiz ama bu davranışlar da onun sonucu biraz.
31 Yorumla
7 ayolabilir. bunu kucuk cocugumdan duydum şasirmustim. sinifta asik oldugu kizla hic oynamazmiş çekinirmiş. diger kizlarla oynarmis. yoksa onla ilgilenirsem o anlar onu sevdigimi demisti. sasirmustim oyle dusunmesine. eee seviyorsan niye onla oynamadinki demustim. duygularini farkli yanistabiliyor insan
21 Yorumla
7 ayBilmiyorum, sabredip göreceğim. Ama şu bir gerçek ki insan ne yaparsa yapsın nasibinden kaçamaz, bu yüzden fazla yıpratmamak lazım,3 günlük ömrümüz var,2 gününü eksik yaşayıp 1 gün iyi yaşatmak çokta mantıklı değil, bu yüzden hayırlı işleri geciktirmeyiniz hadisinde uygun davranmak gerekiyor.
11 YorumlaGörmezden gelen ilgi vermiyordur ve ilgilenmiyordur. Ama hislerini açıkça belli etmeden etrafında ise gizli ilgi orada olabilir.
18 Yorumla
7 aybence genel olarak senden gelen ilgiye açık değilim mesajı veriyor ama çok utangaç biriyse dediğiniz ihtimal de mümkün
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 ayValla olabilir ama beni görmezden gelenin benle işi olmasın belli etsin yani
11 Yorumla Ben genelde bu anlattığın gibi yapıyorum. Sanırım hata bende:)
13 Yorumla
7 ayGörmezden geliyorsa görmezden gelinir, hiç kimseyi anlama çabasına girmiyorum ahsjkajsj
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Olabilir ilgi göstermemek te bazen bir şekilde ilgi göstermenin yoludur
14 Yorumla
7 ayYok sanmıyorum, mesela ben hoşlanmadıklarıma öyleyim umursamam.
111 Yorumla- 7 ay
Utangaç olabilir erkekler benden genelde çekiniyorlar aliskinm normal buluyorum😅
- 7 ay
Olması gerekn ahshshs
- 7 ay
Haklisn illa birileri bakiyodur herkes kendine bakana baksın ajdbdb
- 7 ay
Doğru diyosun
- 7 ay
Ben teşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayZaten asil gormezden geliyorsa ilgisini gizliyordur. Diger erkeklerle samimi ama sana karsi soguksa, bil ki duygularini belli etmemek icin kendini savunmaya aliyordur. Kadinlar boyle maleseff
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayEvet olabilir
Kadınlar bunu çok yapar
Eğer bir de sebepsizce nefret ediyorsa mutlaka bastırmaya çalıştığı duyguları vardır10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Pek üstünde durmam görmezden geliyorsa istemiyordur açık net
10 YorumlaGörmezden geliyorsa tamamen görünmez olurum ben de onu görmek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 ayİlgisini gizliyor sanmam. Gerçekten görmek istemiyordur. Veya nefret ediyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayOlabilir herkesin karakteri farklı. Çok çekiniyorsa belki...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aySanmıyorum. Görmezden geliyorsa gerçekten umursamıyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 7 ayOlabilir ama herkes de aynı olmuyor bazıları gerçekten umursamıyor da olabiliyor
10 Yorumla Şöyle bişey okumuştumm ; bir ortamda size hiç bakmayan, sizi umursamıyormuş gibi davranan kişi aslında gizlice sizi en çok umursayan ve size en çok dikkat eden kişidir diye. Bu çoğu zaman çok doğru bir söz bence
00 Yorumla
7 ayHayır. Basitce sıkıcı ve boş buluyor olabilir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olamaz, ilgisi yoktur
20 Yorumla
7 ayGizlemek başkalarına fırsat vermektir. Öyle sevmek sadece acı çektirir. Başkası koluna takıp götürür sen sadece izlersin.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayOlabilir, kadınsa özellikle yapar senin ilgini görmek ister
11 Yorumla
7 ayHerkesle konuştuğu yerde seni hiç görmüyorsa aslında en çok seni görüyordur
02 Yorumla- 7 ay
Görmesini bilene
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi canım varlığını umursamıyorsa kesin seninle ilgileniyordur
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayGörmezden geliyorsa ne ilgisi olacak sanki. 😀
03 Yorumla- 7 ay
Baskılanmış duygular, kadınlar gizlemeyi tercih ediyormuş.
- 7 ay
Hiç ilgilenmiyorsa sanmam. İlgi belli eder ve anlarsın.
- 7 ay
Çoğu zaman zaten dediğin gibi olur, bazen istisnalar da oluyordur tabi.
Görmezden geliniyorsanız durmayın orada yani
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
7 ayYok ya öyle bir durum.
17 Yorumla- 7 ay
Görmezden gelmez bence
- 7 ay
Öyle şeylere takılma derim dostum. Öyle bir kız varsa etrafında konuş bakalım ne olduğu ortaya çıksın..
- 7 ay
Aa ben de var sandım vardı senin bir tane ☺️ rica ederim..
7 ayOlabilir de olmayabilir de jsn
12 Yorumla- 7 ay
😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende onu görmem kanka 😂
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sana ilgi göstermiyorsa senle ilgilenmiyorsa başkasına ilgi gösteriyordur %100 doğruluğu vardır
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Net olması daha iyi.
20 Yorumla
3 ayMuhtemelen gizliyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olabilir de sevmiyor da olabilir
10 Yorumla
7 ayBaşkasına ilgi gösteriyor da olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bir ihtimal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok ya ilgilenmiyordur mdmfm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok ya sanmıyorum
10 Yorumla
u 7 ayYoktur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Sanmıyorum manyakça bi düşğnce
01 Yorumla
7 ayYa nefret ediyor ya da senin dediğin
02 Yorumla- 7 ay
Böyle olur hep
7 ayTabikisi, öyle düşünüyorum ben fesat sjjsjs
05 Yorumla- 7 ay
Yiiiioooooo
- 7 ay
Hihim öyle 🤫
7 ayOladabilir oladamayadabilir
00 YorumlaGörmezden geliyorsa sevmiyordur
00 YorumlaAklında neler dönüyor kim bilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayKendi kaybeder
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olabilir tabii
10 Yorumla
7 ayOlabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
7 aySanmıyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bozulmuşta olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
7 ayOlabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayKesin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
7 aySanmıyorum.
10 Yorumla
7 ayHayır yok seven sevdigini belli eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
7 ayHayır yoktur
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne