Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. KAÇIRIR.. NET ! bu zamanda erkeklere TVde medyada sürekli sapıık kattill tacizzci vs vs sayıp sövülen bir ülkede HANGİ BEYNİ OLAN ERKEK ZORLA ISRARLA BİR KADINA GİDER? Yalan dolan uydurma senaryo Türk dizilerindeki yalan uydurma senaryo karakterlere bakarsak ZORLA kadının peşinden koşuyor ZORLA sevmeye çalışıyor.. bunlar gerçek hayatla alakası olmayan YALAN DOLAN şeyler. Gerçek hayatta çoğu erkek bu ülkede zorla bir kadına giderse polislik olacağını bilir özelliklede bu zamanda.
Türk kadınlarının Tvde ve medyada saçma sapan yayınlarla beyinlerini yıkıyorlar , akıl-hastası gay MAL yarım akıllı ilişki uzmanları birde kadınlara siz kaçın erkekler kovalayacak vs vs gibi MANTIKSIZ BEYİN YAKAN ABUK SABUK AKILLAR VERİYORLAR YAAa.. komedi :-) Yukarıya yazdım bu ülkede düzgün erkekler artık kendilerini gERİ çektiler ve sadece utanmadan sıkılmadan çağrılmadan her kadını üzerine zorl asaldıran sappıklarla tanıiabiliyor Türk kadın.. sebebide "insan" gibi tanışmayı iletişim kurmayı bilmemesi.. Aşk sevgi pizza DEĞİLDİR , pizzayı bile SEN sipariş edersin ve öyle sana gelir ama Türk kadını sipariş etmediği pizza aişk sevgi durup dururken ayağına gelecek erkekler KÖPEK zannediyorlar? YOK BÖYLE BİR YALAN UYDURMA? Dzügün hiçbir erkek böyle bir şey yapmıyor , bunu yapanlar = çağırılmadan sen bakmadan ilgilenmeden o erkeği kendine çekmeden üzerine saldıranlar cesur falan değildir saapıktır ve her kadına bunu yapıyorlar. Aşk sevgi karşılıklıdır (!) bunu kafanıza yazın.
Bir kadın bakmıyorsa? ilgilenmiyorsa? tanışmaya hiçbir çabası YOKSA? kime baktığı belli olmasın diye gözlük takıyorsa? kimseyi duymak istemiyor gibi kulaklık takıp geziyorsa? Dügün erkeklerin çoğunluğu (%90) Size GEL-MEZ-LER ! NET ve KESİN.. Çünkü düzgün bri erkek karşısında hoşlandığı kadından 1 YEŞİL IŞIK bekler onunda sevip sevmediğini göstermesini ister.. bir çaba görmek ister. Kimse istenmediği yere ZORLA gitmez "düzgün" erkekler hiç gitmez ! özelliklede bu zamanda ve bu ülkede sapıık durumuna düşmeyi hiçbir dzügün erkek istemiyor ! Kadınlar ise akıl-hastası sallamasyoncu ilişki uzamanları tarafından bilimum hayvan isimleri takılmış utanmaz yüzssüz herkadının üzerine çağrılmadan yüzssüzce saldıran aldatan yalancı çok konuşan sırıtıp duran rahat erkekleri = "alfa" çakal çukal kobra pitbul anlatıp siz kaçın sizi kovalayacaklar çok kıymetli insan olacaksınız diyerek kadınlara "duymak istedikleri YALANI" anlatıyor. Düzgün hiçbir erkek sizi asla KOVALAMAYACAKTIR. Bu saapıklıktır bu ülkede ! Bu tür kaçanı kovalanır mantığı = İLKOKUL ÇOCUĞU BEYİNLİ AKIILSIZ KADINLARIN bir rüyasıdır.. Kaçan kadın tanışmak istemiyordur.. Hiçbir yabancı ülke insanı böyle zırvalıklar yapmaz? düzgünce insan gibi tanışırlar konuşurlar iletişim kurarlar ve zamanlarını saçma sapan aptalca kaçma-kovalama çocuk oyunlarıyla harcamayıp sonuca giderler.. beraber mutlu güzel vakit geçirirler vs vs
Ulaşılmaz görünen kadınlar uzak durulması gerken psikolojik sorunlu insanlardır ve günümüzde bunların çoğu yalnızdır.. Çünkü düzgün erkeklerle tanışacak NE akılları NEDE zekaları vardır.. bu tür insanlar sosyal hayatta sokakata hoşlandıkları erkekle DEĞİL (!) ancak KEDİLERLE ve KÖPEKLERLE iletişim kurabiliyorlar.. İnsan olamadıkları için ve birde her kadını üzerine saldıran yukarıda yazdığım hayvan isimleri verilen yalancı aldatan kandıran çok konuşan utanmaz saapııklara yem oluyor.. Hoşlandığın erkeği kendine çekmezsen MAL gibi durur suratsız soğuk ve aptal aptal davranırsan dzügün erkekler KAÇACAK ama kısa sürekli ilişki peşinde olan tiplere yem olursun.. Kısa süreli düşünen itt hiiç yüzsüz alfa kobra çakal çukal pitbul isimleri verilen erkekler "cesur" değillerdir, onlar yüzsüzz itt insanlar çağrılmadan her kadının üzerine saldırıyorlar.. çoğu aptal kadın TEMBEL olduğu ve aşkı sevgiyi önüne hazır yemek gelecek gibi bekledikleri için kaybediyorlar, "düzgün" erkekler onlardan 1-YEŞİL IŞIK beklerken efendi düzgünce çağrılmayı beklerken (belki bir gülümseme, tatlı bakış, ilgilenme, çoğu Türk kadını bunu yapamaz ama belkide birşeyler sorup konuşma vs vs kısaca iletişim kurma..) O YEŞİL ışık hiçbir zaman yanmaz.. erkek bakar bakar ilgilenir kadın onu çağırsın birşeyler yapsın diye ama o kadınların IQ'sü ZEKA'sı buna yetmemektedir ne yazıkki.. zannetmektelerki ERKEKLER KÖPEK ve yüzsüz saapıklar gibi çağrılmadan üzerlerine saldıracaklar.. :-) komik g
Gerçekten bu ülkedeye gelen yabancılar insanları tanıdıkça etraftaki örnekleri gördükçe neden şaşıp kalıyorlar , neleri yadırgıyorlar artık çok NET görüyorum bende , (OLMAYAN) insan ilişkilerine bakınca anlaşılıyor bu (!)218 Yorumla- +1 yıl
Çok dolu ama adam haklı 😃🙏
- +1 yıl
@Serdarizm21 Çoğu erkek %95 böyle düşünürken halaaa kadınlara KAÇIN KOVALAYACAKLAR diyen akıl hastası GAY MAL ilişki uzmanları dolu etrafta.. "Düzgün" erkekleri ZORLA kadınları taciz eden ZORLA peşinden koşan sapııklar durumuna düşürüyorlar.. İnsan olup insan gibi 1adım atıp insan gibi tanışmayı bilseler insan gibi MUTLU OLUP insan gibi AŞKI SEVGİYİ yaşarlar.. ama yoookkk kaçacaksın akıl -hastası gibi hareketler yapacaksın ve ÇOK DEĞERLİ OLACAKSIN diyor bazı MAL ilişki uzmanları bu kadınlara :-) ve kadınlarda bu etrafta sallamasyon gerçekle alakası olmayan ilişki uzamnlarını dinleyip abuk sabuk saçma sapan hareketler yapıp olacak ilişkiyi mutluluğu aşkı daha başlamadan yokedip bitiriyorlar.. çünkü Türkiye gerçekleriyle ve sokağın sosyal hayatın gerçekleriyle alakaları yOK.. Amerikadan okudukları yazıları Türkiyeye uyarlayıp YALAN DOLAN yorumlarla kadınların kafasını karıştırıyorlar iyice aptallaştırıyorlar.. Etrafta düzgün ve yalnız erkek dolu birisi selam versin ilgilensin diye bakıyorlar ama kadınlar soğuk yabani ve birde üzerine kaçıyorlar :-) yaaa arkadaşş kim tanışır ZORLA bunlarla? gerçekten saapık olanlar.. polislik olmayı göze alanlar !
- +1 yıl
Haklısın kral.🙏
- +1 yıl
Başlarını okudum sadece sevgililerine karşı bile umursamazlaştı erkekler tek hoşlandıklarını geçtim
- +1 yıl
@Kartonhelva Sosyal medya / İnternet insanları ÇOK bozdu.. bu ayrı bir başlık konusu.. Artık bir çift gittikleri bi rmekanda kafede vs birbirleriyle ilgileneceklerine telefonla oynuyorlar ikiside.. bu bir felaket ama apayrı bir başlık onusu.. robotlaşma , asosyallik , Amerikanın akıllı-telefonlarla insanları esir alması.. çoooooook uzun bir konu ve dediğim gibi FARKLI bir konu başlığı.. aldatmalarda soğumalarda hep bu sosyal medya yüzünden oluyor.. eskilerde 9böyle şeyler yoktu ya da daha azdı , insan ilişkileri daha iyyidi.
- +1 yıl
Çok üzücü bir şey aslında sevildiğimi hissetmeyeli çok oldu bir erkek tarafından
- +1 yıl
@Kartonhelva Seni sevende vardır herkesi seven biride MUTLAKA vardır.. (öncelikle) Seni beğenen biri sana uzaktan bakar ve ona 1-YEŞİL IŞIK yakıyormusun hep onu bekler? düzgün erkekler böyledir ama kadınlar = "bu erkek neden bakıp duruyor" diye sorarlar.. neden bakıyor olabilir acaba? :-) Bir çaba bekliyor? o erkek acaba beni beğendimi benle tanışmak istiyor mu? diye karşısındaki kadından 1-IŞIK bekliyor ama çoğunlukla kadınlar o ışığı HİÇBİR zaman yakmıyor hatta erkeğe "ABAZA MAL MAL bakıyor" diyorlar.. beyin yakan iletişimsizlikler ülkesi..
- +1 yıl
Çocuğa takip isteği attım daha nasıl yeşil ışık yakabilirim
- +1 yıl
Çocukluk aşkım yani aşkım derken sevgili değildik ama onun bana boş olmadığını düşünüyordum tesadüfen karşıma çıktı yanıma geldi biraz konuştuk sonra takip attım ama elim o takip et butonuna o kadar zor gitti ki
- +1 yıl
@Kartonhelva
Ben sosyal medyadan değil GERÇEK SOSYAL HAYATTAN bahsetmiştim , yüzyüze tanışmak.. Sosyal medya tüm ilişkileri basitleştirip bitiriyor ! Daha hayatında hiç yüzyüze gözgöze gelip hoşlandığı erkeğe/kadına "merhaba" bile dememiş aşık olmamış aşk nedir bilmeyen, insan gibi kalbi atarak yüzyüze o heyecanla sevdiği insanla tanışmamış insanlar sosyal medyadan 100lerce 1000lerce insanlar LIKE atıp tanışınca çok büyük bir iş yaptıklarını sanıyorlar?
aslında hayatı PASS geçip gdiyorlar.. değerSİZ leşiyorlar ve içlerinden duyguları hisleri kaybediyorlar. - +1 yıl
Tanıdığım birini ekledim sosyal medyadan son yazdığımı okudun mu
- +1 yıl
hmm çocukluk aşkınsa ozaman neden çekiniyorsun? Sen insan olarak çaba göster , seni içinden gelen rüyan ve amacın bu ! amacına ulaş.. diğer embsiller gibi zamanı BOŞA harcama , ona 1 adıma t ve oda belki senden çekiniyorsa BUZLAR erir.. Bu ülkede erkeklere sapıık katiil tacizcci diyorlar ama kadınlara bir şey söyleyen yOK? Bizim üzerimizde büyük bir psikolojik YÜK var bu zamanda.
- +1 yıl
Başka iletişim kurabileceğim bir yer yok artık ilkokulda değiliz
- +1 yıl
@Kartonhelva... yazılar geç geldi OK.. anladım yüzyüze tanıyorsun
- +1 yıl
İşte takipşeştik o kadar bir mesaj bile atmadı ama o beni gerçekten heyecanlandırmıştı
- +1 yıl
@Kartonhelva .. konuş onla sohbet et , yalnızımde sevgilim yok de.. Sen neleryapıyorsun de? ona görüşmeyi teklif et.. kahve çay vs vs? .. belkide çekiniyordur. (Bu söylediklerim eğer onun sevidği biri yoksa olumlu karşılk bulacaktır ama sevgilisi varsa istemeyebilir? bunuda sorup öğrenebilirsin kolayca.. çekinmeye gerek yok bence , ikini zkonuşuyorsunuz sonuçta başkası yok?)
- +1 yıl
Çekinmek için çok büyük bir sebebim var
- +1 yıl
@Kartonhelva ___ ? ____
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hiçbir kadının ulaşılmaz olduğunu düşünmüyorum. Sevgili, sevdiği, eşi olan kadına öyle dğşünce bile beslenmez. Bir de ulaşma aşamasında insanın fikirleri değişebilir. Bazen dıl görünüşler düşündüğümüz karakterde olmuyor.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir yerden sonra sever bu aşkın ızdırabını derim uğraşırım çabalarım fazlasıyla üstüne düşerim laf yesem de çabalarım ama baktım ki kendini vazgeçilmez sanıp öyle davranıyor o zaman devam et kızım yoluna derim
11 Yorumla- +1 yıl
Skrm bu aşkın ızdırabını derim
+1 yılKarşı cins, hiçbir zaman hırs olmadı benim için. Benim dikkatimi çekmeyi başarabilmesi önemli bu noktada. Onun dışında karşımdaki insandan adım görmedikçe uğraşan birisi olmam. Dolayısıyla ulaşılmaz bir izlenimi varsa karşımdakinin çabalamam.
11 Yorumla- +1 yıl
Dün başıma geldi yan sandalyede 2 kız oturmuşdu yandan bana bakıyordular benimde yanımda arkadaşım vardı sonra tam gelib karşımdakı sandalyede oturdular kızlar gözümün içine bakıyordular direkt ve ben bir şey yapmadım arkadaşıma kalk gidelim dedim ama Onlar kıpırdamadılar tam 30-35 dakika önümdeki sandalyede oturdular ve yanlarındam geçen kızlarda bakıyordular bana ve sanki bunlarda kıskançlık oluşdu ve sonra ben bir şey yapmadığım için gitdiler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karakteri zor olabilir, duvarları vardır v. s ama ulaşmasını bilene kimse imkansız değildir.
11 Yorumla- +1 yıl
Dün başıma geldi yan sandalyede 2 kız oturmuşdu yandan bana bakıyordular benimde yanımda arkadaşım vardı sonra tam gelib karşımdakı sandalyede oturdular kızlar gözümün içine bakıyordular direkt ve ben bir şey yapmadım arkadaşıma kalk gidelim dedim ama Onlar kıpırdamadılar tam 30-35 dakika önümdeki sandalyede oturdular ve yanlarındam geçen kızlarda bakıyordular bana ve sanki bunlarda kıskançlık oluşdu ve sonra ben bir şey yapmadığım için gitdiler
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKimse ulaşılmaz değildir, ulaşılmaz dediklerimiz istediği kriterde birini bulunca koşarlar
10 Yorumla
+1 yılFazla naz beni kaçırır. Net olmakta fayda var. Bir şeyi ya istersin ya da istemezsin. Yokuş yapmayı çocukça buluyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabır bir yere kadar.
Zorlada bir şey yapılamayacağına göre.
Çok fazla inat etmem ama daha sonra olacaklardan ya da yasayacaklarindan üzülmeyecek.
Bütün erkekler hepiniz aynısınız demeyecek.
Biraz zor ama.10 Yorumla Hırslandırmaz, birinin kalbini kazandırmak için çabalayamam üşenirim buna zaman kaybı olarak görürüm. Kaçırır beni, adaylara bol şans dilerim çünkü egosunu tatmin edemem
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHırslandırmıştı. Yani başkalarına göre ulaşılmaz değildi belki ama bem için ulaşılmazdı ve benimle asla ilişki düşünmüyordu😂 çoook uzun süre uğraştım, en son soğuttu kendinden
10 Yorumla
+1 yılUlaşılmaz görünümlüyse hırslanırım ama bana karşı ona ulaşamazmışsın gibi davranışları varsa kaçarım tabiki uğraşmam onun peşinde mi koşucam işim gücüm yok
10 YorumlaHiç çekici gelmez bana. Soğurum. Sıcak olması lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılmaz görünmek değil de ulaşılamaz olmaya çslışsnlsr var. Onlara diyeceğim fazla naz aşık usandırır 😊
10 Yorumla Hırslanan kişi karşı tarafın sevgisini istemez. "Onun için çaba harcadım ve onu elde ettim" gibi sahte bir özgüvene ihtiyaç duyar.
10 Yorumla
+1 yılUlaşılmaz görünen karşı cins zaten kimseyi istemiyordur , o yüzden öyle biri için zamanımı boşa harcayamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlgimi çektiyse ulaşılmaz değildir. Ulaşılmaz bir insanın olduğunu düşünmüyorum, kimseyi gözümde büyütmem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öyle görünmesi benim için artı bi şey… güzel şeylere emek verilmeli… ama bu hırs boyutunda olmaz benim için…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklında kadın olmayan bir erkek istediği kadar zoru oynasın elde edilir elde ettikten sonra kendimce eğer sevmişsem vazgeçmem sevmediysem uzaklaşırım.
10 Yorumla Kimse ulaşılmaz değildir sadece yaklaşmasını bilmeli. Genelde o tipler kasıntı olan tiplerdir ama uğraşmaya değer mi o tipler için muamma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılmaz kimse yoktur ulaşmıyorsam ulaşmak istemediğimdendir zaten ulaşacağım kişiye ulaştım bundan sonrası yok
10 Yorumla
+1 yılHırslandirir ulaşabildigim zaman da ben uzaklaşırım
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırır muhtemelen çünkü kendime o kadar güvenmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Özelliklede apartman önlerinde oturuken evli 30-35 saylı genç kızlar bakıyorlar çoçuklarıyla tam karşımdan geçiyor ve gözleriyle süzüyorlar ve defalarca bu tekrarlanıyor ama bir şey yapamam çünki başkasının karısı işim olmaz, ama çok zorlayıpda gelib yanımda oturanlarda var
+1 yılKaçırır. Ben kendimle başa çıkamıyorum bir de onunla mı uğraşacağım
10 Yorumla
+1 yılKarşılık almadığım bir ilişki içine girmek istemem. Kazanmak için çaba sarf edilmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılAslanım ben, gururum peşinden koşmama müsade etmez.
10 Yorumla
+1 yılözellikle ulaşılmazı oynayanla ki belli eder kendini işim olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Özelliklede apartman önlerinde oturuken evli 30-35 saylı genç kızlar bakıyorlar çoçuklarıyla tam karşımdan geçiyor ve gözleriyle süzüyorlar ve defalarca bu tekrarlanıyor ama bir şey yapamam çünki başkasının karısı işim olmaz, ama çok zorlayıpda gelib yanımda oturanlarda var
+1 yılKolay ulasabilecegim karsi cins ilgimi gram cekmiyor 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri öyleyse umurunda olmaz zaten.. Fakat bazıları oynuyor o zaman sıkıntı. Keyifli geceler..
10 Yorumla Caba sarf etmem sadece kendimi bir sekilde fark ettiririm gerisi gelirse gelir 🤪
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılNeye göre ulaşılmaz? Biz severiz toplum olarak ağzımıza bal yapana tapmayı :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılKimse ulaşılmaz değil benim için. Bu muhabbetler falan çok yavan geliyor.
10 Yorumla
+1 yılHırslandırır ama ulaşılmaz değildir istesem elde ederim
10 Yorumla
+1 yılKimse ulaşılmaz değildir ama tembelim ben uğraşamam
10 YorumlaNe hirs nede kacirir. Elektrik almissam baska sansi yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Kimse ulaşılmaz değil uğraşılmazdır herkes aynı abartmayın kimseyi arkadaşlar
00 YorumlaEn sevmediğim şey vermeyeceksen uğraştırma modundayım
00 Yorumla
+1 yılUlaşılmaz insanlar bin adım daha öndedir insanlar ulaşılamayan kadınları veya erkekleri tercih ederler.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBütün günümü bir şahıs için asla heba edemem , kimsin ki ulasilmazsin , sıradaki gelsin
10 Yorumla
+1 yılHırslandirir ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşamam der çeker giderim
10 Yorumla
+1 yılKaçırır o kız sana bakmaz der sıvışırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. benim için ulaşılmaz yoktur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cok vaktim yok acikca konusurum..
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam mücadele ederimm, ama rahatsız etmeden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar guzel olduguna bagli
11 Yorumla- +1 yıl
Senden pesinden 3 ay kosarim mesela sonra sikarsin😀
saniyesinde vazgeçerim. d
10 YorumlaUlaşılmaz kadınlara bayılırım
10 YorumlaKaçırır. Kimsenin nazını çekemem
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Direkt içimde nefret uyandırır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ulaşılmaz karşı cins yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Zoru yaparız imkansız zaman alır.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası hiçbir mezar benu tutamaz tabutu açar karşı cinsi kucağıma cukkalarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırır. Yarışacak kadar vaktim yok
10 Yorumla herkes ulaşılabilir ulaşmasını bileceksinn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Onunla mi uğraşcam ya
00 YorumlaDirekt bakmamayi tercih ediyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an uğraşamam. Yoruldum.
00 Yorumla Uğraşmam, bırakalım Ulaşılmaz kalsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKacirir
10 Yorumla
+1 yılBana karşı koyan kız olmadı daha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaçırır
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHırs
10 YorumlaÜstune bile dusmem
10 YorumlaKesinlikle daha hırslı yapar
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım