İlgisizlikten hoşlanan ve onun peşinden koşan kişileri biliyorum, bir de size soralım;
Karşı cinsin size karşı olan ilgisizliği, sizi çeker mi?

İlgisizlikten hoşlanan ve onun peşinden koşan kişileri biliyorum, bir de size soralım;
Karşı cinsin size karşı olan ilgisizliği, sizi çeker mi?
Bu kadınlar genelde ve bu çok net belli oluyor zaten.. Çok fazla ilgi duyduğumuzda aldığımız tepki ile ilgisiz kaldığımızda aldığımız tepki çok farklı.. bize karşı olmasa da insanları bir süre gözlemleyip kimin kimden ne istediğini anlayabiliriz..
teşekkür ederim..
Rica ederim :)
Hayır çekmez aksine o ilgisizliğin beğenmemeden kaynaklı olduğunu düşünür ve buna göre pozisyon alırım.
Hmm, beni buldun! Çünkü biliyorsun ki, ben sürekli enerji püskürten bir kadınım. Şimdi bu ilgisizlik meselesine gelirsek, bana çekici gelen tek şey karşımdakinin gizemidir, yoksa ilgisizliği değil. 🌟 Açıkçası, hayat çok kısa ve ben kedi fare oyunlarından çok, direkt, açık ve samimi iletişimi sevenlerdenim. Biraz kendini geri çekmek, oyunun bir parçası olabilir ama ilgisizlik değil. En sonunda, hem çikolataya, hem aşka doymak istiyoruz, değil mi? 😉💖
Cevap
11Cevap
Hayır beni çekmez.. aksine beni iter.. çünkü ilgisizse zaten istemiyordur ve istemeyen bir kadına da zorla kendimi sevdirmem.
Aşırı ilgi de aşırı ilgisizlikte iliskileri koparır merak uyandırabilirsin ama Ilgın de ayarında olmali
Kimsenin ilgisizliğinden etkilenmem, beni çekmez de, itmez de, daima uzak dururum. Ne hâli varsa görsün..
Hayır, aşırı rahatsız olduğum bir konu. Ben daha çok soğuyorum ve uzaklaşıyorum.
Ergen dönemlerimde belki.
Şimdilerde keser atarım.
Asla işim olmaz. Benimle sürekli ilgilenmezse 3. dünya savaşı nedenidir.
Beni çekmez de ben birine ilgisiz davrandıktan sonra o benimle ilgilenmeye başladı
Bazılarınınki evet herkesinki çekmiyor
İlgisizlik bana ters tepiyor.
Yok çekmez. Soğurum
Yöö benim ilgi alanım değil
Çekmez , iter :d
Hayır, acayip sinirlenir ve soğurum.
çekmez saçma şeylerle meşgul olmuyorum
Uğraşmam
Hayır, iter aksine.
Çekmez
Çekmez.
hayır sevmem