Denendi , olumlu sonuçlandı. Eşimden korktuğum bir kız vardı ama kız öyle hiç yüz vermiyordu Ben de ilgi alakayı kestim bir anda 1 gün 2 gün daha sonra kız geldi bir şeyler konuşmaya çalışıyor falan kısa cevaplar veriyorum daha sonra tabii bu kudurdu Daha sonra da tekrardan ben onu ilgi gösterince o da bana ilgi gösterdi. Bilmiyorum ama kızlar genelde kendilerine ilgi göstermeyen onlara tercih etmeyen kişileri tercih etmeye yöneliyorlar hani insan psikolojisi sanırım bu insan ulaşamadığına hayran olurmuş.
Böyle bir şeyin ilgimi çekmesi imkansız çok şükür buna ki böyle bir insan değilim. İnsanlar kolay manipüle oluyor, standart şeyler var bunun gibi kaçan kovalanır, şunu yapmak zeki gösterir falan. Ne demek istediğimi anlatamadım ama olsun bakalım
Karşı cinsin ilgisizliği beni çekmez, aksine ondan soğurum. Herkes ilgi görmeyi güzel sözler duymayı hak eder diye düşünüyorum, ilgi göstermeyen birine benim ilgi göstermem mümkün değildir bu tek taraflı olmaz. Kimisi ilgisiz davranan insanların peşinden daha çok gidiyor bunu da anlamıyorum, kaçan kovalanır hesabı onun peşinden gidiyorlar ama yine olmayınca hayal kırıklığı oluyor. En doğrusu ilgi göstermeyene yapmacık davranana geç olmadan yol vermek.
Bilakis, ilgi ve heves her şeydir. Zaten bunlar varsa karşıda sizi öğrenmek, bilmek, sayfa sayfa okumak istiyordur. Eksikse de '' durakla, kendine gel '' demeli insan ve bir adım geri atıp izlemeli. Gelmiyorsa karşılık zaten o iletişim orada biter. Her kim kendine zerrece saygı duyuyorsa bu doğrultuda düşünmelidir.
Ilgisiz insan ilk başlarda çeker bir nebze. Ama sonrasında yorar. Sabır işi onunla uğraşmak. Ilgisini çekeyim derken doğallığını kaybedersin. Tatiklerle ilerlemek bana göre değil. Pata küte biriyim olduğum gibi davranamadığımda boğuluyorum. Rahat ve doğal olabileceğim kişi ilgimi daha çok çeker ve beni olduğum gibi kabul eden biri tabiki kendisi gibi davranan biri olmalı.
Kızları çekiyor o kesin. Sebebi de bu kadar abaza nüfusunun yoğun olduğu bir ülkede talep edilmeye alışkın olan kadınlar kendilerine ilgisi olmayan erkek gördüklerinde dikkatlerini çekiyor. Farklı biri hissi uyandırıyor.
Eger benle hiç ilgilenmiyorsa ben yokmuşum gibi davranıyorsa çekiyor. Sebebini merak ediyorum neden benle hiç ilgilenmiyor diye ama o ilgilenmiyorsa ben hiç ilgilenmem yani peşinden kosmam laf atmam
Hayır beni itiyor. Soğurum ve onun hakkında istemsizce kötü şeyler düşünmeye başlarım artık kendimi de soğutmak için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayir. Onun ilgisi değil benim sevgime göre değisir. Çok seviyorsam ilgisizi de severim ama dişaridan ilgisiz oldugu için koşuyorum gibi gozukebilir. Aslinda ondan değil benden kaynakli. Bu genel olarak kariştirilan bir durum
insanın yaratılışında fark edilmek var a dostlar. o yüzden o bakmıyosa baktırmasını sağlayacak cinsten ufak hareketlerde bulunmalı. ama bu ilgisizlikten kastınız sevgi falan vermemekse koyun g. te