Ben rahatsız olurum. Genelde zaten çevremdeki herkes sınırlarını çizer ama bazen samimiyetin dozu kaçınca unutulabiliyor. O sırada aşırı geriliyorum.

Ben rahatsız olurum. Genelde zaten çevremdeki herkes sınırlarını çizer ama bazen samimiyetin dozu kaçınca unutulabiliyor. O sırada aşırı geriliyorum.
Çoğu erkek sana dokunuyorsa o cesareti senden almıştır. Gerek işte gerek isteme bir şekilde o. yuzu vermişsindir. Böyle bir durumla karşılaştım. O an bozmadım. ama akşam dedim ki "muhtemelen istemeden sana bedenime rahatça dokunabilecegin bir yüz verdim. Bir daha olmasın olacaksa da bitirelim." Demiştim baya net olmuştum
ben rahatsız olmam ama duruma göre değişir mesela yakın arkadaşım ise sarılabilir bunu normal karşılarım. ama sürekli mesela temas etmek istiyorsa yakın duruyorsa zaten bunun altında başka bir şey ararım. ama aşk için konuşursak da Her bireyin fiziksel ve duygusal sınırları farklıdır. İlişkideki her iki taraf da bu sınırlara saygı göstermelidir. Eğer karşı cinsin sürekli teması, kişisel sınırlarınıza zarar veriyorsa veya rahatsızlık yaratıyorsa, bu durumu açıkça ifade edilmeli bence karşı cinsin sürekli teması kişisel tercihlere ve rahatsızlık seviyesine bağlı olarak değişebilir. İlişkide açık ve sağlıklı iletişim, bu tür konularda anlayış ve çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Her iki tarafın da birbirinin ihtiyaçlarına ve sınırlarına saygı göstermesi önemlidir.
Elbette, sınırlar herkes için önemlidir ve kişisel alan ve rahatlık hissi her zaman saygı gösterilmesi gereken şeylerdir. Eğer birisi sınırlarınızı aşarsa veya samimiyetin dozu fazla artarsa, rahatsızlık hissetmeniz doğaldır. Bu tür durumlarda sakin bir şekilde sınırlarınızı hatırlatmak ve rahatsızlık hissettiğinizi ifade etmek önemlidir. İnsanların bu tür gerilimli anları anlamalarını ve saygı göstermelerini sağlamak önemlidir.
Rica ederim.
Cevap
13Cevap
Evet bende rahatsız olurum ama bazıları temas bağımlısı oluyor dokunmadan duramıyor..
O bana bahane gibi geliyor.
Bahane edende var gerçektede ama bazıları bahane dediğin gibi..
Kadınlar evet olabilir ama erkeklerde dokunmak için fırsat arar genelde
Bu efendi ve sessiz erkekler için de geçerli bir şey mi?
Hayır her erkek değil kadınına değer veren erkek çekinir zaten
Peki teşekkürler.🙂
Rica ederim Efendim :)
Yani tabii ki rahatsız olurum zevkli yabancı bir kadın ikide bir dokunmasıyla teması içinde olması hoşuma gitmez
Tabii ki olurum gereksiz samimiyetin sonu kötü bitiyor
Evet olurum yarın gereksiz yere temas edilmesi hoş değil. Kimse saygıya edebe dikkat etmiyor
Yani kişiye bağlı. Yakın arkadaşım falansa sorun etmem
rahatsız olmam hoşuma gider teyze ise bu rahatsız olurum ama
Ben olmam çünkü fark etmiyor olabilir.
Evet bazı insanlar için çok da önemi yok. Saygı duyuyorum ama ben mesela aşırı rahatsız olurum. Bence karşı tarafı da düşünmek gerek.
temastan haz etmiyorum
Evet fazla temas beni rahatsız eder 1
İki cinsiyetin de gereksiz teması hoşuma gitmez.
Olmam. İyi hissederim.
huylanıyorum ve elimle dokunduğu yeri siliyorum.
Dokunmasınlar.
Yok daha fazla temas etmesini isterimm
Olunur tabi
Ama tercihe bağlı
Rahatsız olurum
Evet rahatsız olurum
Aşırı derece olurum
Evet olurum
Hayır zevk alırım. Ya sen?
Hayır zevk almam. Aksine rahatsızlığımı da belli ederim.
Bu aralar pek aktif değildin sorun mu var
Hayır sadece meşgulüm bu aralar. Saolun sorduğunuz için🍃
Anladım sorun olmasında 🥰 iyi geceler
İyi geceler🌺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?