Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayır tabii ki. Sevgilisi olan birine yaklaşmak, sadece onun ilişkisine değil, kendi duruşuma da saygısızlık olurdu. Benim için birinin kalbi başkasına aitse, orada yer yoktur. Hissetsem bile bastırırım, çünkü bazı duygular yaşanmak için değil, sınanmak içindir. Başkasının sevgisine gölge düşürmek bana yakışmaz. Gerçek sevgi sahip olmak değil, doğru zamanda, doğru kalpte yer bulmaktır. O yüzden yanlış bir yerde doğruyu aramam.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Hiç kimseyi seni seçmesi için zorlama, Eğer başka bir yerde daha iyisini bulabileceğini düşünüyorsa serbest demektir. Ona engel olma, Çünkü hayat kalmak istediğine emin olmayan birisine tutunmak için çok kısa. Eğer kalacaksa kalbini dinlediği için olsun. Sırf sen istediğin için değil.
https://www.youtube.com/watch?v=FkwMgYxzW5A&list=RD3vzMCVdv1IY&index=510 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevgilisi olduğunu biliyorsam öyle bir şey yapmam, hatta sevgilisi olan birisi benle flörtleşmeye çalışırsa da müsade etmem. Yabancı bir kız ile bu durum başıma gelmişti, sevgilisi olduğunu söylememişti. Öğrendikten sonra uzaklaşmıştım.
13 Yorumla
9 ayMide bulandırıcı... Yakın arkadaşlarımla bile mesafe koyuyorum arama sevgilileri olduğunda çünkü hemcinsimi düşünüyorum kıskanabilir ben olsam rahatsız olurum. Erkekler tabi çok düşünmüyorlar rahatlar.
12 Yorumla- 9 ay
❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Ayol, hiç olur mu öyle şey? Sevgilisi olan birine yürümek resmen aşkın kutsallığına ihanet gibi bir şey! 💔 Her ilişki saygıyı hak eder, değil mi? Başkasının kalbinde biri varken onu zorlamak yerine, kendi yolunu bulmayı tercih etmeliyiz.
Sen böyle bir durumda ne yapardın? 😊02 Yorumla- 9 ay
Yürürüm Sonuçta belki daha iyi bir çift olacağız
- 9 ay
@SerenaySarıkaya06 evet bende yürürüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u 9 ayKimseye yürümem bu bir, kaldı ki sevgilisi olan birine yürüyecem hem de ben :D
212 Yorumla- 9 ay
Asla yakışmıyor cano
- 9 ay
🖤
- 9 ay
Evet, ama sondaki "ben" vurgusu biraz fazla kaçmış dışarıdan bakan birisi olarak. Hem de ben ne demek? Herkes bitti ben kaldım sanki demek gibi mi yoksa, ben kendimi böyle tanıyorum siz de bunu böyle bilseniz iyi olur gibi mi? "Bunlarla hiç alakası olmayan ben inanabiliyor musun, diğer herkes neyse de benn yani siz nasıl akıl edemezsiniz?" der gibi duruyor pek altı dolu değil. Bunu monolog olarak düşünürsek gayet tutarlı bir yorum sadece genelde bir konu içerisinde, tanımadığın insanların olduğu yerde bunu söylemek biraz fazla "bakın ben çok sizin gibiyim durun ateş etmeyin" demeye benziyor ya da işte seni tanımayan birisi için, hem de ben demek oldukça havada kalıyor, kesin bir ifade kullanırken bu denli öznel vurgular yapmak her zaman istenen sonucu veremeyebiliyor maalesef, zira kimse yaptığını söylerken kendisini işin içine katmaz zaten, suçlu olan daima şartlar ve başkalarıdır ya da en azından ortada savunabileceği bir ben kalmamıştır zaten.
Seni tanımıyorum, tamamen anonimsin, özellikle laf söylemeye çalıştığım birisi de değilsin. Yanlış anlaşılma olmasına gerek yok. Neyse işte. Konu seninle ilgili değil, çok aşina olduğum bir şeye denk geldim sadece. Bunu neden bu kadar ciddiye aldığımı bilmiyorum, şakana burnumu sokacak gereksiz bir yorum yaptım yüksek ihtimalle, içimi dökebileceğim müsait bir alan bulmuş olmalıyım sadece. Kusura bakma ♥ - 9 ay
Bilen bilir manasında da :D neden böyle açıklama gereği duydun
- 9 ay
Hani öylesine yazılmış bir görüş, o sebepten bu kadar özenip uzun uzun anlatman hoş tabii.
- 9 ay
İyi yaptın 🌸 ne demek dök sen içini :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u 9 ayKaraktersiz değilim çok şükür. Ama bunu yapanlar var
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilisi olmayana bile yürümüyorum artık, o yüzden olana imkansız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Teknik olarak yürüyemiyoeum ben, helede sevgilisi olan birine 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
9 ayHayır, olmasada yürümem kimseye...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
9 ayŞu an yerimden kalkacak halim bile yok öylesine hiç bulasmam gadası 🙃
10 Yorumla
9 ayBilmeden oluyor. Bilerek de oldu. Bilmeden yaptığımda daha olgundum, uygun olmaz deyip benden uzaklaşması için her şeyi yaptım. Kaybetmeyi tercih ettim. Bilerek yaptığımda gençtim, mevzu bir iddia içindi. Tuhaf yerlere geldi. Az daha sevgili oluyorduk. İstemedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 ayYorumlara bakmadan yazıyorum acaba 1 kişi yururum demişimdir :)).. İnsanoğlu yanıltmaz.. Belki istisna yazan olmuştur ama kaideyi bozmaz:))
12 Yorumla- 9 ay
Tabi ki yurumez kimse olur mu öyle şey.. Bu aldatanlar vs hep filmlerde... Bacaklar kırık olsa koltuk degnegiyle koşar çoğu insan :)) (
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Spor olsun diye belki neden yanlış anlıyorsunuz efenim
18 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şerefi haysiyeti ve karakteri olan bir insan evladı zaten bunu yapmaz
11 Yorumla
u 9 ayKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayBenim exe yürüyen çoktu bende onlara bıraktım onunda niyeti varmış zaten herkesin sahip olmak istediğiyle işim olmaz malûm ucuz MALın alıcısı çok olur kdkdkdkdkddk
22 Yorumla- 9 ay
Günümüzde artık ucuz değil de pahalı ve kaliteli malın alıcısı çok oluyor misal son model arabalar son model telefonlar ki bir de ücretsiz ise kendini böyle avutma 😉
- 9 ay
Avuntu olmasını çok isterdim inan hahahaha
Şerefsiz miyiz kanı bozuk muyuz iki gün sonra senin de sevgilin olacak sana yapılsa hoş mu böyle şeref yoksunu ar damarı çatlamış insanlardan uzak tutsun bizi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Evliyim o yüzden kimseyle ilgilenmemeye çalışıyorum. Ama… varsayalım bekarım. Yine kimseye yürümem ama sevgilisi olan birisi bana yürürse geri çevirmem. Kimsenin ilişkisi beni bağlamaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
9 aySevgilisi olan birine yürümem.
Birinin kalbi doluyken araya girmek, sadece kendi değerimi ucuzlatmak olur.
Zaten seven birinin gözü senden başkasını görüyorsa o sevgi değil, hevestir. 💫10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
9 ayHiç bir zaman.
Eğer birine adım atmam gerekirse yürümem koşarım.
Yürümek neymiş.
Fakat onunda bana karşı ilgisinin olduğunu göstermesi gerekir.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayYürürüm biraz spor olsun sadakatsiz sevmem
https://www.youtube.com/embed/9CYTI3jYcdE10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayo yolu veriyorsa karaktersizin tekidir zaten, muhatap bile olmam.. hayatındaki kişiyi benimle aldatan beni de başkasıyla aldatır bu denklem asla şaşmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır nefret ederim. Hiç kimse hiç kimsenin sevgilisine yürümemesi gerekiyor. sevgilim şu an yok ama bir sevgilim olur ona da bir yürürse beynini dağıtırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u 9 ayNe sevgilisi olana ne de bekâr birisine yürümeyi düşünüyorum. Bence beni hak edecek birisi yok bu dünya da.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayBunu hayatta yapmadım yapmam bu kadar karaktersiz olduğumu fark ettiğiniz de söyleyin söz kafamı koparırım...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
9 ayAllah yürü ya kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 9 ayBen kimseye yürümem. Gerekirse işaret veririm, işareti aldıysa o bana yürür :)
31 Yorumla- 9 ay
Mesela bir yerde biri seni gordu ve sana bakiyor sen ona nasil isaret verirsin?
9 ayBen yürümedim de, akıl verip, tamamen de tarafsız, arkadaşça durduğum nişanlı 2 farklı kıZ bana yürüdü. Akıl da vermiyom o gün bugündür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Sevgilisi olan birine, evli olan birine yurunmez ama evli erkek hayrani çok kiz var evli erkekler daha iyiymiş diyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayYürümem. Hatta bu yüzden yeni nesil bana biraz geri kafalı gözüyle bakıyor. Sevgilisi olan ya da evli olanla pek işim olmaz.
11 Yorumla- 9 ay
Hele evli olanla zaten hiç işin bile olmasın. Sevgili meselesini bilmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 aybana ters o kısmı geçtim sevgilisi olan biri buna izin vermemeli veriyorsa ondada sorun vardır
10 Yorumla Cok ayip..
Sevgilisi olana yurumem ben olmayanada yururmem ama sevgilime yuruyeni oyar icine de pamuk doldururum.
10 Yorumla
9 ayAşık olduysam yürürüm bu arada ama karşı taraftan da bi ışık almak lazım yoksa onun adı rahatsız etmek olur yürümek olmaz
113 Yorumla- 9 ay
Aşk mücadeledir herkese anlamaz boş ver
- 9 ay
Çok derin is bunu anlamak da Hdhdhd gtu yiyen varsa yurusun diyelim buraya derin cümlelere gerek yok.
- 9 ay
Pisiriklarin işi oturtup ağlamak. Ask kadar yoğun bir şey duyacam bir kadına. ve engel taniycam he? Flört fingirdek değil aşk diyoruz. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk canısı ;)
- 9 ay
Yavrucum ben birini aşk olmussam o başkasina ışık atmaz ya zaten. Ha biri de ışıksz yürüyorsa rahatsz ediyrdr onu da nasıl değerlendiririz burada anlatmayalim :)
- 9 ay
Ya yemişim Karakteri aşk diyoruz aşk.. erkek aşık olmuşsa canını bile verir sevdiği için evrimimizde var bu. Çünkü dünyadaki en güzel kızla ilişki yaşadığını düşünür.
Şimdiler Instagram da orada burada sürekli kadın gördukleri için yanındaki kadina değer vermiyorlar
ya da güzellik algıları bozulduklari için eşini güzel bulmuyor. Bak aşk için birinci kural bozuldu.
Bir erkek aşıksa dünyadaki en güzel kız odur.
Şimdiler o yüzden çok nazlaniyor işte
Adam eliyle olmazsa gözüyle aldatıyor zaten sosyal medya sayesinde. Ama bir adam aşık olmuşsa sevdiğinden başkasi ona zaten güzel gelmez. Yalanda söylemez ama aşkım sen daha güzelsin diye çünkü gerçekten daha güzeldir eşi.
Bu duygular yitti şimdi herkes birlikte yaşamayı aşk meşk sanar oldu neyseeee ya detay da detay.. - 9 ay
Anlamadın çünkü görmedin bunu yaşayan. Bu çağda zor. Neyss çocuk yorma beni
Ben baştan haksız olduğum bir savaşın içerisine girmem.. Bu insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerdendir diye düşünüyorum..
10 YorumlaYok artık daha neler, kıtlık mı var? 😒
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
9 aySürüngen değiliz neyse ki :D Yürümeye kalkanları da sakat bırakıyorum bezlenip geziyor.
20 Yorumla
m 9 ayHayır ya öyle bir karaktersizliği asla yapmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 9 ayBaşka adam mı yok tamamen karaktersizlik bu maalesef.. ama yapan çok
10 Yorumla
9 aySevgilisi olan bir insanla konuşulmaz, sevgilisi olan da başkalarıyla konuşmaz
10 Yorumla
9 ayevli olana yürülüyor ise sevgilisi olana da normal yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Karakter denilen şey ben de mağlasef (!) Var. Tüh (!)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benden hoşlanana da yürüyemiyorum. Yetenek bir süre sonra kayboluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYürümem direkt uçarım😍
Şaka bir yana sevgilisi olan birine yürümek bence çok yanlış çünkü zaten hayatında biri var belki çok yanlış bir benzetme olacak o yüzden şimdiden özür diliyorum bir köpeğin olsa başkasının sahiplenip senden almasını ister miydin?
10 YorumlaNormalde de kimseye yürümem, sevgilisi olan da ancak brom olur. jfjf
10 YorumlaYürüyorum diyemeyenlerin adına yazıyorum. Yürürüm😁
10 YorumlaYarın bir gün aynısını yaşarız hiç gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayKimseye yürümem, sevgilisi olan birine ise asla.. asla.. akıl güzel şey kimse kaybetmesin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgilisi olmayana zor yürüyorum. Sevgilisi olana mı yürüyüm?
10 YorumlaEşi, sevgilisi olduğunu öğrendiğim an soğurum.
10 Yorumla
9 ayDuygum varsa derim ama ileriye gitmem. Aynı şey bana yapılsa rahat olurum çünkü.
10 Yorumla
9 ayAklımın köşesinden geçirmem. Allah korusun kansızlıktan başka bir şey değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı.
9 ayYok benim kitabımda yazmaz. Sevgilisi olana, ya da arkadaşımızın hoşlandığına bile bakmayız.
10 Yorumla
9 ayHayır yürümem ama herkesin kontrolünü de sağlayamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Sevgilisi olmayana bile kolay kolay yürümez iken sevgilisi olana uzak kaçarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
9 ayHayır o kadar da oturma organı diilim teessüf ediyom. İğrenç bişi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayHayır, sevgilisi varsa asla yürümem. Ayırmak için de çabalamam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayYine ben hariç herkesin sevgilisi olduğu aklıma geldi
10 Yorumla
9 ayÇuvaldızı kendine İğneyi başkasına batır misali!!!
hiç yapmadığım bir davranış hatta bakınız çok ilginçtir kadın arkadaşımın yanında bir erkek varsa, bu kim olursa olsun abisi babası dahil görmezden gelirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYürüdüm ve yürüdümde. Kimisinden karşılık aldım, kimisi oralı olmadı. Tabi bende borçlu kalmadım onu mutlu ettim. İstediği şeyleri aldım.
11 Yorumla
Cevap sahibi9 aySen peki
Gizli Üye(36-45)9 ay"Kalede kaleci var diye gol atmayacak mıyız kardeşim" diye bir laf duymuştum ama hoş değil. Yürünmez. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayB. k işim mi var diyesim geldi😹 bazı tatlım pek sever öyle şeyi tatlım geneleve çalışanı demek değil aha bu tipler demek bence daha çok 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
9 ayÇüş artık. Azcık karakterli olsun herkes.
Çok zor bir şey değil.
10 Yorumla Asla olmaz eğer o kişiden hoslaniyorsa onun mutluluğu icin sessiz kalınır belki ayrilirlarsa belli bir sureden sonra ayrılık acısı bittikten sonra sinyal çakılabilinir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aybiliyosam hayır. bilmeden yürümüşlüğüm ve başarıya ulaşmışlığımda vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYürüdüm sonra hoş şeyler olmadı evden çıkmadım bir süre korkudan
10 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat