Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirincisi şu birine yürümek deyimi gerçekten çok kaba bir deyim yani birine yürümek değil de ona birine yaklaşmak derse Bence daha mantıklı olur ikincisi zaten sevgilisi olan birine yaklaşmak ya da yanaşmak çok etik bir şey değil sadece etik olmasından da değil hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir davranış bir çimidir zaten bunu yapanların Ben mantığını hiç anlayamıyorum yani hangi mantıkla bunu yapın diyorlar cacık gençken sağlıklı bir beyin yapısına sahip olan hiç kimse böyle bir harekette bulunmaz ben o insanların beyin sağlığının olmadığını düşünüyorum o yüzden bunları yapıyor
86 Yorumla- +1 yıl
Bence de kaba ama yaygın olarak kullanıldığı için o kelimeyi tercih ettim sorarken.
- +1 yıl
@BuBirRüya o zaman tedavi olacak 😂😂
- +1 yıl
Bunu hangi zihniyet eksilemis 😂😂😂😂 sanki yanlis bisey dedik 😂😂😂😂
- +1 yıl
Boşver herkesin kendi görüşü 😄😄
- +1 yıl
Demekki arkadas sevgilisi olanlara yuruyo bunu anladik 😂😂
En İyi Cevaplar
Kendimi küçük düşürücü davranışlar sergilerken bulmak istemem, başkasının helaline el uzatmam
140 Yorumla
+1 yılKendimi aşağıya çekmek gibi bir maksadım olsaydı o dediğin olabilirdi. İlişkisi olan birine yürümek asla tasvip edilesi değil. Şansımı böyle ucuz şeyler üzerinde denemek istemem. Bırakın insanlar mutlu olsun. Kimsenin sevgilisini, eşini ayartmayın. Bazı insanlar cazibesini öyle iyi kullanıyor ki hiç yapmaz dediğiniz kişinin aklı bile karışabiliyor. Bu yüzden kaşı gözü ayrı oynayan insanlardan hiç haz etmem.
40 Yorumla
+1 yılBenim bir adama ilgi duymam baya zaman alır ve hoşlanma evresine gelene kadar zaten her şeyini öğrenmiş olurum ve sevgilisi varsa hatta sevgilisi değil platonik olduğu biri dahi varsa ben yaklaşmam artı sevdiği veya sevgilisi olan bütün beyler uzay, dünya, ahiret kardeşimdir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
109Cevap
+1 yılBunu yapmaktan haz etmem ama başıma çok geldi. Kendisi nişanlı ama aşık değilmişte, evliymiş ama mutlu değişmişte gibi saçma sapan düşüncelerle bana yürüyen değil hatta koşan çok kadın oldu.
Kınamıyorum ama taviz tavizi getirir. Kimsenin kümesinde dolanmam ben.40 YorumlaEvet çok güzel bir soru şu an içinde bulunduğum bir durum.
Sevgilim varken açıldı gayette seviyorum tavırlarıyla açıldı inan bana dostum bu hayatta hiç birşey şaşırtmıyor beni bunlar çok doğal şeyler onu boşverde kaplumbağalar uçuyormuş haberin var mı ya?26 Yorumla- +1 yıl
Karaktersizin tekiymiş net
- +1 yıl
Senleyken de başka birine yapar o şovları rahat ol 😉
- +1 yıl
İşte diyorum ya başka birine yapmis şovlarını diye
Kıppssss
+1 yılHoşlandığım insanın sevgilisi varsa duygularımı acilen yok etme yollarına girişirim. İnsanların duyguları ile oynamam. Ayrıca insanlara yürümem eğer ki duygularımdan eminsem gider adam gibi bunu o kişiye söylerim.(ki söyledim de) Ama böyle bir durumda direkt uzaklaşırım o kişiden hem kendime olan saygım açısından hem de insanlara olan saygım açısından.
20 Yorumla
+1 yılBu yapılan şey tamamiyle ahlâksızlıktır. Asla yapmam, hatta önceden sevgilisi olmamış biriyle bir birliktelik kurmak isterim. İkimiz için de, "İlkim ve sonum" diyebileceğimiz bir ilişki. Biraz duygusal bir insanım, yaşım genç, istediğim bu şey olursa olur, olmazsa olmaz artık. 😂
10 Yorumla
+1 yılDenemem, saçmalık bu, neden başkalarının ilişkisini bozmaya çalışacak kadae karaktersiz olabilir insanlar bunu da anlamıyorum ben, kısaca yürümem.
30 YorumlaKadınların bunu daha çok yaptığını görüyorum, tabii erkekler de yapıyorlar.
Haz etmediğim bir durum.30 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkalarına yapmadım yapmam da. Sevgilisi olan bir erkeğe asla o gözle bakmam. Kendime bunu yakıştırmam. Kimsenin ilişkisini, yuvasını yıkmayı Allah'ım bana nasip etmesin, göstermesin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında mallık edip yapmıştım. Adam kibarca reddetmişti tabi o zamanlar mal olan ben yaaaa seviyor galiba triplerine girmiştim.
Senin neyine taş gibi çocuk değil mi? Geçen sene sevgilisiyle evlendiler valla iyi kide evlendiler kız model modelllll. Ben yanında hint fakiri gibi durardim. Kızlar yapmayın dünyada adam çok.11 Yorumla- +1 yıl
İyi almışsın cevabını :D
+1 yılYurumem ve ondan fazlaca uzaklasirim saygi deger KizlarSoruyor uyesi. Bazen yurumek gerekiyor da asla karakterimde yok. Belki yururum. Yuruyebilir veya kosabilirim. Ona hislerini anlatmak sikinti olmasa gerek. Iliskilerine bagli.
30 Yorumla
+1 yılHayır. Bazı pembiklerin görüşleri “kadının en büyük düşmanı kadındır “sözünün doğruluğunu ispatlar nitelikte djsjskks
70 YorumlaÇok istediğim biriyse yürümem ama arkadaşı olarak iletişimde olmak isterim. Onun yürümesini beklerim 😬
310 Yorumla- +1 yıl
Sanki iletişimde olursan sen ona arkadaş gözüyle mi bakacaksın. Sen flörtöz davranırsan yürür tabi. Başka adam mı kalmadı arkadaşlık yapacak da sevgilisi olan bir adamla iletişim halinde olacak ve onun yürümesini bekleyeceksin? Yani sevgilisiyle arası olursa ben kenardayım nasıl olsa mantığı gibi bir şey. Nasıl zihniyete sahip insanlar var yaa
- +1 yıl
7.5 milyarlık dünyada aşık olcak başka adam mı kalmadı? Sevgilisinden ayrılınca girersin hayatına sevgilisi varken hayatında olman ve beklemen çok saçma
- +1 yıl
Senin canın sıkılmış bu konuda belli ki agresyon yaptın. 7.5 milyar erkek her gün mülakata gelmiyor. Her gün biriyle tanışmıyoruz. Kısıtlı bir çevrem var belki belki sakatım yürüyemiyorum belki hastayım evden çıkamıyorum belki belki bir sürü senin düşünemeyeceğin sebebi olabilir insanların. Yargılamayın insanları hemen. Kimsenin sevgilisini elinden almıyoruz.
- +1 yıl
Evet her gün biriyle tanışılmıyor diye o adama kaldın tamam😆
- +1 yıl
Gayet iyi anlaşılıyorsun rahat ol bacım 😁
- +1 yıl
Niye zoruna mı gitti 😆😆 kimin ne bk yediği beni ilgilendirmez fikrimi söyledim o kadar ama belki yanlışlıkla senin kuyruğuna basmış da olabilirim acısı kalmasın amaa😂😂🤪
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, yürümem. Sevgilisi varken bana karşılık veren gevşek bir erkek, büyük ihtimalle benleyken de başka haltlar yer. Sonuçta henüz anımız, yaşanmışlığımız yok, uzatmak yerine ondan uzaklaştırırım kendimi.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmam sevgilisi olduğu halde benimle konuşucak bir karaktere sahipse benimle sevgili olduğundada başkasıyla olur gereksiz
40 Yorumla Eğer ki hasret çektiğim biriyse, Yüzüne pat diye demem ama sohbet ederken lafı çarparim: "Ayy hiç yakıştıramadım sizi" ya da kızı doldururum "bu çocuk erkek urspsu" diee ajsjsjsnd 😂
21 Yorumla- +1 yıl
E daha ne. Yürürüm diyorsun
Yürümem. Çok beğendiğim bir çocuk vardı geçen sene ve onun dasevgilisi vardi, belki gidip konuşsam o kızla ayılabilirdim onu muhtemelen ama yapmadım tam 9 ay sonra bu yarıyıl tatilinde üniversiteden döndüğümde yine gördüm onu ve sevgili olduk. Yani demek istediğim eğer î kişi kaderinizde varsa eninde sonunda sizin oluyor merak etmeyin😊
10 YorumlaBana yapılmasını istemediğim bir şeyi yapmam. Kaldı ki sevgilisi olan birine yürümek oldukça karakter kalitesini düşüren bir hareket olurdu. O sebeple tabii ki yürümem.
10 Yorumla
+1 yılKendimi o kızın yerine koyarım ve benim yüzümden kızı aldattı terk etti neden beni etmesin diye düşünürüm ve mesafemi ya alırım ya da o his her neyse bitiririm.
10 Yorumla
+1 yılyürümek demeyi sevmiyorum ama hayır ve danna ve jorge yoksa ben yeni sezonu neden izliyim abii
40 YorumlaHayır sevgilisi olduğunu öğrendiğim anda tüm çekiciliğini kaybeder gözümde.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılkendine zor geleni başkasına yapma diye bir söz var, yürümem o yüzden..
20 Yorumla
+1 yılKaraktersiz, haysiyetsiz, şerefsiz, aşağılık, pislik, namussuz, kardeşim, bencil biriysem tabikide yürürüm
20 Yorumla
+1 yılİnsan niye yürür, karşılık almak için. Bana sevgilisi varken karşılık veren birini ne yapayım ben🙄
40 Yorumla
+1 yılOlmayana yürümüyorum. Olanı napayım. Sanki başka adam mı kalmadı
30 YorumlaHayır canım arkadaş olrum ayrılınca teselli veririm yakınlaşırım ama kafaya koyarım beklerim ayrılmalarını da yine de sevgililerken bir şey yapmam.
10 Yorumla
+1 yılErkekler yürümez. Çünkü erkekler sevgilisi olduğu için değil erkeğe saygı duyar o yüzden yürümez aşıksada içinde saklar
10 YorumlaNe yürümesi ya ben gecmiste sevgilisi olmus birini bile hayatima dahil etmiyorum ki milletin eskisine yurücem iyyyyy😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYürümem. Öğrendiğim an bunu yüzüne söyler uzaklaşırım..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç işim olmaz.
Ne ben yaparım ne de bana yapılmasını ister, müsade ederim.20 Yorumla
+1 yılSevgilisi olduğunu öğrendikten sonra o kişi artık dünya ahiret bacımdır😏
20 YorumlaDuygularımı da alır çeker giderim. Kendi başıma gelmesini istemediğim bişeyi başkasına yapmam.
20 Yorumla
+1 yılDenemem. Çok ayıp birşey. Kendimi sevgilisi yerine koyarım.
10 Yorumla
+1 yılYürürüm herkes sahip çıksın sevgilisine eğer pozitif yanıt alırsam benim sorunum değil bu
20 YorumlaHayır, yapamam bunu. Hatta sevgilisi olan birinden hoşlandığım için utanırım, hemen geri çekilirim.
10 Yorumla
+1 yılDenerim tabiki birşey kaybetmem. Ve o çocuk sonrasında o kızı bırakırsa sevmiyormuş demektir zaten.
10 YorumlaYürüyen net karakter yoksunu aşağılık bir insandır. İtina ile dövülür.
10 YorumlaBen uğraşmam ama insanlar deniyor şansını vazgeçmiyor
10 Yorumla
+1 yılBana yapılmasını istemeyeceğim bir şeyi başkasına asla yapmam.
10 YorumlaDenerim. İlişkisi de sağlam değilse, başını omzuma koyabilir.😉
10 YorumlaHayir asla
unuturum ki zaten alışığım bu tarz durumlara10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Yapan varsa da ahlaksızın bayrak taşıyanıdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaman zaman insanın yoldan çıkası geliyor. Normalde yapmadım ama keşke dememek için de en azından yanlış olsa bile konuşulmalı bu tarz şeyler o kişiyle. Sen napardin?
00 Yorumla
+1 yılHayır, yürümem... Olmayana bile yürümem... O bana yürüsün...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının karısına kızına yavşayan ağır karaktersizdir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki hayır. Ama ayrılacağı günü bekler ayrılır ayrilmaz firsatcilik yapardim. 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksiz degilim şükür
20 Yorumla
+1 yılAhhhhh jorge lopezzz beni cidden azdırıyor bu çocuk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok ama hala aşıksam platonikte kalırım her zaman olduğu gibi keşke imkansız denecek bir ilişkim olsa hayal gibi olsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Hayır , yürümezdim...
50 Yorumla
+1 yılŞu an hoslandigim kisinin sevgilisi var. Yurumuyorum cunku yanlis bisey sadece ayrilcaklar mi diye bekliyom ayrilirlarsa da ona 10 gun atlatma suresi vericem sonra yuruycem😀
10 YorumlaHayır. Bu konuda empati yapabiliyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirine duygusal hissi olan kimseye ilgi duymayı bırak merhaba bile diyesim gelmiyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılKalede kaleci var diye gol atmayalım mı yani 😂😂
70 Yorumla
+1 yılDenemem yok kalsın sonra sevgilisi olan kız öğrenir beni o zaman nolur bilemem uğraşmak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılOda bir şey mi ben nişanlı biriyle seviştim oda zorla cinsellik olmadı tabi zorla o saldırdı bana
00 Yorumla
+1 yılKızlar yurur. Bir tanesini burada fotografli gosterirdim de bosver 😅
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki mal mısın direk uzarim hemcinsine saygiliyim bu konularda
01 Yorumla- +1 yıl
Hemcinsime*
Beğendiğim herkese yürürüm benim için ne olduğunun çok önemi yok
10 Yorumla
+1 yılHayır. İlgimi çekmiyor böyleleri.
Erkeğin her zaman alternatifleri olmalı. Tek düze yaşamamak gerekir.04 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istediğini anlamadım?
- +1 yıl
İşte tek istediğim şey anlayış. Ne demek istediğimi anladın ama yanlış anladın bunu farkettim.
- +1 yıl
Eksileyen ben değilim.
- +1 yıl
Olabilir umrumda değil kimin eksilediği. Ben görüşümü yazdım sadece.
+1 yılÇok hoşlanırsın onunda bana karşı boş olmadığını görürsem depar bile atarım ama araları iyiyse asla yapmam
10 YorumlaHayir yurumem sadece bakarim o an dikkatimi cekerse vay ne yakisikliymis der icimden onume donerim okadar terbiyesiz olmam🙄😂
10 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem