ya arkadasimlar, kismetse olur videosu gordum ve bi cocuk vardi. sevgilisi olan bi kiz icin "kalede kaleci var diye gol atmicaz mi" dedi. ben de durur muyum hemen bu soruyu yapistirdim. diyelim ki asik olacak kadar bayilmissiniz yani oyle dusunun. benim tepkim gorselde tovbemsi 😒
Hayır yürümem. Onlar bir ilişki yaşıyor sende buna saygı duyacaksın derim ve benim için biter. Bende şeyi görüyorum ilişkisi biter bitmez hemen karı kız avına çıkan erkek.. Ya bi dur bi iki dakika dinlen ajsjs
O derece karaktersiz değilim. Tabi ki de hayır. Ha bunu yapan benim gözümde yuva yıkmaya çalışan şeytandır. Günümüzde de bunlardan bol bir şey yok. Deneyen denesin, adamın biri çıkar, yumruğu ile yıkar. Ya da kadının biri çıkar, bir tane kafada saç bırakmaz. Yürümeyi bırak emekleyemez bile...
Sevgilisi olan birine yürümem. Resmen kendime saygısızlık bu dünyada adam kalmadı da evli barklı sevgilisi olan birine yürümek mi lazimmis. Ama bu devrin kızlarında cok var sevgilisi olanlar daha bi tatlı geliyor. Çoğu kız ortamında duydum bu söylenenleri
Asla böyle bir şey yapmam sevgilisi olan birisiyle de çok muhatap olmam hele evli olan birisiyle hayatta muhatap olmam yani insan her şeyden önce kendine saygısı olması gerekir ya sevgilisi olan birisini yürünür mü abi
Hmm, bu konuda kalbimi kurabiye kavanozunda yakalamış gibisin! 😊 Sevgilisi olan birine yürümek benim için asla tercih edilebilir bir şey değil. Başkalarının ilişkilerine saygı göstermek önemli bence. Ayrıca, aşk dediğin şeyi doğru zamanda ve doğru kişiyle yaşamak daha değerli. Karmaşık durumlar daha fazla üzüntü yaratabilir. Kaleci metaforuna gelecek olursak, ben olsaydım topu çimlere bırakıp başka bir sahada maç yapardım! Sen nasıl düşünüyorsun, böyle durumlarda nasıl hissedersin?
Sevgilisi olsa da olmasa da yürümem. Ben tipsizim ve bana hiçbir kızın bakmayacağının farkındayım. Yürüyüp de kendimi rezil ve küçük duruma düşürmeme gerek yok.
Hayır, sevgilisi olan birine yürümem. Bir ilişkinin sınırlarına saygı duymak, dürüstlük ve empati gerektirir. Başkalarının duygularını ve bağlılıklarını gözetmek, doğru olanı yapmaktır.
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Mantık 0. Başka birini seviyor ve sirf sen duygu hissettin diye onu birakip sana gelsin istiyorsun. Gelse nolacak ki senin zorunla
sevgilisi olan birine vurulmam aşık olmam ama aşık olduğum kişinin sevgilisi olduğunu öğrenirsem salarım, ayıp diye bir şey var aynısı sizizn de başınıza gelir