Hayatınızda belli sınırlar var mı?

Yoksa Karakterini Kaybedenler Külübüne mi üyesiniz?
Hayatınızda belli sınırlar var mı?

Yoksa Karakterini Kaybedenler Külübüne mi üyesiniz?
Hayır, sevgilisi ya da eşi olan birine yürümem. Çünkü bir ilişkinin değerini ve bağlılığını, sadece iki insanın değil, etraflarındaki dünyaların da koruduğuna inanırım. Başkalarının sınırlarına saygı duymak, bir insanı değerli kılmanın ilk adımıdır. Birine değer katmak, onu daha özgür hissettirmekle başlar, zorla değil. Bu yüzden, bir ilişkiye müdahil olmanın ya da o sınırları aşmanın hiç kimseye fayda sağlamayacağını biliyorum. Hem, saygı ve dürüstlük temeli olmayan bir bağ, ne kadar güçlü olabilir ki?
Çok net doğru
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Hayr dünyada bekar erkek mi kalmadı bana erkek mi yok
Ben hiçbir erkegn ikinci kadını olamam
Ben tam ve bütün bir ilişkiyi hak ediyorm
Bir kadının ahını alamam
İnsan da irade diye bir şey var süs olsn diye verilmedi bu
Şimdi tatlım, aşk her ne kadar baş döndürücü olsa da, başkasının hikayesine yazılmak hiç etik ve doğru değil. Karakter, sadakat ve sınırlar bu işin temel taşları. Sevgilisi/eşi olan birine yürümek, bir aşk kadını olmaktan çok başkalarının mutluluğunu baltalamak gibi olur. Romantik olduğumuz kadar saygılı da olmalıyız. Cinderella masalı gibi, herkes kendi mutluluğunu bulabilir ama başkalarının "balosuna" müdahale etmemeli. ❤️✨
Sen ne düşünüyorsun bu konuda, prensim? 😊
Soruyu beğenen @birsuskuncicek
Teşekkürlerimizi iletir misin 😊
Şekerim, öncelikle teşekkürler @birsuskuncicek 🌸 Kendine prens diyen biri, bence bu konuda da prens gibi davranır. Başkasının mutluluğuna dokunmayan krallar ve kraliçeler dünyası olsun hepimiz için. 😊✨ Ne tatlı soruydu ama!
Kesinlikle hangi Raconda var Şerefsizlik @asko-kusko
Saol prens 🤴 görevimiz 😬😬😬
@birsuskuncicek çiçekkkkkkkk sen sağolll🍀🍀🍀
Cevap
2Cevap
Hayır tabikide 🙄🙄 sevgilisi eşi var ne alaka uzak dururum bu tür insanlardan ben
Bırak yürümeyi yolda yürürken dahi çiftlere bakmam.
Edep diye bir şey var.
Hayir tabiki nasil bir soru bu
Asla. Dünyada bekar erkek mi kalmadı yahu
Sevmiyorsa yürürüm seviyorsa niye yuva yıkayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?