Hoşlandığınız beğendiğiniz biri olursa sevgilisi olsada ona rağmen tavlar mısınız
3 ay
Sevgilisi olan birine yürür müsünüz?

Hoşlandığınız beğendiğiniz biri olursa sevgilisi olsada ona rağmen tavlar mısınız
sevgilinin pratikte resmi bir hukmu yoktur. bugun var yarin yoktur sevgili.. eger gercekten cok hoslaniyorsam, ilgimi biraz belli edip geri cekilirim. aklina o soru isaretini sokarim yani kizin.. sonrasinda mudahil olmam hayatina.. eger ki yarin bir gun sevgilisinden ayrilirsa , zaten o soru isareti aklindadir kizin. er gec aklina gelecegimdir veya karsilasirsak aninda jeton dusecektir. bundan sonrasini kendisi degerlendirir ve muhtemel karsi ilgi potansiyeli varsa bana , o da zaten buna gore davranir acaba hala ilgisi var mi bana vs gibi.. sonrasinda da zaten su akar yolunu bulur. bir kizdan hoslaniyorsam ona bakmam yeterlidir. joca bir sehirdeki onca erkegin arasından dikkatini cekerim, der bu adam benden gercekten hoslaniyor.. sonrasi onun taktiridir. sevgilisi varken gidip de sarkmam pesinde dolasmam vs.. zehri koyar cekilirim. ileri donem yatirimi.. ha kalkip da ayrılsın diye de beklenem. hayatıma defam ederim. sadece bilir o kiz , benim ona ilgim oldugunu . o kadar
Diyelim ki bir şekilde tanıştık. Kız sevgilisinden ayrıldığını veya ayrılacağını söylerse konuşurum. Ama sevgilisi olan ve evli bir kadınla olabildiğince konuşmaktan imtina ederim. Keşke onlar da karşılık vermese. Bazen konuşmayı ben bitiriyorum. Bu kız nasıl evli olabilir diye düşündürten kişiler olabiliyor.
size garip gelebilir ama ben insanların çok eşli bir yapıya uygun olduğunu düşünüyorum... dolayısıyla eğer beğendiysem elbette kur yaparım ve onu elde etmeye çalışırım..
Eğer bacım pu çocuğuysam bunu yaparım ağzımı bi nebze bozdum ama yorumu kim okursa okusun sevgilisi olan birine yürünmez sevgini içine göm yoluna bak şimdilerle evli insanların eşlerine aşık oluyorlar ve o insanları yoldan çıkarmaya çalışıyorlar sevgilisi olsa tavlar mısın demişsin tavlarlar çünkü kansızlar şeref yoksunular bu düşünceyi taşıyan herkesin başına gelmesi dileğiyle
Görüş
74Görüş
Eğer bu kişi benim sevdiğim birisi ise yürürüm çünkü ben seviyorsam gerçekten sevgilisi olmasa evli olması vs beni bağlayan bir kriter değil.
Eğer ki benim ona karşı duygularımın olduğunun farkındaysa benim ona karşı duygularımın olmasından şikayetçi değilse kısacası bundan şikayetçi değilse demekki ilişkisi o kadar da sağlam değil o benim çabalarımla yıkılıyorsa yıkılsın zaten öyle ilişki Bu açıdan da düşün 💚
Seviyorsam karşı koyamam elde değil maalesef her insan aynı değil🙃
Saygı duyarım
Kıran mı girdi sevgilisizlere
Sevgilisi olan birine yürümedim, yürümem.
Yürümem. Olmayana da yürümem bana göre değil
Hayır yürümem
Buyuk konusmayayim yurumem diye düşünüyorum. Bugune kadar yapmadim. Hani belki boşanacaktir, sevgilisinden ayrilacaktir pusuda beklerim ayrilsinda bir sansimiz olur belki diye eger cok cok beğendiysem. Onun dışında sanmiyorum.
Bana cok yüründü. Devir ne hale gelmis dedirtti. Yani eskiden birinin sevgilisi/eşi varsa kafani en kotu selam verir sonra basini eğer yoluna devam ederdin, yenge olurdun.
Simdi oyle bir haldeki millet sanki baskasi yok koca ulkede. Sevgilisi olani tavlamaya çalışıyor. Basima cok geldi. Yok senin gibi bir kadini haketmiyor aslinda, yok senin bir kadini ben olsam üzmezdim, baya guzel bir kadinsin xxx cok şanslı bilmem ne.
Disardan yaklasan da oldu, sevgilimin yakin erkek cevresinden diyen de oldu. Yani eskiden erkeklere sevgilim var deyince baska bir erkegin varlığı vazgeciriyordu, insani rahat birakiyorlardi.
Simdi sevgilim var deyince de umursamiyorlar, olsun konuşuyoruz işte bunda ne sorun var gibi tavirlari oluyor. Benim gibi duygusal ve aşk kadini da gele gele bu döneme, iliskilerin lackalaştigi, insanlarin doyumsuzlasyigi ve saygiyi yitirdigi doneme denk geldi.
Yürümem. Cunki bunu haklı gorebilmem için. Benim kız arkadaşına da.. o benimle sevgili iken yurumek isteyen bir erkeği haklı gorebiliyor olmam lazım. Buda elbette mümkün değil. Nasıl mümkün olabilir ki :)
Sevgilisi olduğunu bildiğim birine asla yürümem. Ayıp bir şey ve yanlış yani böyle durumlarda empati kurmak gerekiyor. Senin sevgiline, sevdiğine biri böyle asılmaya kalksa ve ona yürüse nasıl olur? Değil mi o yüzden asla sevgilisi olan birine yürümem.
Bu benim pek tarzım değil. Hoş bir şey değil, allah mutlu etsin der geçerim. Böyle bir çirkinlik yapmam, kendime yakıştıramam.
Basima geldi ama hayir yapmadim yapmam da kalbi baska birinde olanin aklin gitmeye calismak falan sacma olur yakismaz yani
Bence sevgilisi olan birine yürüyen kişiler, kendi sevgili yapıncada başkalarına yürüme potansiyeli olan kişilerdir. Uzak durun.
Yürümem. Sevgilisi olan biri bana yürürse 'Hayır' demem
Bana yapılsın istemediğim bir şeyi farklı birine niye yapayım? Şeref yoksunu muyum, ben?
Duruma göre tabiki eğer karşı cins buna meyilli ise bir kaçamak yapılır bu durumda
Ben kimseye yürümem. Sevgilisi olsun veya olmasın.
Etkilenmem bile sevgilisi varsa midem bulanır :D Ama senin profilde ki kadın için belki yürürdüm bazı tipler tam aradığın tiptir tutamazsın kendini hayatın kanunu bu aha bu dersin.
Hayır kimseye yürümüyorum ki kaldı ki sevgilisi olan birine yürüyim
Sevgilisi olan benden uzak dursun zaten yürümeyle işim olmaz.
Yürümem.. ama gözüm üstünde olur.. ayrılırsa yürürüm 🙃
Ben yürümem ama onun bana yürüme ihtimali kafa karıştırır işte o zaman ne yapicaz.
En İyi Görüş