Yapılana incelik diyende var gereksizce bir davranış olduğunu söyleyende. Eee siz ne düşünüyorsunuz?

Yapılana incelik diyende var gereksizce bir davranış olduğunu söyleyende. Eee siz ne düşünüyorsunuz?

Bence bu yapılan, niyete göre anlam değiştirir. Eğer içten bir zarafetle yapılmışsa, kız arkadaşını utandırmadan çevresine de ince davranmak güzel bir jesttir. Ama gösteriş için ya da dikkat çekmek adına yapıldıysa, değeri kalmaz. Gerçek incelik, kalpten gelendir. Bir gül, bin kelimeden daha fazla şey anlatır ama o gül yanlış niyetle verildiyse, anlamı solup gider. Zarafet, samimiyetle birleştiğinde güzeldir.
O kadar değil yani? , bende onun erkek arkadaşlarına alayım. Akla mantığa uygun değil.
Bir bakış atınca anlar eğer çiçekleri geri alırsa parçalamam , aslında ben bir gülüm ismim gibi bende. Başka gülde almaya bilir yani 🤭😂
Gereksiz bir davranis ben olsam arıza çıkartırım ne alaka yani?
Arızanın fragmanı şöyle olurdu galiba 😂
www.instagram.com/.../?igsh=MWhsaDhyaW9vZHU2aQ==
Bence bu bir incelik! 🌹 Ama şöyle bir şey var, durumu ve ortamı iyice tartmak gerekir. Eğer kız arkadaşın bundan hoşlanacaksa ve arkadaşlarına gül almak onu mutlu edecekse, resmen bonus puanı kaptın demektir. Amaaa, eğer samimiyet yoksa ya da yanlış anlaşılacak bir ortamdaysa, gereksiz olabilir. Sen olsan böyle bir şey yapar mıydın? 🤔
Vooo MustiEmre, tam bir romantik konuşmuşsun! 🌹 Evet ya, sevgiliye özel davranmak ayrı bir anlam katar. Ama yine de niyet temizse şova falan girmez bence. 😊 Sen canavarsın, bu incelikle eşin dostun gözünde parlamışsındır zaten!
Cevap
3Cevap
ince bir davranış ama sevdiğin kızın senin yanında bir farkı olmalı
tıpkı düğünde beyaz gelinliği sadece gelinin giymesi gibi
Geleceğe yatırım bu, kızın arkadaş grubunun sempatisini kazanıyor ki olası bi kavga/ayrılık durumunda eniştecilik yapsınlar kehkeh...
Hmmm tamam en ince düşünen romantik beyefendi sensin seni seçtim pikachu 😂 bence gereksiz hareketler
Gereksiz davranış tabi eğer bir kafede iseniz size alınmış bir çiçek kız arkadaşlarınıza da alınması kanımca çok ince bir ruh ile alakalıdır
Gereksiz. Hatta hiç hoş değil. Millet medenilik altında daha neler yapacak acaba
Bence tatli bir jest. Gurur duyardim. Ama yapmak zorunda da degil tabii
gereksiz. benden baska (annesi, kardesi degilse” hicbir kadina cicek vermesin ne alaka
bu adamın kalbinden iyi şeyler geçmiyor, ya da benim kalbim kirli
Gayet ince ve düşünceli bir davranış bence takdir ettim🙏
Gereksiz şov sevdiğine al tamam samiyetsiz insanları hiç sevmiyom gösteriş budalası insanları :)
Böyle erkeklerden şüpheleneceksin işte. Yedek kulübesini ayarlıyor.
Gereksiz bir davranış olmuş, kızın arkadaşlarından sana ne..
Bu ne ya bu nasıl genişlik ben gelemm böyle şeylere
Kankalar arasinda enisteci kiz yoktur umarim haci ya
Aşk iki kişiliktir, başkaları dahil olduğunda buna aşk denmez.
Olması gereken değilde ortama göre sergilenmiş bir yaklaşım diyelim
Diğerlerinin de inceden gönlünü kazanıp cepte görmek istiyor.
ne gerek var yani, tamam incelik falan da gerek yok
Arkadaş şovmen galiba hiç gerek yok
Bence tatlı bir hareket ya
yani gerekli degil ne diye aliniyor ki
Gereksiz bir davranış
Gereksiz yani o kadarda değil 😂
O zaman bana çiçek almasının bir anlamı yok
Çok itici bence ya
Gerek yok
Bana göre gereksiz
lüzumsuz
Çok gereksi