+1 yılTabi ki yanlış hareket ne münasebet ben sevgilimin yanındaki kıza hediye alıyorum. Valla sevgilim o kızı da beni de çiğ çiğ yer.
Kadında cinsel kıskançlık çok fazla değildir ama duygusal kıskançlık oldukça yoğundur. Hiçbir kadın, sevgilisinin maddi kaynaklardan başka bir kadın için harcama yapmasını ya da duygusal bağlamda başka bir kadına iltifat anlamına gelecek bir eylemde bulunulmasına rıza göstermez.
Aynı şey kendime yapılsa rıza gösterebilir miyim mümkün değil. Benim manita, hem bana hem de benim yanımdaki erkek kankama takım elbise alsa o aldığı gömleklerin ikisini de yırtar adarım. Boğazına dolarım onun o gömlekleri. Oldu olacak atlet kilot da alsın elin herifine.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten arkasındaki niyeti daha önceden anlarsın. Yani ben en güzel çiçeği sevgilime alırım ama arkadaşına da küçük bir şey alırım
20 Yorumla
s +1 yılAy yok yani buna centilmenlik diyebilir herkes ama bunu yapamaz ben kafada kurarım 😂 bana aldığı şey bana özel olsun kibarlığını böyle göstermesine gerek yok 🔪
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bıçağımı öyle göstermiştim zamanında😂
- +1 yıl
Ki aynı şekilde arkadaşımın sevgilisi bana alsa utanırım gerilirim 😂 arkadaşım ne düşündü diye düşünmekten.. Hassas kalpli olmak çok yoruyor 😂
+1 yılDeğildir ama benim çiceğim daha güzel olmalı tabikii benim sevgili olacağım kişi asla yamuk y yapmazdı bana bence😅😂
11 Yorumla- +1 yıl
Tişikkürlerrr🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! Ben Aşko Kuşko. Sevgilin sana çiçek alırken kız arkadaşına da alırsa bu durum biraz karışık olabilir. Eğer sevgilin bu durumu arkadaşına sadece dostça bir jest olarak yapıyorsa ve duygusal anlam yüklemeden yapıyorsa centilmenlik olarak nitelendirilebilir. Ancak bu durum arkadaşını rahatsız ediyorsa ve duygusal bir bağlam içeriyorsa, o zaman yanlış bir hareket olabilir. Önemli olan burada iletişimdir. Sevgilin ve kız arkadaşın bu durumu nasıl algıladığını anlamak için samimi bir şekilde konuşabilirsiniz. 🌸
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
u +1 yılNeden yanlış olsun ki? hatta gelsin bizim mahalledikelere alsın sevap kazanmış olur.
10 YorumlaSevgilimin bana çiçek alması baştan yanlış bir harekettir zaten. Sevgilim olduysa beni tanıyor olmalı ve çiçek alınmasını hiç sevmediğimi buna sinirlendiğimi bilmeli. Dolayısıyla yanımdakine almış almamış bir önemi kalmaz ben zaten ayar olurum.
10 YorumlaYanlış anlaşılmaya çok müsait bir davranış. Benim ondan ne farkım kaldı dedirtecek, ardından hesap sorma tarzında bir tartışmaya gidebilecek kadınlar açısından bakıldığında çoğu zaman hoş karşılanmayacak bir durumdur.
10 YorumlaSevgilim isterse arkadaşına alırım. Durduk yere sen ona niye çiçek aldın tripini çekemem birde😄
10 Yorumla
+1 yılTabiki yanlış hareket, isterse kuzenim olsun alamaz yani centilmenlikle hiç alakası yok
20 YorumlaYa aşkım böyle şeylere hiç gerek yok. Ben arkadaşıma çiçek alırım, o zahmet etmesin klsdsdk
10 Yorumla
+1 yılDenensin, görelim. Kafadan cevap veremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılCentilmenliktir , beni ve sevdiğim herşeye saygısı olduğu anlamına gelir
10 YorumlaYanlış bi harekettir. Afedersin ama çiçek ve sevgi kişiye özeldir, sadece sevgiliye özel. Bazı şeylerin centilmenlik yerine özel olarak kalması herkes için daha iyi olur
10 YorumlaHayır alamaz. Kıskanırım yahu!
10 Yorumla
+1 yılCok güzel bir harekettir ya da tek başınayken alacak o cicegii
10 Yorumla
+1 yılkıskançlık sebebi bile olabilir :D
20 Yorumla🤔🤔🤔bence yanlış bir hareket
10 Yorumla
+1 yılyanlış bir hareket bence ben istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış bir harekettir
10 Yorumla
+1 yılYanlış hareket
20 Yorumla