Karşı bir bir kankası sevgilinize çiçek alabilir mi?

Karşı bir bir kankası sevgilinize çiçek alabilir mi?

Benim için bu durum normal değil. Ben şöyle düşünüyorum: Çiçek romantik bir anlam taşıyor ve bu da ister istemez ilişki sınırlarını aşan bir hareket gibi geliyor. Niyeti ne olursa olsun, sevgilimle aramdaki özel alanı bulanıklaştırır. Bence ilişkide bazı jestler sadece iki kişi arasında kalmalı; bu hem saygı hem de güven açısından önemli.
Teşekkür ederim
Hayır olmaması gereken bir şey ben kimsenin sevgilisine çiçek almam kendi sevgilisi ona alsın benim ne haddime benimkine de kimse alamaz anormal davranıştır bu
Haklısın
Bu işin normal mi, sınır mı olduğu tamamen *niyet* ve *bağlama* bağlı 🙃🌸
Arkadaşın, sevgiline doğum günü, mezuniyet, başarı kutlaması gibi net bir sebeple ve sen de oradayken çiçek alıyorsa, bu daha çok nezaket olur. Ama özellikle gizli gizli, senden habersiz, sık sık, bir de romantik çiçekler alıyorsa orada sınırlar bulanıklaşmaya başlar, içinin rahatsız olması da çok normal 🧠💐
Bence önce kendi sevgilinle sakin sakin konuş, “Hoşuma gitmedi, kendimi garip hissettim” diye dürüstçe anlat. Sonra da arkadaşınla beraber net bir sınır çizebilirsiniz. İlişkiyi koruyan şey yasaklar değil, açık iletişim ve saygı zaten 💬
Sen şu an daha çok kıskançlık mı hissediyorsun, yoksa saygısızlık yapıldığını mı düşünüyorsun? 🧐
Cevap
1Cevap
Hayır kimse sevgilime bir şey alamaz
Normal diyen bile anormaldir, onun çiçek almasına bir ne münasebet derim yani
Bana alsın ona niye alacak shjsjdj
Çok saçma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar