Bugün ofiste oldu. Bizim balta gibi bir arkadaşa çiçek geldi güller falan. Hepimiz dumur olduk.
Nedeni basit. Erkekler çiçeklerden güllerden etkilenmez. Bu nedenle garip bir durumdur. Gül yerine tornavida seti, isviçre çakısı falan gönderse daha çok etkilenirdi.11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yılbir insanın bir insana hediye vermesı başlı başına guzel bır davranıs kadını erkegı çiçeği böcegı yok bu işin
20 Yorumla
+1 yılCinsiyetlere rol yüklemek kadar saçma bir şey yok. İster kadın erkeğe çiçek verir, isterse de evlilik teklif eder. "Ben yapmam!" diye çığıranlar olabilir, gerçekten seven kişi yapar.
10 Yorumla
+1 yılHakeden bir erkekse tabiki güzel serefsizin birine verip de totosunu kaldırmak taraftarı değilim
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılOnu bilemiyorum da, bir kızın; bir erkeğin ona verdiği çiçeği ona vermesi (iade etmesi) çok acıklı. Hayır bir arkadaşımdan biliyorum, daha önce başıma gelmedi kesinlikle. (Yahu, eşme altını işte arkadaşım diyorum...)
Neyse ben bir viski daha laayım.10 YorumlaÇiçek verilme sebebi bir nevi güzelliği zarafeti v. b güzellikleri temsil ettiği için çiçek verilir... yoksa hani hoşnut bakımından bir kadın erkeğe göre katbekat daha fazla hoşlanır erkek ise çiçeğe pek bir anlam yukleyemedigi için bu nevi süslü bir ota benzetir😊☺
10 Yorumla"sen bana almıyorsun ben sana alayım bari" tarzından vardır
"emrah sana çiçek aldım belki tekrar bana hediye edersin" tarzı da olabilir
"sana çiçek aldım ama o çiçeklere zarar gelmesin bahçeye ekeriz güzel dururlar"10 Yorumla
+1 yıloOo durumlar karışık? Ters ilişki söz konusu G noktası olan bir sevgili bulmuşsun D:
117 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim yokki
- +1 yıl
Bunu yapan her kimse veya ileride olacak ise ona ithaf ederekten düzeltiyorum :)
Sevgilin yok mu ben ne güne duruyorum :) Sev beni yalnız beni sev :D - +1 yıl
Oyle olsa ben sana ilerde cicek alsam sen bana benim G noktam mi var dersin olmass 😂😂
- +1 yıl
O çicekleri sana tava da bol kaşarlı bir menemen yapar yedirtirim :)
Sonra S2 telefonumu gösterir :) Yes No mu derim :D - +1 yıl
Seni supurgeyle kovalarim😂😂
- +1 yıl
O süpürgeyi alır üzerine oturtur cadılar diyarına gönderirim seni :) Cadı kılıklı :D
- +1 yıl
Sus be ben hakliyim 😂😂 saka bir yana cicek almanin cinsiyeti olmaz bence
- +1 yıl
Kadınlar hep haklıdır.
Cinsiyeti olur ya nasıl olmaz çicek bir kadının elinde daha renkli olur aynı zaman yakışır.
Sevgili olarak bir erkeğe çicek hediye edilmez. Ispanak, Pırasa bunun gibi şeyler alıp versen anlarım yemek yapar. :D
O ne öyle ya... Burası Türkiye yavru ceylan , ben sana kırmızı önünde sabah akşam 5 posta yazan boxer alsam hoşuna gider mi? :) Örnek yani öyle bir donum vardı da aklıma geldi :D - +1 yıl
Sen ornek verme bence
- +1 yıl
Benim örneklerimin dünya da eşi ve benzeri yoktur, benim gibi :)
Ya nasıl oluyormuş :D
Kadın kadındır çicek babandır :D Sapı vardır ve uzundur ama çicekte hediye edilmez ki be :) ayıp ayıp. d yanlış anlaşılır - +1 yıl
Benim babam tabiki gozumde bir cicek her seyin en iyisine layik babam
- +1 yıl
Babana çicek hediye edebilirsin, ne dışarda ne de aile içinde yanlış anlaşılmaz.
Ama bir erkek sevgiliye çicek hediye etmek ne bileyim biraz garip :) Çünkü ben garibim :) - +1 yıl
Ben pek erkege cicek alacak bir kiz degilim ama almis olsam bile milletnne der ne dusunur erkegin yumusak oldugunu mu dusunur tarzi dusunce yapisina sahip biriyle ben yapamazdim zaten burda benim icin onemli olan eylemden ziyade dusunce sekli😊
- +1 yıl
Doğru diyorsun , benim gibi zati müslim kendi halinde olan bir insan bile bunu düşünüyorsa emin ol herkes düşünür. Sende çicekle başbaşa kalırsın :)
Her türlü kesim de bulunan biri söylüyor bunu dikkat çekeyim. :)
Yumuşaklar bile aynı şeyi düşünür emin ol :D - +1 yıl
Umrumdisi vallahi
- +1 yıl
Aynen çünkü sen almazsın.:) Tebrikler :D
- +1 yıl
✋😊
Cicek vermesi ona deger gostermesi demektir ya da alacak baska birsey bulamamissa en guzel hediye yine cicektir ya da parasi baska bir seye yetmiyorsa :)
10 YorumlaEğer bu bir çift için geçerliyse sevgilim/ eşim bana çiçek alırsa ben bana almıyorsun bari ben sana alıyım diye anlarım :)
ama mantık olarak güzel yani...10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye çiçek vermesin. Dürüm versin adana dürüm olur, tavuk dürüm olur, et dürüm olur ama çiçek ne allah askına ya cok samımıyetsız gelıyor bana.
20 Yorumla
+1 yılhayır değil . sevgilim bana çiçek uzatsa , ilk söyliyeceğim kelime ; hayırdır hatun sen ne ayaksın :D
20 Yorumla
+1 yılhastane köşelerinde iken evet anlamlı ve güzel davranıştır.
bir kızdan çiçek alma durumunu garipser'im
onun yerine bana çok güzel bir tatlı yapıp kalbimi kazanabilir.
:)10 YorumlaÇiçekler dalında güzel kimse kimseye çiçek vermesin çok anlamsız
30 YorumlaGül alırlar gül satarlar
Gülden terazi tutarlar
Gülü gül ile tartarlar
Çarşı pazar güldür gül
almak vermek güzeldir efendim mutlu sabahlar :)10 YorumlaErkege cicek vermektense adana urfa dürüm karisik izgara, iskender ısmarlarım daha mutlu olur napsın yavrucuk cicegi
10 YorumlaBu yine iyi. Okulumda erkekler sevgilileri yok diye en yakın erkek arkadaşlarına gül vb. falan almışlardı bugün. Gülmekten öldüm :)
10 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler aldigi icin boyle bir sey ters geliyor yani bana cicek alan birini hmm no father no ben aliyim ya o bana baska seyler alsin.
10 Yorumla
+1 yılolabilir :D neden olmasın ki :D belki çiçek vermeden bir haber erkekler bu güzel davranışı öğrenir ve yapar :D
10 Yorumla
+1 yılGüzel de, biraz tuhaf karşılanır. Genelde çiçek erkek tarafından kadınlara verilen bir şey olduğu için alışık değiliz.
10 Yorumla
+1 yılçiçekten gelen çiçek, ballı kaymaklı baklavadır yahu, hemcinslerimiz de nankör gelmesin artıkın :):) güzel davranış olmaz olur mu?
10 YorumlaCanli cicek vermeyede almayada karsiyim sirf insanlar mutlu olsunlar diye onlarin koparilmasi solmasi cok kotu belki saksida olabilir ya da cansiz
10 Yorumla
+1 yılYalnızken verebilir bence. Tatlı olur😄 Ama kalabalıkta verirse erkek açısından pek iyi olmayabilir
20 Yorumla
+1 yılgayset güzel ama erkekler uğrasamaz ona bakmakla falan
20 Yorumla
+1 yılOnlarda versin ya nolur yani, erkeklere çiçek vereni görmedim duymadım ama olabilir bence
10 YorumlaEn yanlis davranis bence. Cogu erkek cicekden ne anlar ot ver daha mantikli..
10 Yorumlayok beee biraz da erkeklere çiçek verip şımartalım :D
10 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç yaşamadım. Fakat çiçek vermek yerine bir fidan verse inanılmaz mutlu olurdum sanırım:)
10 Yorumla
+1 yılValla tam tersi olsa evlenince büyük süpürüz olur benim için 😂😍😀
10 Yorumla
+1 yılAslında günümüzde artık normal oldu bu ilk defa duymuyorum
10 Yorumla
+1 yılBence güzel bir davranış. Çiçek kadınlar için değildir insanlar içindir. Verirdim.
20 YorumlaGereksiz bir davranış onun yerine pasta börek al daha mutlu eder. d
10 Yorumla
+1 yılDenk gelmedim hiç ama iyi bir davranış sayılır, sanırım. 😏
10 YorumlaCok sacma. Kalem alsin. Kazak alsin. Sarilsin. Cicek nedr erkege :)
10 Yorumla
+1 yılHayır değil o mükemmel canlılar sadece toprakta iken güzel bayanın erkeğe erkeğin de bayana çiçek vermesine karşıyım
10 Yorumla
+1 yılBen almaktan yanayım vermem vermek içimden geçmiyor daha doğrusu 😀
10 Yorumlaçiçek vermenin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. herkes çiçek verebilir.
10 Yorumla
+1 yılçok ayıp ve yanlış bir şey. doğrusu 1 batman mok vermeleri lazım
10 YorumlaBöyle özel günlerde olmaz ama arada verilir neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılBence gereksiz bir şey. Yiyemiyorsun içemiyorsun bir zaman sonra ölüyor o çiçek, kurutup yapraklarını da bir zaman sonra çöpe atıyorsun. Çiçek yerine daha kullanışlı şeyler hediye edilebilir.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çiçektir sözüne bakarsak kadının erkeğe çiçek alması saçma
10 YorumlaErkekler kendileri çiçektir. Ne gerek var çiçeğe.😅😜
10 YorumlaAra sıra değişiklik olsun iyidir karşılıklı jestler
10 Yorumlabence vermemeli kadınların aksine erkekler çiçekten pek anlamaz 😂
10 YorumlaSaçma bir zevk için çiçekleri koparmayın. O kadar ücret verip teşvik etmeyin.
Saksıda çiçek alın20 Yorumla
+1 yılÇiçek vermek incelik veya nezaket örneğidir sadece bir cinsiyete bağlamak saçma
10 Yorumla
+1 yılBir demet çiçekten ziyade kabı olan toprağıyla bir çiçek olsa ben severim. Ev de bakılır, bir köşeye bırakılır 😊
10 Yorumla
+1 yılŞahsen tamamen utanırım ve eğer sevgilimse o kişi 😍 böyle bakarım gün boyu.
10 YorumlaGuzel bı davranıs hakeden bırıne bı kere vermıstım 😄
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun derim
Gururunu yenip bana çiçek almış diye10 YorumlaGüzel bir davranış değil. Çünkü bizler çiçek sevmeyiz.
10 Yorumla
+1 yılkim verdiyse onur madalyası verilmeli tebrikler cesaret nişanı takılmalı
10 YorumlaVerin olm azcık ne olcak sanki çicek kalıbı hep erkeklerde nolcak sanki bide biz elimize alıp koklayak nedir yani hani :D
10 Yorumla
+1 yıldükkana o kadr müşteri geldi erkek arkadaşına çiçek alan 1 tane kızla karsılasmadım
10 Yorumla
+1 yılErkek tarıh boyunca cıcekle ozdesebılecek bır varlık degıl kı sacmalık
20 Yorumla
+1 yılYok ya erkekler versin alışık değiliz olmaz ölürüz felan
20 Yorumla
+1 yılNeden çiçek alayım ki kızlardan? Hasta değilsem hediye olarak çiçek seçilmemeli bence.
10 Yorumla
+1 yılUla migrosta 10tl bari ordan alıp versin gızlar o da yok
10 Yorumlagönül bahçende çiçeklerin olması çok güzel
yakışanı budur10 YorumlaErkeğe çiçek verilmez gibi geliyor, daha çok cüzdan gibi sembolik hediyeler alınır.
10 YorumlaBence bir kadının çiçek vermesi çok güzel, neden olmasın Hak eden kişiye çiçek alınır knka
00 Yorumla
+1 yılKalsın istemez. Çiğ köfte dürüm getirsin. Daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılkadinlar guldur cicektir
vallahi abi karima hic cicek almamisim😂😂😂10 Yorumla
+1 yılSen ne amacla sordun pekş?
12 Yorumla- +1 yıl
Amacim yok canim istedigi icin sordum
- +1 yıl
Yok o şeyle sormadım amacın ne diye.
- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı