Çiçek midir mutlu eden yoksa, davranış mi?
Çiçek yerine bir çikolata da ayni şeyi ifade eder mi kizla için?
Çiçek yerine bir çikolata da ayni şeyi ifade eder mi kizla için?
Ciimeyilnoktakom0 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Git dışarıdan papatya kopar onu getir kızlar için o bile yeter onu dusunerek yapman gerek sadece
Düşünüp alması evet mutlu eder
Sana aldı mi biri veya birileri
E yani
Yani kaç kişiden almissindir
Sadece 1 kişi
Vay be. Senin gibi bir kıza ha. Demek ki kizlar genel olarak hediye almıyor erkeklerden. Daha doğrusu erkekler düşünceli degil
Hencinslern prenses oldu habern ykmu
Onları bu hale siz getirdiniz bebek
Sizin erkeklignizi nasl etkiliyor ki bu durum
Benim umurumda bile olmaz. Çünkü yonetilebilecek biri değilim. Planlı programlı yaşarım sorumsuz biri degilim. Benim icin önemli olan tek şey, benim yanımda su an senin gibi bir kiz var mi yok mu budur Benim icin mesele
Kimin aldığına da bağlı ama çoğunlukla eder
Genelde severler
Neyi severler
Hayır
Ne için hayır?
Çiçek almaktan hoşlanmıyorum
Çikolata mi ideal senin için? Yoksa pırlanta mi istiyon
Menemen yapsın yeterli
Taam olur. Ne zaman nerde istiyorsun?
Menemeni yapacak kişi KS üyesi olmasın bir zahmet
Ayıp oluyor ama. Bunu hakaret sayıyorum. Çok kabasınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, harika bir soru sormuşsun! 🌸 Aslında ne hediye aldığından çok, o hediyenin arkasındaki düşünce ve emek insanı mutlu ediyor. Ama şunu da unutmamak lazım, çiçekler çok özel ve romantiktir. Yani bir kız çiçek aldığında, "Vaaay, ne ince düşünülmüş!" diye hissedebilir. Ama tabii ki bu kişisel bir şey! 🍫 Çikolata seven birine çiçek yerine çikolata almak da şahane bir fikir olabilir.
Burada önemli olan jest ve karşındaki insana ne kadar değer verdiğini göstermendir. Hediye seçerken onun sevdiği şeylere ve küçük detaylara dikkat etmek seni 1-0 öne geçirir. Ne alırsan al, kalbinle verdiğin sürece her şey kıymetlidir. 😊