1 yılZekilikle alakası yok, Adres soruyorsan ya dövdürüyorsun ya da Bir sürpriz yapacaksındır
Eğer gerçekten kötü dönemden geçiyorsa ona daha farklı bir şey yap iş yerine sevebileceği bir şey gönder
Çiçek gönderirsen İş yerindekiler (Her ortamda olan Narsist kıskanç insanlar)
orada da olabilir ve alayda edebilirler
Bence neyi sevdiğini neyle mutlu olduğunu iyice araştırıp Sonra gönderim sağlayabilirsin
Her erkeğin karakteri aynı olmadığı için
Aynı şeyler hakkında fikir veremezler
Bugün bir kadın basit ve şereften mahrumsa
Bazı kadınlarda Erkek delisi olmayabilir
Bu erkeklerde de öyledir
Prensipler zevkler ve renkler farklı olabilir
Mesela Mersinde tanıştığım sevgilimle 2 yıldır görüşemiyoruz Çalışıyorum full time ve Kendime bile ayıracak vaktim yok kız kardeşimde kansere yakalandı çabalıyorum masrafları için Ameliyatı için ilaçlar için annem ve bir ablam daha var onlara'da bakıyorum çünkü erkek kadına bakmak zorunda. Tabi bu nedenlerden dolayı'da görüşemiyoruz sadece görüntülü konuşabiliyoruz ve sesli ve sevgilim saçını yollasa Her şeye bedeldir benim için öyle özledim ki kokusunu iki yıldır kokusunu alamıyorum
04 Yorumla- 1 yıl
1-) İş yerinin ismini öğren
2-) Yaşadığı şehirde iş yerinin ismini araştır ve adresi bul google map'ten - 1 yıl
İsmini öğrenmen işini kolaylaştırır, şüphe çekmezsin en azından
Soran1 yılYa galiba evine yollamak çok daha mantıklı olur gibi ve dediğin çoğu şey doğru o cidden hep sıkıntı ortamlarda çalışmak zorunda kalıyor bir nasist tarafından morali bozulsun istemem tadı bile kaçmasın hani isterim
- 1 yıl
Bizde de var kızlarda nasıl ki kıskanan tipler varsa aşşağılamak için elinden geleni yapan bizde de var Kıskanır çatlar çaktırmaz Aşşağılar
En İyi Cevaplar
Toprağın içinde saksı da bakabileceğim güzel/cins bir çiçek hediye edilirse mutlu olabilirim. Ne yaparsan yap en fazla bir kaç gün sonra solup gidecek bir şey anlamsız gelir mutlu etmek şöyle dursun içimden sinir olurum ama kadınlar böyle şeylereden mutlu oluyor. Sevdiğim bir kadına verip onun mutluluğunu görmek mutlu eder.
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye göre değişir bu bence onu en iyi sen tanırsın, ne kadardır berabersiniz?
08 Yorumla
Soran1 yıl2 senedir beraberiz ben daha önce onun iş yerine gidip iki adet papatya vermiştim ona ve o günden bugüne kadar saklıyor kurudu resmen yok olacak hala onunla foto çekip bana atyor çok mutlu olmuştu. Ben zaten bu soruyu sizin tepkilerinizi görmek istediğim için sordum
- 1 yıl
Ben mutlu olurum şahsen ancak ben bir kadına çiçek gül almaktan çok daha mutlu olurum yalnız büyük bir çelişki var soru detayında adresi bilmiyorum demişsin şimdi de yorumda daha önce onun iş yerine papatya gönderdim demişsin burada bir çelişki yok mu sence de iş mi değiştirdi yoksa o yüzden mi adresini bilmiyorsun 😉😁
Soran1 yılYo ben bahsettigim olay eski iş yerine gitmemiştim şu an bambaşka bı yerde
- 1 yıl
Tabi canım haklısın 🤪😅
Soran1 yılMal mısın kanka
- 1 yıl
Vallah malın kim olduğu belli bence 😆
- 1 yıl
İki yıllık sevgilinin iş yerinin adresini bilmemek ikinci bir ayrı çelişki zaten sen bizi mi trollayorsun? 😃
Soran1 yılBelkide neden olmasın
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 851 cevap paylaştı.
1 yılSevdiği kadına çiçek alınca mutlu olur tabi.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Çiçek erkeklere de acayip güzel sürpriz oluyor bak 😊 İlk başta bazı erkekler “Aaa bana mı çiçek?” diye şaşırıyor ama aldıktan sonra havaları bir değişiyor, yemin ederim! Hele senin sevgilin gibi zor bir dönemden geçen bir adama moral kaynağı oluyor, onu düşündüğünü hissettirmen harika bir his yaratır. Bu kadar ince düşünmen zaten ilişkinize enerji katar. Adres mevzusuna gelirsek, ona belli etmeden ufak bir bahaneyle (mesela “Yakınlardan geçiyorum, iş yeriniz neredeydi?” gibi) öğrenebilirsin. Hiç abes olmaz, tam tersi çok özel hisseder. Bence süper bir fikir, gönül rahatlığıyla gönder, sonra bana mutlaka sonucu anlat! 🥰💐
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolurum evet
00 Yorumla
1 yılZeki ve düşünceli bir partnerinin olması ne güzel maşallah diyeyim. Onun sevdiği şeyleri bilirsin. Ona zaman harcatmayıp enerji verecek bir şey, aklıma gelen yiyecek oldu. Sevdiği bir yemeği alabilir/yapabilirsin yanına küçük bir çiçek iliştirip. Ben kesilmiş çiçeğe karşıyım tabii, o yüzden bakabileceğini düşünüyorsan saksı bitki de olur belirteyim.
20 YorumlaOna şey olarak dersin iş yerinin adresini bilmiyorum nasıl bir yer orası, başına bir şey geldiğinde oraya gelip seni görmem gerek falan dersin eğer sana iş yerinin adını verirse harita uygulamasından bakabilirsin konuma.
2. olarak kimsi erkek mutlu olur abes olmaz, çiçekler kadınlara özgü yaratılmadı, dünyanın süsüdür. Çiçek yerine manevili bir şey alabilirsin, eğer dindar ise hafız Kur'anı alabilirsin. Chat GPT'e erkek arkadaşını anlatırsan ona göre hediye çıkartabilir.10 YorumlaBir erkek olarak hediye alsam mutlu olurum özellikle değer verdiğim biri tarafından gelirse..
Ama çiçek dışında bir şey olabilir.. Misal o hediyeyi her gördüğünde hediye edeni hatırlatmalı..
Eğer canı sıkkınsa absürt olarak görülecek belki ama saat veya tesbih daha şık olur düşüncesindeyim.. Her iki hediyede daima yanında olur ve erkekler için anlam ifade eder.
10 Yorumla
1 yılHayatımda hiç çiçek almadım bilmiyorum nasıl bir duygu. Hep bir sorumluluk verdiler o yüzden bişey diyemem.
21 Yorumla
Soran1 yılUmarım seni hak eden birisi karşına çıkar ve bu duygu tattirir sana 💐
1 yılSevgili arkadaşım bazı erkekler genel olarak çiçek sevmez. Öncelikle çiçek sevip sevmediğini bilmeniz gerekiyor. önce onu öğrenin ondan sonra diğerlerini :)
10 Yorumla
1 yılSakın yollama 2 kere yolladım 2 kişi tarafındanda aldatıldım
411 Yorumla
Soran1 yılŞimdi şöyle normal şartlarda bende senin gibi düşünürdüm ama ben üzgünken o da yanımdaydı anlıyor musun beni ne bilim senin erkek arkadaşın karaktersiz demek ki
- 1 yıl
İki kişi seni aldattıysa hatayı biraz da kendinde ara.
- 1 yıl
@lafimiolurr Evet 2 kişi seni aldatıysa hatayı biraz da kendinde ara. Belki sende eksik birşeyler vardır o yüzden seni aldatmışlardır 😊 2 erkek yüzünden bütün erkekleri genellemen saçma bir durum.
- 1 yıl
Aldatmanın bahanesi yoktur. Eğer birisi partnerinden memnun değilse ayrılsın. Madem memnun değil neden ayrılmıyor da aldatıyor? (Cevap beklediğim için sormuyorum, mantığının kullanın diye soruyorum)
Aldatmanın bahanesi yoktur. Kimse kendi karaktersizliğinin sorumluluğunu başkasına yüklemesin. - 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Aldatmanın bahanesi yoktur elbette ama bütün erkekleri aynı kefeye koymaya da kimsenin hakkı YOKTUR!!!
- 1 yıl
@xgökkuşağıx Kız bütün erkekler aynı dememiş ki kendi deneyiminden yola çıkarak kişisel bir tavsiye vermiş. Sizin bunu bahane ederek aldatıldığı için onu suçlamaya hakkınız YOKTUR!
- 1 yıl
Geçin bunları hepiniz aynısınız hepiniz Allah belanızı versin
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Kimse kimseyi suçlamıyor. Sadece bir düşünce belirtiliyor.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Bravo
- 1 yıl
Okuduğunu anlamadan yorum yapan birine bravo denmiş. Hayret verici bir durum.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yıl
Eşim dün bunu gördü çarpıldı aldı kendine 😄
Buket çiçek değil ama saksı çiçeği çok sever
00 Yorumla
1 yılBence Uzak değilseniz kendin elinde çiçekle ziyaret et iş yerini daha güzel olur
32 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
Soran1 yılYani bunu çok yapmak isterim ama öyle olmuyor işte. Ben daha önce eski iş yerine gidip tesadüfen çiçek bı abla geçti önümden ve oraya gitmişken iki dal papatya alıp götürdüm. sonrasinda cidden çok mutlu olmuştu kurudu neredeyse yok olcak ama yinede yanında saklıyor iş yeri biraz sıkıntılı ve benim o tarz yere gelmemi pek istemiyor bir sürü abaza erkek var diye
1 yılBazı erkekler sırf çiçekle görülmemek için bile sevgililerine çiçek almıyorlar. Öncelikle sen onun bu durumdan hoşlanıp hoşlanmayacağından bir emin ol. Sonra istersen yine yollarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır kesinlikle öyle bir şey yapma 👍
İlgi alanlarını öğren ve ona göre bir hediye al. Örnek verecek olursak ben motor seviyorum bana güzel bir kask veya koruyucu eldiven ya da kevler kot pantolon alınsa hediye olarak süper olur.
02 Yorumla
Soran1 yılBen onun en ince bir şekilde analiz ettiğim için ilgi duyduğu her şeyi bugüne kadar aldım alıyorum da zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman Allah rızası için bana kevler kot alır mısın?
Mesele çiçek almayla bitmez yeğeeen
mesele çiçeği karşısındaki alınca mutlu olursa olur tabi gerçekten seviyorsa eleman 😃
00 Yorumla
1 yılErkekler çiçek değilde araba ile ilgili parça aksesuar oyun konsolu vb alınca mutlu olur 🙃🙃🙃
00 Yorumla
1 yılDeğer verildiğini anlar ve mutlu olur. Çiçek veya başka bir sey fark etmez.
10 YorumlaErkeklere genelde mezara girince veriyorlar dirisini değilde ölüsünü seviyorlar galiba
14 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılYenilebilir çiçek buketi daha uygun olur bence ya 😂
19 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe başka bir şey 😄
- 1 yıl
@kusadali88 hiç sevgilime yenilebilir çiçek buketi göndermedim biliyor musun 🤣
- 1 yıl
Denemelisin 😄
- 1 yıl
@Kuşadali88 sevgilim yok 🤣
- 1 yıl
Bana gönder ben yerim 🙂
- 1 yıl
@Kuşadali88 parasını IBAN 'a at göndereyim 😆
- 1 yıl
İban alayım 😄
- 1 yıl
@Kuşadali88 ahahhaha onun yerine kendi kendine sipariş ver ahahha
- 1 yıl
Doğru kimse beni kendimden çok sevemez 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler öyle antin kuntin şeylerin hesabını yapmaz, çiçek aslında kadını da mutlu etmez ama bazı şımarık kadınlar çiçekle mutlu olduğuna inandırmış kendini
11 Yorumla- 1 yıl
Puhahaa 😛
Onlarında çiçek almaya hakkı var bence farklı olur bence gönder
10 Yorumla
1 yılOluyorlar buarada sevgilim mutluluktan havaya uçmustu
10 YorumlaÇok değil pek erkek için alınabilecek bir hediye değil bence
00 Yorumla
1 yılBence çok da bişey farketmez onlara erkekler çiçek böcek sevmez pek
00 YorumlaSevinir bence çikolata da alırsın çiçeğin yanına
01 Yorumla- 1 yıl
istemeye mi gidiyor 😂
1 yılZiyarete gitsen buluşmaya gitsen bir çiçek yerine seni görse daha mutlu olur
00 Yorumla
1 yılYpk, erkekler öküz. Arog' ta k gibi, yiyoz çiçeği
00 Yorumla
1 yılÇiçek alınca değil ;
Çiçek almış olan kadının sevgisini görünce mutlu olan biriyim.00 Yorumla
1 yılÇiçekten ziyade daha net hediyeler olabilir pahalı olmamadı şartıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani ben evet bide biri sakın demiş o aldatldı diye herks mi aldatlacak
18 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum sana yani almayacağı varsa durakta beklerken de aldatır sırf ona çiçek yollayacgimdan değil ki
Cevap sahibi1 yılBen ev arkadaşım ile benim yatakta yakaladım şimdi tutup tüm kadınlar aynı demek etik olur mu oturr aptllğmı sorgularm nerde hata yaptm neden mahal verdim
Soran1 yılEtik değil tabii ki ben ondan önce ilsikilerimde neler yaşadım ama kalkipta tüm erkekler şrfz demedim sevilecek insan var sevilmicek insan var çoğu kadın kendinden fazla veriyor yersiz olarak az önceki kız iki defa yolladım diyo çiçeği hayır işte bu değil denge olması lazım o zamanında yanımda oldu ama yanımda olmasa bugün burada bu soruyor sormazdim bile
Soran1 yılBen onu hiç bu kadar kötü görmemiştim haftalardır ve bulusamiyoruz uzkatan da sıkıntı cikarmamaya çalışıyorum bu kadarı bana yeterli gelmiyor bı çiçek yaa
Cevap sahibi1 yılHani bir laf vardır erkek bir defa çiçek alır oda mezarın kadın ölmeden bir defa yapsa erkek gerçekten adam gibi adamsa bunu asla unutmaz ve çok mutlu olur birbirimizi sevelim arkadaşlar ama severken dediğin gibi abartmadan ödün vermeden
Cevap sahibi1 yılSen gönder kazanan sen olursun mutluluklar
Soran1 yılBu güzel yaklaşımın için teşekkür ederim bu arada
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim iyi geceler mutluluklar
1 yılBenim şahsen çiçek hoşuma gitmez ya, bunun yerine kendi hazırladığı yemeği bana getirmek geldi aklıma 😅
00 Yorumla
1 yılben bi kadın olarak farklı hediyeleri daha çok severim ama arada pahalı olmayan çiçek beni mutlu eder. arada bende çiçek alırım. ha sevinmezse daha almam. kuzenim erkek iş yerinden doğum günü zamanı çiçek gelmişti seviniyodu walla
00 Yorumla
1 yılŞu soruyu soranin IQ kaç acaba Çicek' süslenmek vb şeyler kadına özgü böyle yapa yapa yarısı gay oldu bı susun ya
02 Yorumla
Soran1 yılBir bitkinin cinsiyetçilikle alakası olduğunu düşünmüyorum. lQ seviyen yerlerde geziniyor dikkat et alıp birisi çöp kutusuna atmasın yoksa canım gibi gayy oldoo horkes bı soson yaa diyip durursun yine
- 1 yıl
Ah ne dediğini de bı anlasak embes. l biraz daha gayret et okumayı söktüğün gibi yazmayıda söküceksin verdiği cevaba ilk okul çocukları bile senden daha guzel cevap verir ve yazar 🥹🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılÇiçeği veya hediyeyi alınca anlayacak senin gönderdiğini.
Sen adresini üstü kapalı sor.00 YorumlaBence mutlu oluyorlar ama bazıları çevresindekilerden çekiniyor o yüzden ters tepki veriyor
10 Yorumla
1 yılGay mi sevgilin😂
Çiçek almak ne yaa21 Yorumla
Soran1 yılAynen gay benim ona çiçek almamı bekledi gay olmak için hahaha zekandan şüphe ettirdin resmen
1 yılİşyerine yollama bari evine yolla
28 Yorumla
Soran1 yılYani olabilir ben direkt iş yerine yollarım kafasıyla düşündüğüm için bu gözümden kaçtı. Net bı şekilde adresi bilmiyorum onu nasıl öğrenirim bilemedim
- 1 yıl
Adam sürekli ilgileniyormuş seninle, sorsan abes kaçmaz
Soran1 yılAnlasın istemiyorum olmadı kardeşiyle iletişime geçerim
Soran1 yılBir de şeyi de merak ettim iş yerine yollama bari dedin ya neden mesela öyle söyledin
- 1 yıl
Arkadaşların görünce utanır belki
Soran1 yılDoğru haklısın erkekler bizim gibi değil orası biraz ciddiyet isteyen bı yer konforlu olmaz
- 1 yıl
Evet canım
1 yılbazen saçmalıyorum gül diye be
-The Sansar Salvo
00 Yorumlaİlla ki dalgaya alan iş arkadaşı olur ama yine de kimse yadırgamaz mutlu olacaktir
00 Yorumla
1 yılÇiçek değil de çikolata veya sevdiği abur cuburlardan alabilirsin
00 Yorumla
1 yılKişiliğine bağlı. Mutlu da olabilir biraz utanabilir de.
00 YorumlaOlur bence çok hoş bir davranış
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana bir kadın çiçek aldı anneme vermem için. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. O çiçeği o gün bu gün saklıyorum
00 Yorumla
1 yıladamla nasıl ve nerden tanışıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılSorduğum sorunun bununla ne alakası var
- 1 yıl
merak ediyorum.
1 yılSanal ilişkilere fazla bel bağlama ponçik.
10 Yorumlaerkeklere çiçek almak hiç şık değildir
10 Yorumla
1 yılCicek yerine daha bi erkege giden. hediye
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 454 cevap paylaştı. Olur neden mutlu olmasın ki
00 YorumlaHər erkek bir çiçektir
00 YorumlaKardeşime alıcam mutlu olur belki
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum ki, ama mutlu olanlar vardır.
00 Yorumla
1 yılMutlu olurlar bence
00 YorumlaSevdiğim kişi sakız alsa bile mutlu eder
00 Yorumla
1 yılBence mutlu olur.
00 Yorumla
1 yılŞahsen ben mutlu olmam.
00 Yorumla
1 yılAdamin karizmayi cizme 😀
00 YorumlaBilmiyorum ki nasıl his
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişisine göre degişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayr güzel olur güzel bir not gönder bide
00 Yorumla
1 yılHayır :D
111 Yorumla
Soran1 yılNe bu şiddet bu celal! 😅
Soran1 yılSenin gibilere alınmaz tabii ki her erkek çiçeği sevmez diye bir şey yok sonuçta
- 1 yıl
1kg kıyma alsa daha iyi :D
Soran1 yılTam erkek kafası yaa bu arada bı taraftan haklısın da yani en azından doyar
- 1 yıl
Çiçek ne prenses miyiz
Soran1 yılSonuç olarak güzel ve hoş kokan bir şey bunun prens ve prenseslikle alakası yok ki çok cinsiyetçi bı yaklaşım. Sen sevmiyorsun demek ki prensessin
- 1 yıl
Kadınlar güldür ma çiçektir erkekler değil :D
Soran1 yılErê erê me dan bêr kêre
- 1 yıl
Anlamadım
Soran1 yılHer bokologlar genelde her şeyi bilir
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Gerçek bir erkek bunu hakaret sayar
02 Yorumla
Soran1 yılGerçek erkek 🧠? Derken kanka
Ben hiç mutlu olmam çiçek ne alaka derim😄