AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Sevgin gerçek mi önce onu bilmek lazım yoksa boşuna yorma kimsenin kalbini
#Hükümdar
Sen bu soruyu soruosan zaten ayrılmışsin kendi dusuncenle yasa bu hayati yoksa hep pişman olursun
Ekmeğinde işinde gücünde adam nesini istemiyor annen
Karakterinden bayağı emin isen aileni dinleme bence
Daha varlıklı bulabiliyorsan onu seç para önemli erkekler boş yalan sen küçüksün aşk sevgi dersin ama yalan değerini bilmez
Ben inşaat ustasıyım 200 k kazancım var belli olmuyor bazen düşer bazen çıkar kız arkadaşım öğretmen öyle bir ayrım yok ya
Ben de inşaat mühendisiyim sürekli gurbetteyim iş gereği. Bu yüzden kızlar evlilik konusunda benden kaçıyorlar
Annen mi evlenecek seviyorsan umursama eğer bir yerden sonra para senin için sorun olmayacaksa kimseyi umursama ailen de sen mutlu ol istiyor belli ama her şeyi de erkeğe yukleyemezsin evlenince destek olursun zor degil
aranızda olmaması gereken ne oldu yoruma yazmışsın
Cinsellik
ilkin mi? eğer ilkinse evlen derim
Evet ilkim
senin mesleğin ne?
1. sinif psikoloji okuyorum
inşaat ustası bugün 80-100 kazanır sen de 50-60 alsna gayet geçinirsiniz yani
İnşaat işçisi o kadar kazanabilir mi kışın ne yapacak
amele kazanmaz da ustaysa kazanır ama evet sürekliliği olmuyor bazı aylar para getirmez mesela
İlk tanıştığımız da inşaatçıyım kendi işçilerim var demişti
tamam ekibi vardır o kazanıyordur. yaşlar kaç
Ben 19 o 24
evlen bence sen bilirsin ama
Evlenmek için çok erken bi kaç yılı var
İnsanları sınıflandırmak beni delirtiyor o ne ki ben yüksek mühendisi olduğum halde red yedim
Aileler istemiyorsa mutlaka bi sorun çıkıyor emin ol
Kimse yediğini bulmadan bahanelerin arkasına geçmez
Aslında haklı olabilirsin
Keşke böyle şeylerde haklı olmasak. Ama bi gerçek var ki günümüzde öyle rahatlıkla kendi kendini ifşa eden bir topluluk var ki duyunca tüyleri ürperiyor insanın. Yani işin özü şu ahlak yoksunu insan topluluğuna değer verirken çok iyi düşünmek gerek. Şimdi konuyu birazda soruyu soran hanım kızımız 😂 üzerinden yorumlayalım. Şimdi bu erkekler alın teriyle kazanır içi ceviz kabuğunu doldurmayan bi sebep bulur. Kendi sorumluluklarını bilmeyenlere denk gelirler o zaman da ben şerefsiz böyle kendini bilmeyenlere aşık olmayı seviyorum diyen tayfa çıkar nihai olarak ne istediğini bilmeyen insanlara vakit ayırıp ömür bağlamaya değmez.
Gelecek düşünüyosan ayrılmalısın aşk karın doyurmaz
Annene de ki, herifin koynuna sen mi gireceksin?
Ne alaka inşaatçılıkta ne var miş annen istemiyor sen annenin kararina uyup bilmem kaç yillik sevgilinden ayrilirsan bir erkek olarak ben de zaten seni hiç istemem büyük saçmalik olur yani
Seviyorsan ailene bile resti çekmelisin kiz erkek fark etmeksizin bence şahsi görüşüm budur
Benimkide garson ama karakterli kültürlü bir insan 40 zengine değişmem ben bence sende anneni dinleme
Aile büyükleri her zaman bir şey görüyordu ki karşı geliyordur yani ileride sen çekeceksin bunun ceremesini
Ailen istemiyorsa evlenince çok sorun çıkar
Huzur kalmaz
Ayrılman için herşeyi yapacaklar emin ol
Çalışan bir insandan zarar gelmez boş yatan bahane arayan çalışmayanlardan uzak dur ilişkisi uyuşturucusu kumarı olandan uzak dur çalışan insan candır
Benimde vardı annem fakir demişti seneler geçti şimdi zengin oldu 🤣🤣🤣 biz fakir gibi bişy
Nasıl zengin oldu acaba
Kendi babsınla abisinle çalışıyordu inşaatlarda o işlerde çok para var ama fakirse eğer öyle iyi para kazanmıyorsa annen haklı kızım bırak gençliğine yazık o erkek sen çirlin olsun yüzüne bakmaz senin evi nasıl geçindirecek
İnşaatçı deyip geçmemek lazım güzel kazanıyorlar. Tanıdığım birkaç tane var genç yaşta kısa sürede altına sıfır araba çekti, ev almaya da girişti hatta sonradan naptı bilmiyorum ama küçük görülecek bir meslek değil bence
Ailen senin kötülüğünü istemez evlendiğin zaman sıkıntı çekersen anlarsın annenin babanın ne dediğini
Sevmiyorsan ayrıl tabikii kalma nedenin yok bir gelecek düşünmüyosan
Pardon güncellemeyi okumamıştım ailem yüzünden sevgilimden ayrıldım
Seni anlıyorum
Sen neden ayrıldın ailen neden istemedi
Çok arada kaldım ama sevgilimde çok çabasızdı ailem ve sevgilim arasında kaldım çok kez
Çok karışık sebepler
İnşaatçıların kazandığı parayı kazanabiliyor mu annen
İnşaatçılar ne kadar kazanıyor kışın ne yapıyorlar kışın iş olur mu
Babam inşaatçı 50 küsür kazanıyor, benim babam kışın lavabo taşı döşeme, ev boyası, parke döşeme gibi işler yapıyordu, sevdiğin kişinin becerisine bağlı yani bunlar
Anladım
Bi durum daha var
şu an 24 yaşında 1 evlilik geçirmiş 4 yaşında kız çocuğu var çocuk annesinde kalıyor bu durumu anneme söyleyemedim bile 🙁
Ama sevmeye gelince çok güzel seviyor hissettiriyor mutlu ediyor.
Hmm bilemedim şimdi, diğer eşiyle ayrılık sebebi de önemli tabii, ama bana kalırsa ondan olmaz gibi geldi, yine de mutluluklar diliyorum..
50 bin değil ayda 100 bin TL kazanıyorlar
Branşına, şehre, çalışma saatlerine göre değişiyor tabiki
Muhtemelen malûm ırktan olduğu içindir emekçi olana kimse laf etmez
Malûm ırk derken
Ailenin bir bildigi vardir gerekceli bir cevabin varsa ailene bildir ama önemse onlarin fikrini mutlaka
Bence ayrıl ya annen haklı konuşuyor yarin öbür gün iş kazası gelirse çok üzülürsün bence ayrıl yani
Bence ayrılma seviyorsan ve oda seni seviyorsa seni üzmeyecegınden eminsen ayrılma çünkü maddi durumu her zaman aynı kalmaz
İkna et, senin hayatın ama onları da ezme. Senin farkına aramadığın birşeyi farketmiş olabilirler.
Evet ayril , büyük ihtimal yasin resit degil veya genc. Senin sevgilindi hırt kgrt
O inşaatçılar ne çok para kazanıyor annen biliyor mu da boş yapıyor
Karakterli evlilik niyetliyse ayrılma yoksa ayrıldım zaten
Benimki de inşaatçı önemli olan senin sevmen.
Allah yardimcin olsun bana kalırsa fakir erkeği tercih etme
kusura bakmasında annen evlenmeyecekse çocukla karışamaz ya
Bırak o zman demek yanlış olur
İşin aslı sevgilinle buluşunca eve gidelim demiyorsa evlen
Zaten bu soruyu sorduguna göre kendin emin degilsin istemiyorsun
sakın öyle yapma canım olma eğer iyi anlaşıyorsaniz ayrılma mutluluğunuza bakın
Sana bağlı ayrılmak istiyorsan ayrıl anneler nederse o
Abi annen baban nediyorsa dinle sonra cok pisman olursun
Abi Onu Nereden Buldun Oha Haklı Annen Asla Sakın Sevgili olma
İyi tanı annenle tekrar konuş yani seviyorsan ayrılma ama iyi tanır ileride annenin haklı çıkmasın
Neden ayrılacaksın seviyorsan , bu kadar basit mi, inşaatta çalışanlar insan değil mi?
Kızlar paragözlü
sevgilin annenle evlenmiyo senle evleniuor srviyosan seni mutlu ederse ayrılma
Bız bulamıyoruz millet beğenmiyo ah be adaletsiz dünya 🥺
Neyi bulamıyorsun
Kocayı 😂
Sen ne iş yapıyorsun?
Psikoloji okuyorum
Ananın inşaat yövmiyelerinden haberi var mı
Yoohk heralde
Aynen
Yövmiye ne kadar ve kışın iş yok ne yapıcak
O zaten biz yazın kıracağı paranın fazlasını bile kırıyor kışın da iş var o inşaatı hemen bitirmiyorlar şu anda piyasada geri dönüşümle birlikte o kadar inşaat var ki yaz kış para var yani dert etme
Ama kışın karda nasıl iş olacak ki
Hani piyasada çok geri dönüşüm binaları var ya o yüzden şu anda bir inşaatçı yovmiyesi 4.500 lira 30 günde 135.000 TL biz de inşaatçıyız biz inşaatlar yapıyoruz ama hiç inşaat işinin bittiği ve yevmiyeci aramayan bir inşaatçı görmedim
Mütahit deseydın keşke
Mütahit olsa derdim
Olsun utanılacak bir şey değil
Ayrıl dünyanın sonu değil ya
Ama aramızda olmaması gereken bişey oldu
Ne oldu
Cinsellik
E olabilir hamile kalmadıysan takma bunu kafana.. Hem nasıl başardın öyle birisiyle cinsellik yaşamayı..
Öyle birisiyle derken? İşiyle cinselliğin ne alakası var
Neyse boş ver orasını sen hamile kaldimin ondan
Yok.
O zaman boş ver onu bak hayatına
Ayrıl adama yazık deyilmi
Annen doğru söylüyor nereden buluyorsunuz böyle adamları gerçekten siz kadınları anlamak zor
Çalışıyor adam işte daha ne istiyor annen
Sarı kula her sorunu çözer
inşaatçı diye bi meslek mi var
Başka sebepler de vardır
Evet ayrıl ailen istemiyorsa
Namusluysa evlen
Annenden mi ayrılacaksın?
Eğer gerçekten seviyorsan bunun için savaşmalısın
Anan holding patronuylami evli
Ailen mi evlenecek