8 ayBence sadece mesleği yüzünden birinden ayrılmak doğru değil. Sonuçta önemli olan onun seni nasıl hissettirdiği, sana nasıl davrandığı. İnşaatçı olması kötü bir şey değil, hatta çalışkan, eli iş tutan bir insan olduğunu gösterir. Ailenin endişesini anlıyorum, belki onların gözünde statü ya da gelecek kaygısı var ama mutlu olup olmayacak olan sensin, onlar değil. Bir insanın mesleği değişebilir ama karakteri kolay kolay değişmez. Eğer seni gerçekten seviyor, saygı duyuyor ve birlikte bir gelecek kurmak istiyorsa, bence biraz zamana bırak, annenin de onu tanımasına fırsat ver. Ama içinden bir ses bu ilişki seni yıpratıyor diyorsa, o zaman düşünmekte fayda var. Kararı senin kalbin ve aklın birlikte versin, başkalarının baskısıyla değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayYazılım mühendisiyim İsviçre konumlu bir şirkete mersinden uzaktan çalışıyorum 4 yıldır. Aylık maaşım 360 bin vergi dilimiyle 250 civarı yatıyor insaatcilarin maaşı bile beni şaşırtıyor anan buna mi takılmış. Çok iyi maaslari zaten evlenecek erkek bulduysan oda insaatciysa koş evlen. Erkekler artık evlilik düşünmüyor çünkü
Ben bile bazen kıskanır oldum maaşlarını tamam yorucu iş ama benim eğitimlerimi disiplinimi görseydin böyle bir hayat için çok zaman ve çelişki döktüm. Bence ailene bakma sevgine ve gönlüne bırak. İstemediğin biriyle evlenirsen cefasini anan mi çekecek? Sen cekeceksin00 Yorumla
8 ayYavrum senin annen emekli öğretmen, baban da muhtemelen üniversite mezunu bir memurdur, iyi bir aileden geliyorsun yani. 24 yaşında evlenip boşanmış bir de üstüne 4 yaşında çocuğu olan adamla ne işin var senin? Hiç olacak iş mi? Bir de ilkim, cinsellik yaşadık falan diyorsun... Allah akıl fikir versin.
10 Yorumla
Benim sevgilim de aile üyelerim de inşaatcı ve çok şükür bişey yok. Maddi yönden dolayı ise her türlü iş bulunuyor işsiz kalacağı 1 hafta falandır, seviyorsan arkasında dur bence söyleme aranız açılır ilerde sıkıntı cıkar. Benimkiler de aynı şehirde değiliz diye vermiyor
02 Yorumla
Soran8 aySevgilin kendini geçindiriyor mu ve evlenince geçinebilme kaygın var mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya her şeyden önce şunu söylemem lazım ki bu çok hassas bir durum. Ama ciddi bir soru var burada: Sevmediğini söyledin, öyle değil mi? Eğer hislerin yoksa, bence zorlamanın bir anlamı yok tabii ki. Sevgi olmadan ilişki nereye kadar sürebilir ki? 🫠 Ama annenin onun mesleği yüzünden istememesi, bence haksızlık. Meslek kimlik değil, insan kişiliğiyle değerlendirilmeli! 💪
Bence önce bir dur ve kendine "gerçekten ne istiyorum?" diye sor. Eğer içinde en ufak bir sevgi veya değer varsa, annenle oturup sakin sakin konuşursun. Ama yok diyorsan, karışık duygulardan kurtulmak için belki yollarınızı ayırmak en sağlıklı çözüm olabilir. 🫶 Sen ne düşünüyorsun, kalbindeki sesi dinledin mi?23 Yorumla- 7 ay
Test et. Onu. sesi. Nasil? Yakici. bir. Sesi var mi? Ondan. " Sabuha". Adli sarkiyi soylemesini iste sesi. guzelse birakma onu. Guzel bir gelecek var onda
- 7 ay
Neutrogena Hydro boost water nemlendirici iyi mi
- 7 ay
Pardon sorular karıştı 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
8 aySevmiyosan çocuğu oyalama emeğiyle para kazanıyor onu hak eden biriyle olsun aileler herşeyi çok biliyorlar cidden
41 Yorumla- 8 ay
Güncellemede seviyorum demişsin ailen karışmasın çocuğun karakteri iyiyse devam edin bence sonuçta emek veriyor çalmıyor çırpmıyor saygı duyulacak bir mesleği var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 7 ayMesleğine bakmak yerine karakterine baksalar keşke. Doktor, hakim olsalar büyük ihtimalle gözü kapalı hemen evlen derlerdi.. Hep diyorum "güzellik yürekte" meslek bir insanın değerini belirlemez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 8 ayİyide annene ne evlenecek olan sensin. Hem insan olsun mesleği çok mu önemli. İnşaatçı diye küçümsediği insanlar o kadar kazanıyor ki hem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayBurada iki denge var: aile onayı ve senin kendi mutluluğun. Ayrılıp ayrılmamanı tek başına “mesleği” belirlememeli —önemli olan nasıl bir insan olduğu, sana nasıl davrandığı ve birlikte kurabileceğiniz hayatın değerleri. Annenin endişesi sosyal ya da ekonomik olabilir. Belki “inşaatçı” deyince maddi istikrarsızlık ya da zorlu yaşam koşulları aklına geliyor. Bu bir “koruma içgüdüsü” olabilir. Ama bu, onun karakteri ya da sevgisinin kalitesiyle doğrudan ilgili değildir.
Senin hislerin daha önemlidir. Eğer o kişi seni seviyor, saygı duyuyor ve hayatında seni gerçekten ciddiye alıyorsa; bu, mesleğinden çok daha değerlidir. İyi bir insan her meslekte bulunur; kötü bir insan da en “prestijli” işte olabilir.
Annenin kaygılarını küçümsemeden ama kendi duygularını da bastırmadan konuşabilirsin. Mesela:“Anne, senin endişeni anlıyorum ama onun karakteri, bana olan saygısı ve emeği beni mutlu ediyor.”gibi bir cümle, hem onu dışlamaz hem seni savunur.
10 Yorumla Annen mi evlenecek sen mi? O adamla sen aynı yatagı paylaşacaksın annen degil, ne demek annem begenmiyor onaylamıyor bende istemedim. O çocuk seni mutlu ediyor mu ? Güvenli bir insan mı? Buna bakarsın. Seni mutlu etmedikten sonra güvenli bir insan olmadıktan sonra zengin olmasının ne önemi var ? Ayrıca ilişkileri bitiren 3 şey vardır 1. İlişkiler 2 kişiliktir 3 kişilik degil. Sen ilişkine 3. Kişileri dahil edersen bozulur. Dışardaki insanların sözlerini laflarını , hayatına karışmasını dahil edersen zaten bir ilişki yürütemezsin
2. Sosyal medya (sosyal medyaya göre yaşarsan zaten mutlu olamazsın) şu canım sosyal medyada ünlülerini takip edip hayatını onlarla kıyaslarsan onlar gibi yaşam tarzı biçimi oluşturmaya çalışırsan zaten bir evliligin olmaz
3) güven sadakat saygı yoksa zaten yürümez ne bekliyon acaba
02 Yorumla
7 ayBence bir kağıda olumlu/olumsuz taraflarını yaz. İnşaatçı olması senin için olumsuzsa onu da olumsuz tarafına yaz. Annenin istemiyor oluşunu da olumsuz tarafına yaz. Sonra bak kaç tane olumlu var kaç tane olumsuz var. Olumlular baskınsa bunu annene de göster ve beraber değerlendirin.
30 Yorumla
8 ayİnşaatta iyi para var, ayrıca eşinin her gün fitnessa gittiğini düşünsene? Fiziken memurlara bin basarlar, ayrıca yukarıda dedikleri gibi masa başı işlerdeki gibi çalıp çırpmazlar, onlar gibi fırsat bulur bulmaz aldatmaya girişmezler. Ama bence bir memurla evlen hayatına sı***n.
02 Yorumla
Soran8 ayZaten spora gidiyor fiziği bayaa iyi
- 8 ay
İnşata gidenin zaten iyi bir fiziği olur, özellikle gençken. Parayı çok önemsemiyorsan ve sık sık bu yüzden kavga edeceğini düşünmüyorsan kaçırma bence. Bende geçmişte inşaatta çalıştım ve şu an durumum çok iyi, sana şunu söyleyebilirim ki daha samimi insanları ne iş dünyasında, ne üniversitede ne de finansal durumum iyileştiğinde bulabildim. İyisini bulman kolay değil, aileler ekonomik garanti ister ama eşin seni aldattığında, şiddete uğradığında vs. herkes sırtını döner. Emin olmadan evlenme ve emin olduğunda asla kaçırma! Mutluluk sizinle olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayBugün inşaat işcisi yarın müteahhit olur kafayı kullanırsa zekasında iyiyse iyi bir tercih olabilir imkan varsa bi tanıştır derim, muhtemelen yaşlarınız biraz genç o yüzden istemiyorlardır şu an ancak ailenin de öngördüğü bişeyler olabilir onlarıda dinlemen lazım, sevgiline kefilsen bi tanıştırma olayı olabilir sanıyorum
02 Yorumla
Soran8 ayZaten şu an evlenmek istemiyorum bi kaç yılı var
Ama ciddi şekilde görüşelim ailem bilsin istiyorum sevgilim de çok tanışmak istiyor ama işte annem çok karşı sevgilimin işini değiştirme imkanı var mı acaba diye bile düşündüm- 8 ay
Efendi iyi biriyse gerçekten sana değer veriyorsa gerek yok kaldı ki iyi kazanır sanıyorum annene bi şekilde rica minnet bi tanıştır olumsuz davranışı sezersen ben ayrılırım zaten ama ön yargılı olma sadece tanımanı istiyorum de o da gözlemlerini sana anlatır ona göre bir yol izlersiniz, zor ancak imkansız değil
8 ayTest et onu bir. Turku soylemesini iste. bak eger. Sesi harikaysa. senin ailenin yaninda. guzel bir uzun hava. soylesin. O an. Ailenin. Aklina. Ibrahim Tatlises ve onun. Kariyeri zengin olmasi gelir o anki. duygularla. " kizimizi veriyoruz" diyebilirler
00 YorumlaHerkes güzel bir iş sahibi olamasada. Güzel bir eş sahibi olmalı.. Tam olarak bileğinin hakkı ile parasını kazanan birine bunu yapmak saygısızlık olur. Ülkece sorunlarımızdan biri okusun şöyle olsun böyle olsun, bununda nedenlerinden biri düşük maaşlar. Tabiki herkes okuyabildiği kadar okusun okumuş bir şoför olsun, temizlikçi olsun kalıpçı olsun, tamirci olsun. ne olduğu önemli değil Önemli olan insanın işini hakkıyla yapması..
00 YorumlaSende Bula Bula İnşatçımı Buldun Diyomyşum Ya Saçmalama Kimi Uygun Gördüysen Onla Ol Sen Babanı Seçmedin Sonuçta Sadece İlişkiyi Biraz Zirveye Taşımaya Çalışma Zirvede Teröristler Vurmasın Yani Erkekleri Biliyosun İş Görüp Atıyo Ona Dikkat Et Biraz Zaman Lazım
00 Yorumla
8 ayZaten sevmiyorsan evlenseniz bile parlak verir yani aynı evin içine girince o adam sana eziyet gibi gelmeye başlar boşanma noktasına gelirsiniz, birazcık sevgin olsaydı beraber çalışıp bir şekilde meslek konusunu halledebilirdiniz ama sevgi yoksa senden ona karşı bu iş zor yolları ayırmak en mantıklısı görünüyor
00 Yorumlaalın teri dökülen her iş kutsaldır heleki şu devirde şu günümüz şartlarında iş bulmak o kadar zorlaştıki şartlar iyi biyer el verene kadar hiç bir meslek küçümsenemez ben 4 yıllık üniversite mezunuyum kendi mesleğimi icra edemedim neden? Koltukta oturan bir amcam dayım yok polislik geldi sözlü de kaldım bekçilik desen aynı kezza normal bir işçi sınıfındayım çalıştığım yerde atanmayı bekleyen tarih öğretmeni ingilizce öğretmeni var inşaat işçisi deyip küçümseme küçümsetme senin ya da ailenin aradığı aday modeli yükseklerdeyse boşa kimseye umut vaat etme şayet haber makale takip ediyorsan bir 5 yıllık öğretmen bile aldığı maaşa isyan ediyor kira elektrik su yetmiyor diye kusura bakma sende veli aht prensin kızı değilsin öyle değil mi evlensen bile her halükarda eşine destek yardım için ilerlemek için çalışman gerekir arada kalmana gerek yok herşeyin sonu ayrılmaya çıksa dünyada sevgi diye bir şey kalmaz sevgide emek çaba gayret ister sevdiğinin arkasında durmayı ister
00 YorumlaAilelerin karıştığı ilişkilerden hayır gelmiyor çevremden gördüğüm kadarıyla. Ama yinede seviyorsanız aileniz ne diyorsa
Desin ayrılmayın enazında ilerde pişman olmazsınız olsanız bile "kendi düşen ağlamaz"nede olsa her neyse boşverin ya keyfinize göre taklın sizin hayatınız nede olsa00 YorumlaBacım finalinde sen mutlu olcan ya da olmaycan. Aileni ikna edersin bi yolunu bulup, ha ama dersen sahiden anam ya haklı çıkarsa, haklı çıkmış olur. O zaman da anam haklıymış demek yerine ben seninle bir ömür beraber olmak için bu adımı attım demeni öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBazı İnşaatcilar adamdır adamin gibidir karısinin her zaman arkasında durur 1 etmez iki etmez inan bana o mesleği yapan adam çok para kazanıyor seni üzmez seviyorsan devam et benim kız arkadaşım var ailem karşı çıkıyor boşandığı için seni üzer falan diyorlar olmaz diyor ayrıldık tekrar barıştık ailemin evlilik sözü gözden çıkardım sadece zamana bıraktım hala beraberiz seviyorum zaman gösterecek sende bırakma sevmeye devam et
13 Yorumla
Soran8 ayşu an 24 yaşında 1 evlilik geçirmiş 4 yaşında kız çocuğu var bunu da göz önünde bulunduruyorum bu durumu anneme anlatamadım bile
Cevap sahibi8 ayO zaman ayrıl güzel kardeşim o çocuğa sen mi bakacaksin yazık olur sana benim kız arkadaşımin çok şükür çocuğu yok olsaydı kesinlikle sevgili olmazdım çok şükür çocuğu düşünmemiş Allah bana nasip etmiş sen başkalarına layıksın güzel kardeşim
Soran8 ayEvlenince çocuk bizde kalmayacak
Gizli Üye(30-35)8 ayİnşaat işi insanı yorar diğer işlere benzemez Babam inşaat ustasıydı erken yaşta hastalık sahibi oldu şimdi evlendim eşimde inşaat ustası aynı hastalık onda da var hayat tekerrüretten ibaret. İlk başlarda işleri çok güzeldi şu an ekonomik kriz var işleri kötü. Ama senin hayatının öyle olacağı anlamına gelmez.
04 Yorumla
Soran8 ayEvlendiğine pişman mısın
Cevap sahibi8 aySon zamanlarda evet bulabiliyorsan memur bul
Soran8 ayPeki severek mi evlenmiştin
Cevap sahibi8 ayEvet
Gizli Üye(25-29)8 ay
Her türlü ilişki içerisinde üzülüyorsun veya bir ayrılığa dönüşüyor eninde sonunda özellikle bu son dönemlerde herkes bir ayrılığa dönüşüyor benim tavsiyem 26 yaşında ve deneyimli biri olarak fakir birinin yanında Üzüleceğini zengin birinin yanında üzül daha mantıklı her şey para bu kadar da net18 Yorumla- 8 ay
Kendini çok akıllı zannediyorsun sevipde üzülen gördüm ama pişman olan hiç görmedim çok zekisin gerçekten
Cevap sahibi8 ayAynen zekiyim bunu yazıyorsan da kesin fakirsindir
- 8 ay
Ben mi çok şükür degilim ama olsam da gurur duyardım hayatım boyunca senin gibi düşünen ne kız ne erkek hiç arkadaşım olmadı inşaAllah da olmaz her şey para degil biz insan biriktiriyoruz vefaya daha çok önem veriyoruz
Cevap sahibi8 ayİnsan biriktiriyorsun aynen bu zamanda insan biriktir çok mantıklı dustugun zaman o insanları göreceğim ben bu konuşmamızda aklının bir köşesinde olsun her şeyin para olduğunu anladığında haklı olduğumu göreceksin merak etme biz de zamanında insan biriktirmiş insanlarız
- 8 ay
Düştügümde yanımda sadece ailem olacağını biliyorum dünya degişti insanlar degişti diye ben degişemem çevremde görüyorum kız istemeye gidiyor para pul soruyorlar sürekli insanlar ne hale geldi farkında degilmisiniz insanlar bu para hastalığı yüzünden evlenemez oldu yazık bu insanlara bizimde hiçbirşeyimiz yoktu ama çalıştık azim ettik kafa çalıştırdık kimseye salça olmadık oldu olmayanın ne suçu var ama
Cevap sahibi8 ayOlmayanın suçu akşama kadar evde oturup hiçbir şey yapmadan çalışmadan durmak çalış paran olsun bu kadar basit yani para para para Napolyon come
- 8 ay
Hahaha sence çalışsa mal sahibi olabilir mi şu ortamda bu mantık yanlış o yüzden insanların suçu yok bir maaş anca ev kirasını karşılıyor nasıl para biriktirecek Allah vicdanı boşa yaratmamış
- 8 ay
Neyse ya anlamayana ne söylesem boş sen kendi doğrularını uygula bu kadar hırs iyi degil ama bilesin iyi akşamlar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Annen hata yapıyor.. İleride pişman olur geç olur.. İleride mütahit oluyorlr inşaat sektörüne giriyorlar neler neler... böyle o kadar tanıdgm varki
220 Yorumla
Soran8 ayKeşke kendini geliştirse ama okumamış ki
- 8 ay
Ne konuda kendini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorsun mesela senin gibi 4 sene üniversiteye gidip baba parasıyla geçinmek sonuçta herkesin hayatında mümkün olabilecek bir şey değil. Ayrıca yaptığı işin ne ayıbı varmış helal ekmek parasını alıyor canım sen ailenin düşünce yapısını taşıyosun
- 8 ay
Bu arada kendini geliştirmek yalnızca okula gidip diploma alarak olacak iş değil ne doktorlar öğretmenler görüyoruz insan olamamış
Soran8 ayEğer liseyi bitirmiş olsa inşaat işini de iyi yapıyorsa buna yönelik üniversite okuyup kademe atlayabilir.
- 8 ay
İnşaat işinden mi kademe atlayacak xd
- 8 ay
Benim sana tavsiyem hiç uğraşma direk ayrıl belliki yüksek maaşlı bir koca arıyosun umaırm bulursun
Soran8 ayDiyorum ya liseyi bitirmiş olsa inşaat işinde iyiyse okuyup inşaat mühendisi, müteahhit vb. kolaylıkla olabilirdi çok dar düşünüyorsun
- 8 ay
İnşaat mühendisi olabilmesi için 4 sene boyunca harıl harıl ders çalışması gerekecek o sürede nasıl geçim olur kendin çalışır bakarsın kendine mühendislik işini geç onun önceden olması gerekirdi müteahhit olabilir onun için de sağlam sermaye olacak birkaç daire hisse sahibi olması gerek bu yönden de bak durumu yok ben de katlanamam ailemle de baş edemem dıyosan ayrıl sensin dar düşünen
Soran8 ayTamam benim dar düşünen sen haklısın😅
- 8 ay
Zengin koca meraklısı ezik
- 8 ay
İnşaatcı diye mesleğini yadırgadıgın adamın ne vaktini çalıyon
- 8 ay
Zavallı bilseydi bu düşünceni kurtarırdı sizden paçayı
Soran8 ayBacım sana ne batıyor anlamadım ki hiç hâlim yoktu güldürdün beni😂
- 8 ay
Ben de gülüyorum açıkcası 😁
- 8 ay
Ablacım bunlara para tip önemli geliyor karakter bi ifade etmiyor maalesef konuşunca ne battı diyolar
Soran8 ayşu an 24 yaşında 1 evlilik geçirmiş 4 yaşında kız çocuğu var çocuk annesinde kalıyor bu durumu anneme söylemedim bile
Konu sevmeye gelince gerçekten sevdiğini biliyorum hissettiriyor mutlu ediyor.
Soran8 ayNiye sustunuz birden😅
- 8 ay
ne diyeceğimi bilemedim ve çok sasırdım bidaha aslını bilmediğim olaylar hakkında yorum yapmamaya karar verdim kim naparsa yapsın
8 ayMerhaba canım annem gerçekten de oğlanın işinden dolayı mi istemiyor yoksa başka açık kapılar da mı var yoksa ne kadar farklı düşünen bir yapısı da olsa annenin mutlaka oğlanın bir açığını ya da sende kötüye giden bir değişiklik görüyordur
09 Yorumla
Soran8 ayYok annem hiç tanımıyor ki
Sevgilim bugün tanıştır diye çok ısrar etti bende söyledim anneme işinden dolayı istemedi işte- 8 ay
Sevgilinle ne zamandan beri tanisiyorsunuz ve çok ısrarcı olması asla normal değil bak hayatım hepimiz sevmeyi sevilmeyi hak ediyoruz ama bazı şeylerin adabı kuralı ve olması gereken vardır. Erkek arkadaşının bu ısrarı çok da mantıklı ve uygun değil. Erkek arkadaşın sadece bir arkadas ya da eş adayı annelerle anneler babalarla babalar tanışır. Detayları bilmiyorum ama iliskinde çok ani kararlar almaman gerektiğini hissediyorum güzel kızım benim
Soran8 aySevgilim bana guvensinler beni bilsinler benim yanımda olduğunu bilsinler diyor ben bunda kötü niyet göremiyorum
Bi durum daha var🙁
şu an 24 yaşında 1 evlilik geçirmiş 4 yaşında kız çocuğu var çocuk annesinde kalıyor bu durumu anneme söyleyemedim bile 🙁
Ama sevmeye gelince çok güzel seviyor hissettiriyor mutlu ediyor.- 8 ay
Canım herkes böyle şeyler hatta biraz garip gelecektir ki birçok erkek erken yaşta evlenip boşanıyor çocuklarını sahiplenen anne olmayınca çocuklar babanneleri tarafından büyütülüyor. Sen gönlün ile acilacaksan meleksin helal olsun derim ama asıl mevzu bu dürüstlugu aileler tanisirsa anlarsın. Annene dürüst ol canım benim. Annen hem bir kadın hem senin gibi genç kızlığı olmuş görmüş geçirmiş o senin için şans fikir çok güzel verir seni sevdiği için sahiplenmesi geleceğini düşünmesi çok normal canım benim. Dile getir annene eğer görmezden gelirsen direkt evet dersen her şeye olmaz. Ve bir şey daha var her şeye evet, tamam diyen erkekten olmaz. İyice düşün annenle iyice konuş balım benim. Herkesi ne çok dinle ne de sağır ol. Hakkında hayırlısı olsun inşallah aklına takılan bir şey olursa yine dile getir fikir yurutelim körü körüne bir hatali konuşma yapmayalım
Soran8 ayİşte hem işi hem evlilik geçirmesi canımı sıkıyor
Geçmişi düşünürsek gelecege engel olur benim geçmişim seninle tanıştığım gün öncesi yok diyor
Çocuğu olduğunu ilk duyduğumda çok üzüldüm ama sonra kabullenebildim çocuğun hiç bir suçu yok sonuçta ve evlenince annesi olduğu için sürekli bizde kalamaz o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum- 8 ay
Çocuğa babaannesi bakiyorsa velayet babadaysa babaanne kolay kolay size vermez ama asıl mesele sana dürüst olması dürüst mu gercek her şey flortken güllük gülistanlık kendine bağlamak isteyen seni ister gibi yapıp kendine bağlayan bir narsist olmasın dikkat et
Soran8 ayÇocuk kendi annesinde
Soran8 ayBu arada fikirlerini açıkça belirtip yol göstermeye çalıştığın için teşekkür ederim 🙂
- 8 ay
Rica ederim birtanem yeter ki sen üzülüp yıpranma gerçekler acıdır ama kendini heder edip eyvah ben ne yaptım dememiş ol iyi seni gelir bulur ama kötü insana yapıştı mi birakmaz
8 ayİnşaatçı bu zamanda aylık 50 binden fazla kazanıyor annen evlenmicek sen evleniceksin. Eğer gerçekten seviyorsan aileni karsına almalısın
312 Yorumla
Soran8 ayPeki kışın ne yapıyorlar kışın iş yok diye biliyorum
- 8 ay
Kışında is var olmaz olur mu inşaat işi çok uzun süreli ve 100yılda gecse bitmicek bir meslektir.
- 8 ay
Kısın ic cephe olur genelde ama dış cepheyide yapıyorlar ben kısın cok görüyorum yeni yapılan binaları. Ayrıca insaat ne kadar kazandırıyo bir bilsen benim babamın diğer isi o mesela 2 isi var onuda yapiyo iyi kazanıyor
Soran8 ayİşinde kendini geliştirse sevinirim ama okumamış ki yine de geliştirip çok kazanabilir mi?
- 8 ay
Canım inşaat okunulucak bir meslekmi Allah aşkına ahxhahhs ya adam bir binayı boyayabiliyorsa alçı , dekor vs yapabiliyosa zaten o işte ustadır. İş yerindede ona usta derler. Senin sevgilin ilerki zamanlarda daha da rahat olucak insaat isi yapanlar genelde 30,40 yasına geldiklerinde artık profesyonel olup işte istediği saatler cıkabiliyorlar ve hiç kimse emir vermiyor. Bak anlamıyon insaat isi fena kazandırıyo adam sadece öyle binaları değil okul, site, villa hepsini yapıyo ne kadar alıyolar sen bi bilsen
- 8 ay
Max 40 tan başlar bak bu iş villalarda 50ye veren var 60 a var düşünsene adama teklifler yağıyor sdam gidiyo iki üç gün boyuyo sonra rahat daha ne istiyon ahchbs
Soran8 aySenin inşaatçı tanıdıkların çok mu
- 8 ay
Çok var babamda o meslekte diyorum ya
Soran8 ayBen merkezdeyim o ilçede sence evlenince benim için şehir değiştirir mi başka yerde de iş bulabilir mi şehir değiştiremese bile en azından merkeze taşınır mı
Bi kötü durum daha var
şu an 24 yaşında 1 evlilik geçirmiş 4 yaşında kız çocuğu var çocuk annesinde kalıyor bu durumu anneme söyleyemedim bile🙁
Ama sevmeye gelince çok güzel seviyor hissettiriyor mutlu ediyor.- 8 ay
Tabii ki de başka yerde çalışabilir inşaat zaten yaygın bir sektördür. 24 yaş ah canım çok genc hata yapmıs demekki olabilir ama gercekten seviyorsan bence ol devam et yani belkide seni kimse öyle sevmez bak seni seveni kaçırma derim. Sen her seyini bile bile onunla sevgili olmuştun. Merkeze tasınır tabi insaat zaten engel değil sana
Soran8 ayZaten seni benim gibi kimse sevemez diyor.
Mesela seninablan şu an evli yarın bir gün ayrılabilir kimin ne olacağı belli değil insan hata yapabilir yargılamasınlar diyor.
Bide beni annem hariç kimse sevmedi bi başımı okşamadı gerçek sevgiyi hiç görmedim demişti
8 ayMaddi durumundan dolayı benim babam da vermek istemedi beni ama ben evlendim ve biz çok mutluyuz elhamdülillah evimizi de arabamizi da aldık insan gerçekten isterse ve doğru yolda giderse Rabbim yolunu açıyor buna inanıyorum ben hakkında hayırlısı olur umarım💕🙏
14 Yorumla
Soran8 ayEvlendikten sonra bi süre zorluk çektiniz mi?
Eşiniz ne iş yapıyordu
Keşke benimki de kendini geliştirse ama lise dahi okumamış- 8 ay
Tabii ki de daha tutumlu olmak gerekiyor onun dışında bir maddi zorluk çekmedim açıkçası lokanta işiyle uğraşıyor eşim o da liseyi açıktan okudu kendini geliştirmek isteyen insan her şekilde geliştirir ve gerçekten çalışkan bir adamsa nerede çalışırsa çalışsın seni asla aç bırakmaz o yüzden önemli olan aslında doğru kişi mi sadece bunu düşün
- 8 ay
Bence zor bir karar bu çünkü onun sorumluluklarını kaldırabilir misin onun yükünü kaldırabilir misin bu çok önemli bence ve bir çocuğun sorumlulugu var sizinle yaşamayacak olsa bile ne olursa olsun haliyle babası yanına gidip gelecek bunların hepsini düşünmen lazım ve bir anne bir şeye hayır diyorsa emin ol ki o işte bir şey vardır sevgi tabii ki de çok değerli çok önemli ama bazen yetmiyor maalesef
Soran8 ayÇocukları çok severim onu da sevecegime eminim evlenince ara sıra alsam bize gelse sıkıntı olur mu dedi olmaz dedim bunu sıkıntı edeceğimi düşünmüyorum
Ama işte durum bu galiba benim bi süre düşünmeye ihtiyacım var
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayEkmeğini taştan çıkarıyor 👍 bravo ona , helâl para yani. Ekmeğini hırsızlıkla , uyuşturucu ile, dolandırıcılıkla kazananlarda var 😅 altılı ganyan - spor toto bayilerinin önünde full kalabalık adam görüyorum hep. Yazıııkk 😂
00 Yorumla Gizlilik diye bir şey var bir kaç ay geçsin sevdiğin ailesinle sizi ziyarete gelsin aileler sohbet muhabbet etsin kaynaşsınlar ardından seni istesinler
06 Yorumla
Soran8 ayBen onun annesiyle tanıştım annesine götürdü beni
Bende bugün kendi anneme bahsettim istemedi işte nasıl tanıştıracağız
Soran8 ayAnnem bu kadar istemiyorken nasıl karsilastiriyim kötü olur öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
8 ayGünümüzde inşaatta çalışan işçiler memur kadar maaş alıyor eğer kafası çalışıyorsa ileride taşeronluğa başlar dhaa çok kazanır. Siz seviyorsanız işinden dolayı ayrılmak saçma olur. Ama sevmiyorsanız orası ayrı.
00 Yorumla Çinde precast house sistemi aktifleşti dünyada yaygınlaşırsa işsiz kalır. Ki yaygınlaşacak mütehaaitlerin absürd karlarla ürettiği evleri %70 daha uyguna üretiyorlar. Kısaca ustabaşı ve inşaat işçisi derdine son.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 8 ayİnşaatçı olur belki sapiktir. Doktor olur belki sapiktir. Kimin ne olduğu mesleğinde değil beynindedir. Onu en iyi tanıyan da sensindir. ya da tanıdığını sanan da. her şey gizli bir kumar kimin ne olduğu cidden belli degil
00 Yorumla Eğer böyle düşünüyorsan hemen bırak çünkü o adamı üzersin…
Bende inşatta çalışıyordum eşim beni hep destekledi ailesine karşı geldi benim için ama şu an maddi manevi durumuz mükemmel diyecek kadar iyi benim o zor zamanımda yanımda olan eşimi o kadar seviyorum o kadar değer veriyorum ki iyi ki böyle bir eşe sahibim her gün şükür ediyorum… uzun lafın kısası o adama sen olmasın02 Yorumla
Soran8 ayAdamı seviyorum diyorum annemin fikrini söyledim adamın işine laf etmedim ön yargıyı bırakırsan gerçekten iyi biri olabilirsin
7 ayAnnen eninde sonunda hepimizin aynı toprağa gireceğini biliyor mu? Nefret ediyorum böyle narsist insanlardan. Ne olmuş inşaatçıysa? Keşke annen gibi insanlar yok olsa.
00 Yorumla)😉Sen Anne istemiyor, baba istemiyor , falanı boş ver, Asıl sen Ne istiyorsun diye sormak isrerdim Ama inan, Sen Bu soruyu Bizlerle Paylaşman bile mantıksız, Bana inan sende istemiyorsun, Eğer gerçektenn istemiş olsaydın, Bu soruyu burada bize sormak yerine, Annene seven benim evlenen benim, ha eğer annen evlenecekse, Ozaman kendine doktor falan sıparişi verir
00 YorumlaŞimdi ailen senin adına yasamiyor sen de bir bireysin ki inssatcilik kötü bir meslek değil baba parası yemekten se kendi işini yapmanın çabasında böyle bi sevgiliyle gurur duyman lazım ailenin ne dediği önemli değil seviyorsan önünde ne zorluk olursa olsun hep yanında olman gerekir.
00 Yorumla
7 ayEger gercekten seviyosan ve karşındaki kişide seni gercekten sevip çabalayıp emek veriyorsa ayrilma yani sonuçta seninle karşındakinin arasında geçen bisey araya 3. Kişilerin girmemesi lazim aile arkadaş vs. zaten ailende alışır bir süre sonra duruma bence ayrilmamalisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayBen inşaat mühendisiyim aylık 150-200 k kazanan başka meslek yok kalıpçı demirci inşaat işçileri ile evlenin
02 Yorumla
Soran8 ayAma kışın iş var mı kışın ne yapıyorlar
- 8 ay
Yaz kış devam
8 ayValla benim maddi durumum çok iyi ailemi dinledim evlilik yaptım çok pişmanım aklını kullan insaatcida Bi insan yeterki mutlu ol zenginlik mutluluk getirmiyor şu sınıflandırma işine baya karşıyım izlediğimiz turk filmleri gibi annen ne iş yapıyor avukatı doktoru mühendisine seni inşaatına yakıştıramadım ülkemizin en büyük sorunu hala Bi bitmedi gitti ben olsam kalbini dinlerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Denklik çok önemli ya her şey para değil. Görgüsünü mü eksik gördü edebini mi? Yoksa tek sorun inşaatta çalışması mı bunu net ifade edemez aile
02 Yorumla
Soran8 ayAnneme fotoğrafını da gösterdim beğenmedim dedi ama işinden dolayı istemediğini biliyorum
Tanıyınca seversin diyorum iyi biri diyorum yok diyor
8 aySeviyorsan kimsenin sözüyle hareket etme kalbinin sesini dinle bende öyle birini seviyordum ailesi sondörüm diye istemedi maddi durumumu beğenmedi şimdi kendi işimi yapıyorum yine sondaj üzerine onların kazandığının çok çok fazlasını kazanıyorum şimdi kız pişman ben istemiyorum
00 Yorumla
8 ayBöyle bir saçma şey olur mu illa evlenmek için kalem mi tutmak lazım keser ın ne zararı var kravatlı olmak lazım annen çok yanlış düşünmüş ve hayatın boyunca sana zarar verecek benden söylemesi sevginin işi gücü olmaz statüsü olmaz sevgi satın alma alınamaz saygılar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çocuğu olan adamla olmaz bence ailen onu duysa tam kızar yani
035 Yorumla
Soran7 ayEvlenince çocuk bizde kalmayacak
Soran7 ayYani evet çocuğunu görsün benim için sıkıntı değil ve evlenince ben çok uzun bi süre çocuk istemiyorum onunla idare eder işte olmaz mı
Soran7 ayAramızda 5 yaş var
Ben hayatı yaşamak istiyorum evlenir evlenmez çocuk sorumluluğu alamam
Soran7 ayNeden
Soran7 ayGezdirir ne desem yapar kafa yapımız aynı oda gezmeyi çok seviyor
Soran7 ayNiye
Soran7 ayBoyu posu endamı😀
Soran7 ayEski eşi çok kıskançmış anlasamıyorlarmıs
Soran7 ayYok bende kıskancım ama geçimsiz değilim yakışıklı adam tabi bakan olacak o bakmasında
Soran7 ayValla doğru diyorsun bende buna şaşırdım
Hayatıma or"spu almam boşa zaman geçirmem tek birine adarım kendimi dedi
Bide Kürt o yüzden galiba evlenmelik düşünüyor hep
Soran7 ayAVM de tanıştık
Görür görmez vuruldum ben gittim yanına tanışmaya
Soran7 ay1 aylık ilişki yaşadık evet ona karşı kendini tutmak bir eziyet olurdu
Soran7 ayNerde yaşadığımın ne önemi var
Soran7 ayİlk cinsellik yaşadığım kişi evet
Soran7 ayYok aileme söylemem
kendisini seviyorum ama ilk cinsellik yaşadığım kişi diye ayrı tutmuyorum soğursam ayrılırım
Soran7 ayNe fakesi
Ciddi düşünüyorum Allah nasip ederse 4,5 sene sonra evlilik aklımda var ama hayat bu ne olacağı belli olmaz
Soran7 ay4-5 sene kısa mı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Verdiğin yanıta göre adam bir evlilik geçirmiş ve çocuklu. Annene hak ver bence sonra dua edersin emin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
8 ayŞimdi eğitim seviyesi işi gücü tabi ki belirli kriterlerin olmalı hele de sevmediğin biri ile olmaya çalışmak çok saçma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayAnnenin kalıp ustası yövmiyelerinden haberi var mı?
Eğer okumamış, gençliği inşaat alanlarında geçmiş biriyse, annen haklı.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayErkek böyle davransa anneci mi olacak.:) anneniz geleceğinizi düşünüyor. Bu normal. Dünyanın insanların binbir hali var.)
00 Yorumla
8 ayİnsaatcilarin kazandığı parayı kim kazanıyor. minimum 70-80 bine geliyor ayliklarj çalışkan biriyse
02 Yorumla
Soran8 ayGünlük yövmiye ortalama ne kadar
- 8 ay
2500₺&3500₺ arası minimum
Gizli Üye(30-35)8 ayAnnen az iş hayatı görsün bakalım. İnşaatçı diye istemediği sevgilin birçok beyaz yakalıdan fazla kazanıyor. İnşaat sektöründe iyi para var. Ülke üreten istiyor yöneteni değil artık yani=hizmete ihtiyaç fazla ve tükenmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Insaatcilikta para iyi neye kabul etmedileki
06 Yorumla
Soran8 ayNe kadar kazanıyor
Soran8 ayİlk tanıştığımızda inşaatçıyım kendi işçilerim var demişti ne yaptığını tam bilmiyorum galiba her işi yapıyor
Soran8 ayTüh keşke işini sorup sonra aşık olsaydım😂
Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Tam olarak inşaatta ne iş yapıyor. Yani bi meslek tutmuşsa eğer niye olmasın
01 Yorumla
Soran8 ayİlk tanıştığımızda inşaatçıyım kendi işçilerim var demişti
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnşaat işçilerinin yevmiyelerinden annene bahset hoşuna gider iyi para aldığını duyunca 😂😂
04 Yorumla
Soran8 ayNe kadar kazanıyorlar ve kışın iş yok ki kışın ne yapıcak
Soran8 ayKışın iş yok diye biliyorum kar kış nasıl iş olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 aySecıyonmu sevmıyonmu ve şuanda para imsatcıda
03 Yorumla
Soran8 ayNe kadar kazanıyorlar ki kışın iş yok
- 8 ay
Nolacak piyasada inşaat ustasımı kaldıkı iyi kazanıyordud
- 8 ay
Ama sevmıyorsan nıye oyalıyorsunkı
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sen her şeyi başkalarının dediğine göre bırakır veya yaparsan sen mutlu olamazsın annen değil senin yüreğin kalpin ne diyor ona bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Evet ayrıl anneni dinle.
Ben dinlemedim. Pişmanım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Bana da zamanında işim yok diye kız vermemişlerdi, buna benzer bişey. Olabilir, doğal hayatın içinde
10 Yorumla
8 ayEnteresan mis gibi çalışıyor adam ne istiyor anlamadım ki
11 Yorumla- 8 ay
Zatn becermşte boş ver evlen
annenın bir bıldıgı vardır der gecerim tabıkı karar senın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
8 ayBence seviyorsan vazgeçme. Bu arada senin mesleğin ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayçok sevmiyosan aileni dinle. bi bildikleri vardır mutlaka
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
8 ayMemur olsa kendi kendine ancak idare edecek biri olacak. Senin meslek nedır?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAnnen ne olsun istiyorsun doktor avukat mı ne varmış inşaatçı olunca ne güzel işte işinde emekçi adam. Annenin işi nedir acaba
02 Yorumla
Soran8 ayEmekli öğretmen
Cevap sahibi8 aybaya yuksekmis evet
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
8 ayBence tanısınlar bir sevdirsin kendini olmazsa bilemiyorum zaman gösterir orasını
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
8 ayAilene sevdin öyle boş boşuna seviyorum demekle olmaz
00 Yorumla Aranızda statu farkı varsa gırme hıc o işe o statü bir süre sonra ayırır sizi
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat