Sevgilim bilgisayar mühendisi ve bir şirkette yardımcı müdür, ben veteriner hekimim. 6 yıldır sevgiliyiz. Sevgilimin ailesiyle bayadan beri tanışıyorum zaten. Veteriner kliniğinde çalışıyorum, bazen çiftlik veya köylere de gidiyorum. Resmen annesinden köylere gittiğimizi saklıyoruz. Neymiş efendim mühendis oğlunun eşi ahırlarda ineklerle uğraşıyor dedirtmezmiş. 1 yılı geçik saklıyoruz. Sevgilimin anneside diyaliz hemşiresi, hastalarla da samimiler sürekli ziyarete falanda gidiyorlar. Bir gün yine köyden telefon geldi aşı için. Neyse gittim köye haliyle giydim kıyafetleri ahıra girdim vurdum iğneyi çıktım. Tam çıkarken annesi ve babası ordaydı. Diyalizden bir kadına oturmaya gelmişler. Beni görünce bir şaşırdı, resmen tanımamazlıktan gelicekti. Babası dedi ''Aaa kızım senin ne işin var burda'' falan dedi. Oranın sahibide kızım gel bak misafirlerimiz ve senin için yiyecekler hazırladık falan dedi. Ordaki kadında nereden tanışıyorsunuz falan dedi annesi hiçbir şey demedi duymamazlıktan geldi. Babası oğlumuzun sevgilisi dedi. Bende yok çok sağolun ben gideyim daha işlerim var dedim. Annesi başka ahıra da mı gidiceksin dedi küçümser gibi baktı. Ev sahibi kadında gel doktor kızım ye olmaz öyle şey salmam seni dedi. Anneside veteriner o, iyi sen git o zaman konuşuruz sonra dedi. Kliniğe geldim sevgilim geldi o sinirle bağırdım çağırdım. Sevgilimde beni koruyacağına istersen çalışmayabilirsin ben sana bakarım sorun olmaz benim için dedi. Bende sen bana bak diye onca sene okumadım, sen benim çalışmamı istemiyorsan ayrılalım dedim. Ne yapayım şimdi haftaya istemeye geleceklerdi :(
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler