Erkek arkadaşımla aramıza işleri girdi. Mesafeli davranıyor, ilişkimizi nasıl kurtarabilirim?

Merhaba erkek arkadaşımla yaklaşık 1.5 senedir birlikteyiz kendisinin işleri şu son 2 aydır çok yoğun normalde iki haftada bir buluşuyoruz son 4 aydır ise ayda bir görüşüyoruz o da 3-4 saat haliyle işleri yoğun olunca bana pek zaman ayıramıyor kendisini anlamaya çalışıyorum ama olmuyor bende ilgi bekliyorum gün içinde 15 dakika arayla mesaj atıyor gece kendisi yatmadan 10 dakika önce görüntülü arayıp kısaca konuşup uyumaya gidiyor bu benim epeyce canımı sıkıyor onunla konuştum bir daha olmayacağını onu anlamam gerektiğini kendisine bir gelecek kurmak için çalışması gerektiğini söyledi bende gene saygı duydum bir hafta daha ilgiliydi ama yavaşça aynı düzene döndü bana hep mesafeli soğuk geliyor normalde zaten öyle birisi ama en azından bana karşı bunu kırabilir diye düşünüyorum artık görüşemez olduk ve bu gerçekten benim canımı çok sıkıyor ayrılmak istemiyorum onu seviyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin
Erkek arkadaşımla aramıza işleri girdi. Mesafeli davranıyor, ilişkimizi nasıl kurtarabilirim?