Erkek arkadaşımla aramiz bozuk ne yapmalıyım?

Sevgilimle kavga etdik bir kizi tapikinde gördüm ve ne alaka olduğunu sordum bana ters tepki yapdı kendisi xasta oldugu için ben ne haldeyim sen neyle uğraşıyorsun gibi, kizin ona ilgisi olduğunu söyledim ve şaşirdigimi belli etdim kizi tanimadiğini söyledi ve aşırı tepki verdiyimi söyledi, bende ona tatli bir dile anlatdim dedim ki benim amacim seni o kızdan korumak mesajimi okudu aninda ve görüldü atdi bir gün boyunca bana cevap yazmasini bekledim yazmadi işte akşam üstü ben yazdim bu ne tavir diye unutdun beni falan filan, bana dediki çok işim var sadece unutmadim falan ve uyudu , ertesi gün ben buna yazdim Hani işte günaydin falan Ne sorunun varsa hall edelim bu ne tavirlar, biraz konuştuk kizin koca avcisi olduğunu söyledim bana sesli mesaj yazdi ben musait degildim cevaplamak için bunu ona söglemiştim zaten kafam karışık olucak falan filan , bana atar yapdı bana küs oldugunu söyledi onu önemsemedigimi falan onan daha değerli işlerim olduğunu söyledi sadece 1saat bakmadim aslin da büyütülecek bir şey degil aslin da, ve bana trip atdi baya hatta ben ona açıklama verdim ona kızdı, ağzını bozdu bende ona küs olduğumu kendini gelin ce anca konuşuruz dedim işte akşam üstü bana ss atdi kizi takipden çıkarmış teşekkür etdim amma yine konuşmadik normal asker arkadışı gibi soğuk, yine uyuyucağını iyi olmadığını söyledi, bu gün işte ben gunaydin diye yazdim anca ben sorular sordum ilgilenmedi benle sadece mesajlaşdık bu kadar şimdi bu durum da ben napim? Beni aşırı seviyor amma buna rağmen ne yapmak istiyo anlamiyorum ve kendisi çok egolu kendini beyennen bir tip aslan bürcü, bende onu engelledim ceza olarak bana olan tavri beni çok sinir ediyor, sizce ne yapmalıyım suç onda mi ya bende? Bu gün boyunva hiç konuş madik yazmiyor aramiyor sormuyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Erkek arkadaşımla aramiz bozuk ne yapmalıyım?