Erkek arkadaşımla aramız bozuk, nasıl düzeltebilirim? :(

erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz onunla istanbulda' tanıştım yüz yüze ama ben ankarada yaşıyorum. 1 senelik bi ilişkimiz var ama 4. aydan sonra herşey b*k gibi olmaya başladı sorunlar kavgalar tartışmalar inatlar umursamazlıklar tripler tavırlar falan filan... tabi bunları genelde ben değil sevgilim yapıyo. ben onu çok seviyorm bunu ona her fırsatta söylüyorum ama bana sürekli onun umrumda olmadığını düşünüyo ki boyle bişey yok.. ondan kopamıyorum sürekli kavga eder inatlaşır olduk ben bi adım atıyorum o inadı bırakıpta tamam aşkım demiyo inadına işler yapıyo mesaj yoluyla yada fecebooktan filan görüşüyoruz bazende arayıp konuşuyoruz ama artık o da yok en son 1 buçuk ay önce filan aradı konuştuk benim geçen gün sms'im bitmişti kontör aldım ama bi sorun oldu sms yüklenmedi kontörle mesaj atmak zorunda kaldım o kontör 10 tl olduğu için hemen bitti bende dedimki yarın okul çıkışında alırım konuşuruz bu sabahta bana mesaj attı ''almadınmı ya hala'' diye. 2 saat sonrada ben telefonumu kapatıyorum bidaha da açmam dedi çıkışta gittim aldım kontörü sonra mesaj attım 45 dakika sonra cevap attı beyfendi oda ''NE VAR'' dedi. ne var öyle mi? kontör almıştım ama umurunda değilmiş ya bb dedim oda inatçı keçi ya tabi, keyfin bilir bb dedi. uyuz nolucak :@ bende dedimki ''sen düzelince barışıcam diyosun ama düzeldiğimi göstermeme fırsat bile vermediğin için göremiyosun'' diye bi mesaj attım cevap atmadı... sizce ne yapmak uygun düşer ? ://
Erkek arkadaşımla aramız bozuk, nasıl düzeltebilirim? :(