Erkek arkadaşımla aramı nasıl düzeltebilirim?

Bunun için uygulama yükleyeceğimi düşünmezdim, ancak çevremdeki düzgünce konuşmayan arkadaşlarımdan da yardım almak istemiyorum her neyse. Çocukla sevgili değiliz ancak ben ondan hoşlanıyorum o da biliyor yakınız ancak aramızda romantik bir şey yok geçen sene tanıştık ancak bu senenin başından beri tartışmaya başladık şu an ise yine olacak sanırım sorun ise ben kendimi oyuna kaptırmıştım ikimiz de oyun oynamayı seviyoruz şu sıralar onunla vakit geçiremiyorum ancak bilerek söylüyorum birlikte oyun oynayalım mı senden önemli değil diye o ise oyunum bittikten sonra bakarız diyor ancak girmiyoruz. Bugün de benzeri oldu ve agresif davrandığımı söyledi bende istemeden yaptığımı ve öyle bir amacım olmadığını mesajlasarak konuştuğumuz için sana öyle gelmiştir dedim ardından oyun girmek istedim o ise istemiyorum keyfim yok dedi ne oldu desem bile söylemedi bir şey yok diye konuştu şimdi ise mesajıma cevap veriyor ancak oyunda arkadaşları ile beraber beni anlayan tek kişi herşeyimiz aynı onu bırkamak istemiyorum tek isteğim bunların düzelmesi ancak ne yapacağımı bilmiyorum konuşsak bile bir şey çözülmüyor.
Erkek arkadaşımla aramı nasıl düzeltebilirim?