Erkek arkadaşım arada bunalıma giriyor ne yapmalıyım?

Bir yıldır çıktığım ve ciddi düşündüğümüzü ilişkimizde 3 defadır bunalıma giriyor elimde değil diyor senlik bir durum yok Tamamiyle benimle ilgili bir şey diyor işte böyle olunca hiçbir şey yapasım gelmiyor balkona çıkmak bile zor geliyor işe mecbur olmasam gitmezdim diyor ve aslında mesajlaşmada sorun yoktu bugüne kadar ama işte yanıma gelmiyor pazar günü geldi ama o kadar enerjisi düşüktü ki anlatamam gözlerinden belli ve direkt hissediyorum beni çok üzdü biraz sinirlenip ağladım ama ne bir kötü söz ne de bağırma ve sözde Salı buluşacaktık çok yorgun olduğunu yarın iş çıkışı geleceğini söyledi sonra da işte dün gelmedi yine ve ben çok üzüldüm aradım istem dışı ağladım neden böyle olduğunu böyle yapınca çok üzüldüğümü vs söyledim ısrar ettim gelmesi için dedim eğer bitirmek istiyorsan bari gel yüzüme karşı söyle mesajla bitirme dedim çünkü ilk defa böyle yaptığında bir gün boyunca cevap vermeyip ertesi gün onun arada böyle olduğunu elinde olmadığını hiçbir şey yapmak istemediğini sadece uyumak istediğini kimseyle konuşmak istemediğini böyle olunca benim üzüleceğimi o yüzden bitirmek istediğini ve arkadaş kalabileceğimizi söylemişti ama 24 saat geçmeden düzelttik işte bende bu korku var o yüzden öyle söyledim neyse telefonu kapattık birkaç saat geçti ona yazdım anlayışla yaklaştım o da yine senlik bir durum olmadığını söyledim vs uzunca yazdı bende yanında olduğumu vs hatırlattım neyse 3 saat oldu daha yazmadı sizce neden böyle yapıyor
Erkek arkadaşım arada bunalıma giriyor ne yapmalıyım?