Erkek arkadaşımın her yaptığı batmaya başladı ne yapmam gerekiyor?

arakdaşlar 2 aylık bir ilşkmi var. herşey güzel gidiyordu benim üniversite okuduğum şehirde yaşıyor kendisi. yanındayken tartışmalarımız oluyordu ama onu gördüğümde hemen unutuyordum sorunlarımızı. ama şu an memleketime geldim çok uzak değiliz fakat o kpss ye hazırlanıyor ilk sınav geçti şimdi alan sınavı var. sürekli ders çalışıyor hiç benimle ilgilenmiyor boğuluyorum artık. ne sorunlarımdan haberi var ne de ne yaptğımdan gün içerisinde bir günaydın yazıyor bide gece kavga çıkartırsam arıyordu. ama artık yoruldum. ablasıyla ailesiyle falan tanıştım seviyor mu emin değilim kafam çok karışık. en son wechatte biriyle yazışırken yakaladım ve tam eve döneceğim gündü bende otobüse binmeden önce ayrılmak istedğimi söyledim yüzüme bakmadan gitti açıklaması ise sen çok üzerime geldin bunaldım öylesine konuştum!! ablası da erkeklerin üzerine gitme bunalmış sana değer veriyor diyor ama hiç inandırıcı gelmiyor.3 gün boyunca aradı affet diye yalvardı ablası ailesi aradı bir daha olmayacağını benimle ciddi düşündüğünü söylediler. ama artık bir heyecan yok ne bir sürpriz var ilişkimizde ne de bir heyecan. yaptğı herşey batıyor. sürekli tartışma çıkarıyorum. sınav geçsin daha çok ilgilenecem diyor sabret diyor.3 gün kaldı sınava ama artık çok fazla bunaldım. sevgilim gibi değil sanki bir yabancı gibiyiz. her akşam sırf beni araması için kavga çıkartıyordum sırf sesini duymak için sırf ilgilendiğini göstersin diye. hepsidne de alttan aldı belki 4 5 bitti dedim hepsinde sustu. ama dün bir baktım facebookta benim en sevmediğim ve ortalık malı diye bilinen bir kızın fotoğrfaını beğenmiş. çıldırdım görünce. gece yine ayrılık mesajları attım. sabah aradı sana ne desem boş sen ayrılmak için bahane arıyorsun diyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yoruldum. sabahtan beri hiç aramadı en son söylediği zamanımı boş yere harcayamam vaktim kısıtlı ders çalışcam.. sizce ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımın her yaptığı batmaya başladı ne yapmam gerekiyor?