2023'te kötü ayrılık yaşadım lütfen okuyun?

Arkadaşlar 2 yıl geçti fakat nasıl ayrıldğmı bile bilmiyorum telefonda dedi kapattı engelledi başkasıyla sevgli oldu şehrinde sonra onddan tekmeyi yedi gel affederm dedim sehrime geldi kimseyle olmam deyip yine başkasıyla oldu okulundan 2 yıldır onunla clube gitmiş evine gitmiş ve bunların kız arkadaşları da bizi kıskanıyordu hep bir ayrıl vb diyordu yani zaten 1 kız arkisi clube gidiyordu hep onunla aynı okuldaydı neyse ben hiçbir şey yapmadım takıntı değilim sadece çok sevdim evlencektim bunları yaşadım hiçbir şey olmamış gibi nasıl yaşıyorlar benim ilk sevgilimdi zor şeyler atlattık zaten real olmak için bir de bunları yaptı hiç mi insanın vicdanı sızlamaz ya nasıl bu kadar rahat nasıl bu kadar sinirmden 2 3 gün önce yazdım random bir hesapla kim oldgmu söyledim kim için bu şehire geldiysen oyum dedim anladım dedi iyi geceler deyip bıraktm kısa cevaplar veriyr bir de o kişiylede hala takiplesiyorms zaten ya ne bileyim hayattan gram zevk almıyorum ağlıcam vlla sinirden

Güncellemeler
8 ay
Güncel
Güncellemeler
8 ay
Güncell
Güncellemeler
7 ay
GüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncel
Güncellemeler
7 ay
GüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncelGüncel
2023'te kötü ayrılık yaşadım lütfen okuyun?