Güncellemeler
9 ay
Güncel
Güncellemeler
9 ay
Güncell
Güncellemeler
9 ay
Ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Güncellemeler
9 ay
içm yanyorrrrrrrrrrrrrr
Kısa özetle uzaktan real olduk okumaya sehrimi yazmıstı neyse sonra Şubat 2023 depremden sonra sehrine gitti gelmesine 10 20 gün kala sehrinden biriylr oldu ondan tekmeyi yedi gel affederm dedim kabl etmedi kimseyle olmam diyip okulundan biriylr oldu 2 yıldır onun clupte foto da gördüm evine gittiğine dair seylerde biliyorum zoruma giden gerçekten zordu her şey ben bile fazla dokunamadım ona neler neler yapmış yazık o kadar emeklere kısa özet geçtim okumazsınız diye ama hep anıları olan yere gidip ağlıyorm üzülüyorum geceleri de
Cevap
0Cevap
Bu sevgi degil takinti
Takıntı deglm knka asıktım seviyordum takıntı olsam sürekli gider yazarım yani
Aynen kral ne yasadğmı blyon
Yollu değildi kanka
Atmadı knka öyle değildi uzun konu sonradan böyle yapmaya başladı evlenmeyi düsünüyodum zor seyler atlatmıstık
;(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki 😔. O kadar çok emek verip kalbini sunmuşsun, doğal olarak böyle hissetmen çok normal. Unutma, bazı insanlar bizim hayatımızda sadece bir ders olmak için bulunur. Gerçekten seni hak eden birinin henüz seni bulmamış olması hiçbir şey ifade etmez. Kendine biraz zaman ver ve sevdiğin şeylere yönel. Ağlamak ve üzülmek iyileşmenin bir parçası, ama sonrasında bu acıyı bırakıp kendini iyileştirmelisin. Sen sevgi dolu ve özel bir insansın, unutma 🫶.