2023'te kötü bir ayrılık yaşadım çok kötüyüm hâlâ?

Başkalarıyla falan oldu hatta 2 yıldır baskasıyla burdan kalkmak nasip olmasın şu oturduğm yerden o kıza hiçbir şey yapmamıştım zaten uzaktan real olduk okulunu buraya benim için yazmıştı falan şehrinden biriyle oldu sonra ondan tekmeyi yedi gel affederim dedim kimseyle olmam dedi okulundan biriyle oldu bu sefer benim için geldiği şehirde 2 yıldır başkasıyla clube de gitti yattı da evinde de kalıyor yani ben evlenme hayalleri kuruyordum ne kadar üzüldüm ya ilk sevgilim ilk aşkım nasıl üzülüyorum rüyam da bile ağladım nasıl sevdiysem oraya bile etki etmiş canım çok yanıyor vlla başkasıyla diyorum ki olursam nasıl olur hayal kuruyorum direkt aklıma o geliyor yine çünkü her şeyi onunla hayal ettim hiç clube gitmedim alkol içmedim onunda öyle olmasını istiyordum başlarda böyle değildi kız arkadaşları falanda vardı hep aklını karıstıran ayrılmamızı isteyen vb zaten okulunu kazanan bir arkadaşı vardı kız o çok cluplerde takılan bir kızdı onunla da takılmaya başlamıştı şimdi soruyorum allah bunları görüyorsa neden bana bunları yaşattı çok zoruma gidiyor çok

Güncellemeler
10 ay
Güncel
Güncellemeler
10 ay
Güncell
2023'te kötü bir ayrılık yaşadım çok kötüyüm hâlâ?