Ben (26, Avrupa’da yaşıyorum, ofis çalışanı).
O (26, doğu kökenli astsubay).
İlişki: 9 ay uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Ayrılık 3 ay önce oldu. (Ayrılık kötüydü ama aldatma falan yoktu.) ben onu hala uzun süre sevmiştim ve özlemiştim.
Durum: Onun bana 15.000 TL borcu var. İlk maaşıyla ödeyeceğini söylemişti.
Ayrılıktan sonra 3 ay hiç konuşmadık (no contact).
Sonra ben ilk maaş zamanı gelince yazdım hatırlatma olarak → ilk mesajıma cevap vermedi. Bir hafta sonra tekrar yazdım → bu sefer cevap verdi. 2 hafta kadar soğuk mesajlar oldu. Nasılsın napıyon falan.
Ben de çok para üstüne düşmüş gibi hissettim kendimi, sonra “gel güzelce konuşalım” dedim. O da kabul etti.
Bir akşam beni random görüntülü aradı (ben çok müsait değildim ama). 1 saat konuştuk, çok güzeldi, iltifatlar etti, sonunda “biz tencere kapak gibiyiz” dedi. Tekrar konuşacağız diye anlaştık çünkü o konu konuşulmadı, sadece makaraydi.
Ben 3 gün sonra mesaj attım, aradım → açmadı.
Ben 3 gün sonra mesaj attım, aradım → açmadı.
Ertesi gün tekrar yazdım “akşam konuşalım, konu kapansın” → cevap yok.
4 gün sonra tekrar aradım, yine açmadı.
En sonunda şu mesajı gönderdim:
bu konu gereksiz yere uzuyor. Sana hep saygılı davrandım, yanlış anlaşılmalar, suçlamalar istemedim, konuşalım dedim ama bu suskunluğun, oyalaman hoş değil ve ayıp. Bana karşı saygısızlık olarak okuyorum bunları. Sözlerini tutmanı istiyorum, böylece konu temiz bir şekilde kapanır. Açık olmak bu kadar zor mu? Buna kendi açımdan şahsen anlam veremiyorum. Belki ters açıdan bakıyorum yanlış anlaşıyoruz, artık bilemiyorum. Benim de sabrımın sonu var. Bundan sonrasını senin vicdanına bırakıyorum.
O mesajdan sonra da şimdilik cevap yok.
Sorularım (bilhassa erkeklere):
– Sizce bu mesaj onu etkiledi mi, yoksa hiç umursamıyor mu? Neden bi öyle bi böyle yapıyor , dik durmuyor?
– Ben bu durumda nasıl görünüyorum: haklı ve güçlü mü, yoksa fazla duygusal mı oldum yoksa iyice abartıp saçmaladım mı? ya da çok mu ağır konuştum?
– parayı gönderir mi? Tekrar biseyler yazar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer