Sonlara doğru okurken bir sinirim geldi. İstemsizce karaktersiz dedim. Analizi kesinlikle doğru yapmışsın. Senin sevgini onun uçkuru için kullanıyor. Seni sevdiği ve ya umursadığı yok. Hemen "Uykum var." diye kaçmasının sebebi de bu. Senin duygularınla bu kadar oynaması çok acımasızca. İnsanın biraz bir vicdanı sızlar.
Lütfen az gurulu ol kendine birazcık saygın varsa ne olursa olsun bu adamı hayatında tutma. Seni seven sana değer verip önemeseyen bir insan böyle yaklaşmaz sana, seneler ve öncelikler ne olursa olsun 😏
Adam resmen cinsellik için sizi kullanıyor efendim hiç mi farkında değilsiniz... Bırakın silin engelleyin heryerden.. Siz sevilmek istiyorsunuz adam sevişmek istiyor... Böylelerini bulupta nasıl seviyorsunuz anlamıyorum yaaa...
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Önceden böyle değildi geçen sene nişanlanacaktık aileler karşi çikinca vazgeçti
Öncesi sonrası kalmamış ki.. Adam alışmış artık.. Bakmış sizin sesiniz çıkmıyor kullanmaya devam etmiş.. Yapmayın efendim siz kadınsınız güçlüsünüz.. Ezdirmeyim kendinizi.. Dik durun ağırlığınızı koyun..
4 senelik sevgilimdi 4 sene boyunca hiç cinsellik yaşamadık ayrılınca tekrar görüştük ve her zamankinden biraz daha yakınlaştık ama ben hala bişeyler hissettiğim için çok zoruma gitti çok gururuma dokundu
Eee güzel insan dokunmamı gururunuza heralde dokunur... Siz yanlışı onunla cinsellik yaşayarak yapmışsınız... Adam resmen 4 senedir zaten istediğim buydu.. Onu da aldım daha ne ilgilenecem moduna girmiş.. Olmaz efendim bırakın silin atın unutun
tabi canım kendini üzme geldiğinde nasılsa yine çağırır iki oral seks bir anal falan birşeyler yapar aşkını tazelersin gidincede ağlarsın tekrar ama gelir yine kalkınca dert etme...
seks falan yapmıyoruz 4 senelik sevgilimdi 4 sene boyunca hiç cinsellik yaşamadık ayrılınca tekrar görüştük ve her zamankinden biraz daha yakınlaştık olan bu
Terbiyesizin tekisin 21yaşindayim onunla lise1den beri konuşuyorum gelip ailemle de tanıştı nişanlanacaktık son anda vazgeçti. Şimdiye kadar başkasını alsam hayatıma daha mi iyi olurdu sevdiğine sadık birini ilk defa görüyorsan bu normaldir
yavrucuk senin iyi bir tokatlanman lazım kendine gelmek için. çocuk seninle ta şşş ak geçiyor körmüsün lan! acizliği bırak engeli bas bir dahada muhatap olma ya da böyle it gibi yaltaklanıp sevgi dilenmeye devam et...
eh işte herkes layığını bulur o yüzden düşene acınmaz hakediyor ki çekiyor. sende hakettiğini çekiyorsun. o anaya uzanan dilini zikerim senin ama gerek kalmamış zaten biri zikiyor haddini bildiriyor :D
Bence onun takmadığı gibi sen de takma ve alışmalarını da başka biriyle geçirmeye çalış çünkü silmiş gibi seni tamamen uğraşma yani aynı şeyi bende var konuşmak istersen ben de dertleşmek isterim
Ya yazmaya yazar da sevinci dolu yazmaz hani bir gelecek bekleme o yüzden kendini de kandırmış olma Ben de senin gibi bağlıyım ama benimki biraz farklı