Benden evlencez yok seni seviyorum diyerek 10 bin TL para aldı. Sürekli ayrıl barış olan ilişkimiz vardı en son yıprandığım için ne her yerden engelledim. Sizce paramı geri vermeyecek mi? Nasıl aptallık yaptım böyle bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir erkek para istiyorsa ayrıl çünkü seni cüzdanı için gördüğüdür bak yeri gelir yaparsın birşey alırsın yemek ısmarlarsın ama borç olmaz kimse almaz ben bu farkı çok iyi anladım benim eski sevgilime ben para veryordum kartlarını kapattım ona iş kurduk bilgisayar oyun işiyle uğraşıyor ama sayemde bu çocuğu ben oralara getirdim sonra benden ayrıldı ben tüm ğraları borç olarak aldı ve ödeyecem dedi ayrıldığımızda istedim parası da vardı vermedi su iç dedi böyle çıkarcı insanlar var
Aynı durumda sayılırım gitti param ve hiçbirşeyim kalmadı
Ailesine söyle bence ne kaybedeceksin ki kaybettiğini kaybettin boşver o şerefisizi al bir şekil
Düşünüyorum onu da kapısına dayanacam
ya da plan yap yanına çağır telefonunu eline al de paramı vereceksin al telefınunu çünkü ben öyle yaptım aldım gözünün önünde kırdım hatta böyle kolay mı bu
ya da şikayetçi ol ama şöyle ol ona mesaj at borç olarak istediğin paramı ver diye geri istiyorum yoktur felan yazar sonra öderim dese güzel bir şekilde hakaret etmeden de peki ben şikayetçi olacam bana lazım beni kandırdın dolandırıcılığa giriyor bu mesajlarıda gösterecem ss almışım de
Çünkü bu bir dolandırıcılım bir şekil bunu kanıtla şikayetçi ol o parayı ne yapar eder getirir kimse dosya açmak istemez kendine
Birini kandırır yine aldırır merak etme
Kendi dedi o polise şikayet et istersen diye falan filan. Ben dolandırıcı değilim paranı vercem diyip duruyor narsist sspık
Bir mal varlığıda mı yok birşeyi varsa rehine al birşey yap ne için sldı bu parayı ne yaptı bir sor
Bence bekleme mesajlarınıda silme bu neyin şeyidir iki ay etmiş gitsin tefrciden alsın senin paran bu seni bağlamaz onun sorunu
Güya tefeciden almış para bok aldı başta zenginim diye dolanıyordu kim zengin o mu.
Git annesine söyle mesajlarını da göster de bugün vermezse şikayetçi olacam kendini acındır hatta şunu da de benim sevgimi hakketmedi ben ona tolerans gösterdim o beni beğenmedi bana hakaret felan etti yoksa paraa ondan değerli miydi ama beni kırdı üzdü ailem de üzüldü ben kendi birikimimi verdim ama değmezmiş yaptıklarından dolayı istiyorum de çünkü ben bir iş kurmayı düşünüyorum küçük çaplı malzeme alacam de bu şekilde lazım hemen aynı böyle yap
Ahahah teşekkür ederim çok saolun ama vicdan merhamet yoksa hiçbirşey yok
Ona niye para veriyorsun mal misin evet verirsen ayrildiktan sonra ortada bok gibi kalirsin boyle
Sen mal mısın böyle yorum yapıyorsun. Verdim çünkü ben sevdim inandım suç benim mi yoksa beni kandıran o pislikte mi
Sevmek mi yoksa aptallik? Bende eski sevgilim benden utanmadan borc istedi ve tabiki hayir vermedim. Erkek kizdan borc istemek nedir borc dostdan alinir, hayat dersi olsun sana , seviyorsan diye aptal olma ve bir erkege sakin para verme gitsin adam olsun çalissin ya da dostdan alsin borc
Doğru ama kandırdı beni kanıma girdi yoksa ben kimseye vermezdim
Vermiyorsan ayrilmak istese bile ayrilsin, simdi ailesine git ve herseyi anlat rezil olsun yetmiyorsa polise git
Valla son çare olarak ailesine gitmeyi düşünüyorum. Ya oda kendi oğlunu savunursa ya vermeseydin derse
Müge anlıya çıkasım geliyor
Son çare degil hemen hemen gitmelisin , boyle kibar sakin konus onun ailesinle yalandan bir iki goz yaşı dok oldu bu is xizjdiskdos
Sakin kibarda konuşsam ailesi de onun gibi pislik biriyse bence asla vermez
Once sakin kibar sonra gordun ki sey yapmaya basliyolar hemen polisi ariyorum soyle
Birde babanla gitsen daha iyi olur bence
Babanin haberi var mi bu olaydan
Babam yok kaybettim seneler önce. Ben Müge’ye çıkmayı düşünüyorum en güzeli mis gibi rezil olsun
Allah rahmet elesin. Kardesin varsa onunla git
Gitsem de değişmez emin olun ama bir şekilde halletcem
@GenelOkuyucu
Sanmıyorum vereceğini. 🙁
Şerefliyse verir.
Şerefli olan evlencem diyip bahaneler bulup ayırmaya çalışmaz kaç ay oldu vermedi
Paranı istedin mi hiç?
2 aydır ben aradım ailem aradı erteledi durdu
Onun ailesini ara
Kapısına dayanmayı düşünüyorum yakında
Abin falan varsa beraberinde götür, gözünü korkut.
Korkmaz o ne allahtan korkar ne birinden utanır
Dayaktan korkmaz mı?