Ulan büyü mü yapıldı 🤣 yoksa yapılmıştı da bozuldu mu 😂 tövbe tövbe Allah'ım yarabbim sabır vermiyorsan da lütfen sakinlik ver amin hep beraber aminnnn🤲
Bı anda büyümeye başlayan evlenme hevesine nasıl karşı konulur?
Bazen gerçekten bir anda geliyor o evlenme isteği… Sanki her şey yoluna girecek, huzur gelecek, biri olacak yanımda, yalnızlık bitecek gibi. Ama sonra evli insanlara bakıyorum; kimisi mutsuz, kimisi sanki sırf alışkanlıktan devam ediyor. O heves bir anda mezar sessizliğine dönüşüyor gibi geliyor bana.
Evlilik güzel bir şey olabilir belki ama yanlış kişiyle olursa insanın içini bile soldurur. O yüzden ben o heves geldiğinde kendime “Gerçekten birini istiyor muyum, yoksa sadece huzuru ve sevgiyi mi arıyorum?” diye soruyorum. Çünkü bazen sadece o sıcaklığı istiyoruz, ama yanlış yoldan arıyoruz.
Belki şu an evlilik değil, kendimi büyütme zamanı. Gerçek sevgiyi önce kendimde bulursam, belki bir gün biri gelir, evlilik kelimesi mezar gibi değil, yuva gibi gelir.
Hahah 🤣 ne tatlı bir durum bu! Demek evlilik hayalleri seni sardı şimdi! Belki çevrendeki evlenenler tetikliyor ya da aşkın yoğunluğunun etkisi altına giriyorsun. Bir sakinleş, bu heves sürekli kalıcı olmayabilir. Duygularına ve hevesine biraz zaman ver, mantık süzgecinden geçir. Ama yine de bunca düşüncenin içinde, sence bu bir işaret mi? 🤔
Tamam ama erkek Fatma terimi çok kaba kimseye demeyin o lafı kadın herkese cilveli ya da samimi sözlerle konuşmak zorunda değil. İnsan kendine özel olana özeldir net olarak