7 yıldır evliyim. İlgi sevgi yok gamsızlık çok işkolik ve güleryüzünü zar zor gösteren eve geldiğinde yorgun birkin sadece telefon elinde ben varmışım yokmuşum umrunda olmayan ve hiçbirşeyde takdir etmeyen bir adamla birlikteyim bunu nasıl aşabilirim. Onun ilgisini istiyorum yoksa gerçekten çevremden büyük iltifatlar teklifler alıyorum aklımın çelinmesinden korkuyorum ama o elindeki altının değerini bilmiyo ne yapmam gerekiyor çok merak ediyorum reddedebileceği elinin tersiyle itebileceği bir kadın değilim ama bu durum artık beni yıpratıyor kendime haksızlık ediyorum ailemden dolayı boşanamıyorum bana bir fikir verebilirmisiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılİlgi yokluğu bence boşanmak için makul bir sebep değil, kaldı ki boşanma da kusur gerekli bu kusurların da ispatı gerekir. Öneri olarak eşin işten geldiğinde canım uzan sana güzel bir masaj yapayım de, kremler, müzik, loş ışık bence harika şeyler olur. ya da sen iste duştan çıkıp bornozunla eşinen yanına git, canım sırtım ağrıyor masaj yapar mısın diyebilirsin. Zaten tertemiz o seksi halinle bence olmazda demez, kemleri, yağları verip ondan nasıl masaj istediğini ifade edersin. Romantik bir masajın devamında tatmin olunacak cinsellik bence baya işlevli. Ayrıca eşinin ilgi alanlarına yoğunlaşabilirsin. Mesela futbol seviyorsa maç günü şık seksi bir elbise ile alkol, cips ne seviyorsa ona sunup birlikte zaman geçirebilirsin, senin çekici ve verici olduğunu görmek onuda tetikleyecektir. Yine fantezilerde onun hoşlandığı şeyleri yapmaya çalışabilirsin. Somut detay istersen yardımcı olurum yeter ki birşeyleri düzeltmeye azmet ve gurur yapma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Sanırım bütün evliliklerin genel sorunu evlenene kadar hep ilgi evlendikten sonra öküz.. tamam o öküz ama sende ona uyup monotonlasmayi sıradanlaştırdığında bu böyle devam ediyor , ipleri eline almazsan yipranirsin erkek evde yonetilmeyi seviyor iş olarak değil gerek gezme gerek eğlenme gerek cinsellik.. senden vazgeçtiğini veya değer vermediğini sanmıyorum..
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim vazgeçemez zaten 😉
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Emin ol o teklif eden heriflerde 7 yıl evli kalınca aynı durumda olacaklar. Evlilik bir süre sonra o hale geliyor. İlk günkü o arkadaşlık içgüdüselliğinin verdiği saygı sevgi çerçevesi kalmıyor. Bitiyor artık duygular hisler eskisi gibi olmuyor. Evliliğin iyi bir şey olduğunu söylüyorlar sonuç bu işte.
02 Yorumla
Soran1 yılHayır değil evlilik kumar işi kadın erkek farketmeksizin iki tarafında kumarı iyi oynaması lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBen size tavsiyeler vermek istiyorum ; öncelikle sizi anlayabiliyorum her kadın gibi sevilme isteğiniz var ve bu oldukça normal ve hakkınız olan. Öncelikle şunu kabullenmekle işe başlayalım, erkek ve kadın kimyası çok farklı. Erkek 🚹işten yorgun gelince ona yaşam alanı tanımanızı ister. Yorgunluğunu gidermesine fırsat verip üstüne düşmeyin. Ve suçlayıcı bir dille konuşmak yerine eşinize duygularınızdan söz edin yemek sonrası sakin olduğu bir durumdayken "Seni anlayabiliyorum, işten yorgun geliyorsun, tabi ki bunu gidermek senin en doğal hakkındır, ancak yorgunluğunu giderdikten sonra benimle vakit geçirmemen beni çok üzüyor, senden istediğim sadece burada olan kadını görmen ve onu fark etmen." Bu konuşmadan sonra üstüne kesinlikle gitmeyin. O size nasılsa öyle tepkiler verin. Seviyorsa bu farklılığı fark edip değerinizi anlayacaktır. Sakin kalıp kendi hayatınıza odaklanın. Merkeze onu almayın. O çok vurdumduymaz biriyse. 🎗💕🌾
14 Yorumla
Soran1 yılYa çok teşekkür ederim denicemmm
- 1 yıl
Lafı olmaz, her zaman umarım çok mutlu olursunuz. 🌾❤
Soran1 yılBende mutlu olmayı umuyorum 🙏 güzel dileklerin ve tavsiyelerin için gerçekten çok sağol
- 1 yıl
Rica ederim. 💕🎗
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be güzelim, yazdıklarını okurken hislerini taa içimde hissettim. Evlilik dediğin sevmek, sevilmek, bir olmak değil mi? Ama anladığım kadarıyla sen tek başına çabalıyorsun. Bu durum yıpratır insanı, ki zaten yazmışsın da bunu. 💔
Bence önce kendini hatırlatmalısın ona, çünkü bazen insanlar sevdiğimizin değerini ancak uzakta hissedince anlar. Belki bir süre biraz kendine dönüp, onun dikkatini çekmeye çalışabilirsin. İş kolik dedin ya, bir gün çocuk gibi heyecanlı bir fikirle "Bugün iş konuşmak yok", "Sürpriz akşamı" gibi şeyler yapıp, rutini kırmayı deneyebilirsin. Belki başta garip karşılar ama aşk böyle küçük zarif detaylarda saklı. 💕
Amaaaa bir şey kesin; bu serüvende kendinden asla ödün verme! Başta kendin kıymetlisin. Olmuyorsa, konuşulmuyorsa profesyonel destek de tavsiye ederim. Ama unutma; sen özelsin ve daha iyisini hak ediyorsun. ❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
1 yılKıskandır biraz biraz sen ilgi göster çocuk var mı gerekiyorsa aile terapistine git sevgilimiydiniz evlenmeden önce hiç aldattımı detaya inmek lazım
12 Yorumla
Soran1 yılYa zaten kıskanmıyo ne yapsam ne etsem olmuyo ben çok ilgiliyimdir çocuk yok aile terapistini kabul etmedi 5 yıl sevgili kaldık toplam 12 yıl evlendikten sonra 2 kişiyle aldattı
- 1 yıl
Hmm detaya inmek lazımki aldatıldın ve neden affettin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yıl20 yıllık evli biri olarak 7 yılda bu duruma nasıl düştünüz merak içerisindeyim yahu insan elindeki evindeki kadını görmez mi bu ne ilgisizlik
02 Yorumla
Soran1 yılSizi tebrik ediyorum eşiniz çok şanslı
Ama ben kesinlikle ilgi görebileceğimi mutlu olarak bu dünyadan göçüp gideceğimi düşünmüyorum- 1 yıl
Bu adam ile yaşamaya mecbur değilsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDurumun nedir bilmiyorum kendin için birşeyşer yapmalısın sen kendini mutlu ettiğinde birşeyşer değişir
01 Yorumla
Soran1 yılKendim için yapıyorum ama onsuz yapıyorum ben onsuz daha mutluyum alıştım yokluğuna
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılİlgi yoksa mutlu da olamazsın , farklı birinin hiç ilgisini hissettin mi?
02 Yorumla
Soran1 yılÇookkk çevremde çok var ilgi gösteren ilacıma kadar içtin mi diye takip eden daha bir sürü örnekte yaz yz bitmez
- 1 yıl
Başkasının ilgisi rahatsız eder mi?
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. bu kadar detaylı yazmana gerek yoktu eşim sığır diyebilirdin
01 Yorumla
Soran1 yıl😀😀😀😀😀😀😀
1 yılYakınlık göstermiyor mu? Aktivite durumlarınız nasıl? Hem normal hem de işte anlarsın
010 Yorumla
Soran1 yılYakınlık gösterdiğimde napıyosun sen kızım diye gülüyo utanıyomu anlamıyorum gerizeklımısn manyak mısınlara geliyo konu kitleniyorum o esnada aktiviteye gelince tatil günlerinde bile işe gitmek istiyo prim usulü çalışıyo biyerlere gidleim dediğimde çalışmam lazm diyo soğuk ve mesafeliyiz ben isticem herşeyi
- 1 yıl
Çocuk var mı peki? O da büyük bir etken bu gibi durumlara
Soran1 yılHayır yok güvenemiyorum
- 1 yıl
Aldığı hiçbir prim bu yılları geri getirmez. Önce bunu bir anlaması lazım. Zaman hızlı geçiyor ve yaşlanıyoruz. Ne yapılabilir, belki oturup konuşmak lazım, zorlamayla daha bir iter bu şeyler insanları ama en azından romantik bir mini tatil, hafta sonu kaçamağı vs gibi şeyler istemekten bir şey olmaz gibi. Özel günleri bahane etmek de bir seçenek
Soran1 yılÇok güzel söylüyorsun inan bunları istemiyorum huzur istiyorum o telefonla ilgilenmek yerine benimle muhabbet etsin bişey anlatırken bağırmasın güzellikle davransın ailemide önmsesin hiçbirşeyde gözüm yok yanlış anlamayın ama beni görseniz tanısanız bu kıza bunları nasıl yapıyo dersiniz
- 1 yıl
Bağırıyor mu bir de yok artık daha neler. 7 yıllık evlisiniz bir de e peki hep böyle miydi ne zaman değişti?
Soran1 yılHep böyleydi evlenmeden önce senden uzak olduğum için böyleyim dedi evlendik yine aynı
- 1 yıl
Anlıyorum demek ki evliliği bahane etmiş ama anlamakta zorlandığım şey bu kadar adam kadın diye yanıp tutuşurken bu beyefendinin soğukluğu nereden geliyor? Para kazansa neye yarayacak tam olarak harcamadıktan sonra? Aynı evde sevdiğini iddia ettiğin insana bağırmak nedir? Evlilik karşılıklı mutlu olmak, mutlu etmek için yapılır, işten eve sadece ev işlerini gören bir kadın olsun diye değil. Yani açıkçası huy edinmiş artık, küçük şeylerle değiştirmek pek mümkün değil gibi. Konuşunca ne diyor peki?
Soran1 yılYa saçmalama yok öyle bişey saçmaalıyosun diyo
- 1 yıl
Empati yapmayı öğrenmesi gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılGibi gibi 7 yıl iyice sıkılmış adam heyecan yok mu
021 Yorumla
Soran1 yılHeyecan olduğunda napıyosun kızım gerizkalmsn diye tepki veriyo ne heyecanıı
- 1 yıl
Ahahah bu kadar kibar nazik biri yani kendisi ahaha :)
Soran1 yılEvet maalesef oda karadenizli
- 1 yıl
Alla alla genelde anlattığın gibi olmaz ama ne bilim :( üzüldüm adına sen nerelisin o nereli
Soran1 yılBen ank o trbzon
- 1 yıl
Hımmm Trabzonlular biraz umursamaz olabilir üni yi orada okudum da bende :) yaşlar kaç
Soran1 yıl32-34
- 1 yıl
Yaşlarda yakın aslında 34 yaşında arzulu istekli heyecanlı olmalı yaa :)
Soran1 yılBen karadeniz aşığıydım bu kadar gamsız bu kadar vurdumduymaz insanları gördükten sonra çok soğudum sadece eşim değil aileside böyle
- 1 yıl
Alla alla neden böyle oldu yaa karadeniz güzeldir ama sen değişiklere rasgelmişsin var öyle değişik çok :) bizim taraflarda da bende giresun :) Trabzonun neresi :)
Soran1 yılOrayı söylersem olmaz çok tanındık kişiler
- 1 yıl
Ahahaha :) ben nasıl tanıyayım milyonlarca insan var :) sen nereden buldun onu :)
- 1 yıl
Çocuk var mı
Soran1 yılÇocuk yok
- 1 yıl
Hımmm neden peki güvenemedin mi eşine
Soran1 yılGüvenle ilgili bir problem yok
Ama ondan babA olamaz- 1 yıl
İşte ondan baba olmaz diyorsun ya aslında problem de bu değil mi güvenemiyorsun :) sen mi ekledin
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Hangisi ne evet :)
Soran1 yılBen ekledim
- 1 yıl
Yoksa sizin işiniz mi var?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden kazanmak zorunda olan sensin? Hayatını yaşamaya başla sen de
00 Yorumla
1 yılBenimle hiç ilgilenmiyorsun bu durum beni üzüyor de güzelce bu kadar
00 Yorumla
1 yılBunun aynının dişi versiyonuna sahibim bacım :)
18 Yorumla
Soran1 yılBu daha da zor olmalı
- 1 yıl
Yaşadıklarımı bir ben bilirim bir de Allah
Soran1 yılAllah yardımcın olsun benimde olsun
- 1 yıl
Özelden yazabiliyorsaniz yazar mısınız
Soran1 yılYazamıyorum
- 1 yıl
Ben de xper puanim yetmiyor ama bir süre sonra yazabiliriz umuyorum ve dertlesiriz
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Takipte kalalım ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılAilen ne karışır ya boşansan kendi ayakların üzerinde duramaz mısın?
16 Yorumla
Soran1 yılYa kendi ayaklarımın üzerinde durmak bana çerez ama bunu onlara kabul ettiremem ayrı yaşamamı kabul etmezler
Cevap sahibi1 yılYa abla muhtemelen 30 yaşında falansın ailene karşı bir şey söyleyemiyor musun? Bacak kadar çocuklar bile ailelerine karşı çıkıyor. Etmezlerse etmesinler can güvenliği gibi bir durum yoksa önemli olan senin mutluluğun hayat çok kısa.
Soran1 yıl32 yaşındayım o bacak kadar çocuk olmak istemem aileme karşı gelmek istemem bunlar çok ağır şeyler ailemi annemi kıramam üzemem bu söylediğinde haklısın ama ben bu dediğini yapamam
Cevap sahibi1 yılAilemi ben de üzmek kırmak istemem ama kendi adıma konuşayım ben annemi seviyorum annem de beni seviyor ve annem mutlu olmadığım bir evlilikte olmamı istemez gerçekten benim mutsuz olduğumu görürse daha mutlu olabileceğim bir hayat yaşamanı ister sizde durum bu şekilde ilerlemiyor mu peki? Şundan bahsetmiyorum ki bana ne sizin düşüncenizden ben kendi hayatıma bakarım umrumda değilsiniz deyip kapıyı suratlarına çarpmaktan bahsetmiyorum ama gerçekten senin mutlu olmadığını bildikleri halde buna devam etmeni niye istesinler ki?
Soran1 yılAnnem hariç annem çok bırak diyo ama abim hayr boşanamaz ben ona söyledim evlenme diye kendi istedi diyo
Cevap sahibi1 yılAnnen sorun yapmazken abine ne ya? O mu karnında taşıdı emzirdi? Kim takar onu? Önemli olan senin boşandıktan sonra kendi ayakların üzerinde durabileceğinden emin olman.
- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılişin zor. evlilik emmoğluna bağlamış.
12 Yorumla
Soran1 yıl😀😀😀
- 1 yıl
nasıl oluyor emmoğlular :)
Gizli Üye(30-35)1 yılBendende var bitane aynı seninkinden öküz evde düzelmez canım çocuk yoksa ayrıl
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çocuk yok ayrılamıcağımızı kanullendiğim için çocuk yapmaya kalkışıyorum ama ALLAH vermiyo
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel hayatinizda mi bitti. Bu kadar istemiyorsa ya kavga vs saygi duvari asildi.
018 Yorumla
Soran1 yıl2kere ayda
Cevap sahibi1 yılKim istiyo peki sen mi o mu?
Soran1 yılO söylemiyo istiyo ama ben söylüyorum genelde
Cevap sahibi1 yılBurnundan da kil adlirmiyir yani istesede. Kac yasindadin yani kilo mu aldin bakimsiz da degilim. diyosun.. neden istemiyor seni
Soran1 yılDeğilim çok bakımlıyımdır kilo aldım ama abartı bir kilo değil 6,5 yıldır böyle
Cevap sahibi1 yılHmm cinsel saglik sorunu mu var esinin
Soran1 yılHayır hiçbir sorunumuz yok ama kopukk annesi evde yemek yapmazmıştı kendisi anlattı hep dışarda yerim dedi evlenince ben yemek yapardım yemezdi yeni alıştı düşün yani bu bile benim için problem
Cevap sahibi1 yılSenle adam oldu simdide seni mi begrnmiyor
Cevap sahibi1 yılAcaba annesi mi fisekliyor bunu.
Soran1 yılHayır annesi öyle bir kadın değil ilgisizler ama öyle kötü insan değiller
Cevap sahibi1 yılBi adam esine ilgisizse ya esi yatakta kotudur ya da baskasi vardir. Saglik sorunlari vs yoksa
Soran1 yılGizli olduğum için cevaplıyorum
Benim yatakta kötü olmam kadar evliliğimizde imkansız bişey yok hatta bi çok kadına ders verebilirim bu konuda ama eşek hoşaftan ne anlar diyorum
Cevap sahibi1 yılUzaklastiran bir sebep illaki var ki sorun cikmis. Kavga ederken cok mu ileri gittiniz ki saygi duvari asildiysa belki sogumustur
Soran1 yılAaa bak şu olabilir tartışma esnasında çok sakinim gülümseyerek cevap veriyorum o buna çıldırıyo bana cevap ver rahat rahat konuşma diyo ama ben tepki versem konu büyür gider
Cevap sahibi1 yılSende gicik oldugu biseyler var bu cinsel hayata bile yansimis attik
Soran1 yılÇok şeye gıcık oluyo
Cevap sahibi1 yılBuyu bozulmus sanki.. ilk baslarda olan. Askim bocegim olaylari bitmis
Cevap sahibi1 yılOrdamisin baksana
1 yılÖteki erkekler de öyle. Cok aşırı ilgili erkek çok az. O flört ya da sevgililik döneminde oluyor genelde. Cebe girdiğini anladığında erkek kadının kendini davranış olarak salar.
03 Yorumla
Soran1 yılMalesefff
Ben cepte olabilcek bir kadın değilim olmakta istemiyorum bunun bi sonu olmalı o erkeklere hayranım- 1 yıl
Evet ben de o kadar teklif alıyorum ki ama ne zaman bir erkekle ciddi ilişki yaşasam sanki ben teklif etmişim gibi davranıyor
Soran1 yılKadın duygusunu okmaşamayı bilmiyolar
Gizli Üye(36-45)1 yılVeremem hanımefendi veremem görmeden bir şey diyemem 🤭
10 Yorumla
1 yılKazanmaya çalışma kaybedersin kendini kendinde kazanmaya çalış
21 Yorumla
Soran1 yılEmin ol durum böyle olmasa depresyondan çıkamazdm
Gizli Üye(30-35)1 yılSuslen biraz evin kurallarıni değiştir farklı bı hayat yaşayın aynı seyler cann sıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHep alttan alan veren taraf sen olursan. Cok degerin olmaz. Seni cok cantada keklik goruyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. O tiplerden ilgi görmen mümkün degil
11 Yorumla
Soran1 yılmaalesef kabullendim artık
Gizli Üye(30-35)1 yılÜtopik şeyler istiyorsunuz.
Bir aile bile kendi çocuğuna olan sevgisini kaybediyorken siz kadınlar sürekli sınırsız ilgi istiyorsunuz. İlgi olmayınca da o.. pu luk yapmak geliyor aklınıza.01 Yorumla
Soran1 yılSenin bu yorumunu düşünerek beynimi yormıcam, yorgunluğuma yorgunluk katmak istemiyorum
Ona oyunu doğru oyna
12 Yorumla
Soran1 yılBen çok tecrübeli bir kadınım. O elinde olduğum için bu şekilde diye düşünüyorum. Ne yaparsan yap 5 dk sürüyor mutluluğu
Gizli Üye(36-45)1 yılsenin evlilik bitmiş
ister istemezde gözün kayar daha genç kadınsın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞeytana uyma sen 😃
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl olcak böyle
Cevap sahibi1 yılBir şeyler olacak ta ne zaman bilinmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVay beee
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayatında başkası olabilir mi?
018 Yorumla
Soran1 yılHiç zannetmiyorum benim olur onun olmaz benim bunu farkediceğimi yakalayacağımı bilir
Soran1 yılYakaladım terkettim çok zor ikna etti beni
Soran1 yıl6,5 yıldır
Soran1 yılEvett
Soran1 yılHayır yapmadım
Soran1 yılİlgisiz gamsız
Soran1 yılAnnem hariç abim ve babam boşanmamı kabul etmiyo
Soran1 yılÇok konuştuk, çok tartıştık saçmalama diyo yapım bu diyo ama kadın ilgiyle beslenir önemsenmek ister anlamak istemiyor
Soran1 yılOnun oldu beni aldattı ve ben bunu ailesine söyledim
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk var mı?
01 Yorumla
Soran1 yılHayır yok
1 yıldik dur yeterkidir
07 Yorumla- 1 yıl
memnun değil misin
- 1 yıl
neyiniz eksik
- 1 yıl
sana gurban olsun
- 1 yıl
az BAKSAN