Genellikle şunu söylüyorum. Evlendiğim zaman sorunlar yaşadığımda ya da problem çıltığında da destek olacak mısın? Hayır cevabını alıyorum. O halde bu tarz durumlarda fikrinizi söylemeyin diyorum.
Bundan 3 sene önceydi buna benzer bir baskı ile karşı karşıya kaldım ve çevremdeki insanları akrilik bir şekilde tavır gösterdikten sonra hiç kimse bu konuda baskı yapıp ya da herhangi bir yorumda bulunmayı tercih etmedi. Aslında insanlar kötü güne söylemiyor belli bir yaştan sonra bir insanın aile kurması yuva kurması çoluk çocuk sahibi olması bir düzeninin olması güzel bir şey Ama şu anki içinde bulunduğumuz konumda aşk ilişkileri parasal ilişkileri döndü insanların samimiyeti ve birbirlerine güven kalmadığı için kimse evlilik yapmak istemiyor.
Ama genel anlamda şunu da söylemek istiyorum ki Her şeyden önce hayırlısını istemek gerekiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sjakak cevap çok iyi. Bana da hafiften başladi "bu kizlar da kimseyi beğenmiyor anam" diyorlar. Halbuko evlilik dusunmiyorum suaaan. Diyorum anlatamiyorum. Kimseyi beğenmiyor diye etrafa yaydiklari için de hep yeni aday teklifleri geliyor. shgajaa kısır döngüye girdik
Ben öyle genellikle öyle diyenleri duymuyor birileri istiyor diye evlenemem hayatım mahvedemem ne zaman doğru kişiyi bulursam o zaman evleneceğim Kim ne derse desin pek de kafaya takmıyorum bana evlen diyenlere sen evlisin de ne oluyor değişen bir şey yok diyorum gerçekten de öyle evliler bekar'dan daha mutsuz şimdi
Görücü buluyorlar artık 😂😂 geçen biri okul arkadaşıma demiş onu ben evlendirecem kendiside biliyor kim olduğunu diye ama benim haberim yok vallahi billahi 😂😂😂
Evli karısı var ilişkimizi öğrendi onun için karısını ortadan kaldırmasını bekliyorum işini hallettigi zaman gömüp nikahı kiyicaz diyesim geliyor tabi demiyorum daha okuyorum ben diyip geçiştiriyorum.