Evliyim ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evlendiğime çok pişmanım. Boşanmak için 1 senenin dolmasını bekliyorum. Nasıl geçer?

Hiç istemeyeceğim biti aslında, aramızdaki uyum 0 (karakter ve hobi olarak) Onun her şeyi bana batıyor, eşim gibi göremiyorum onu. Sürekli gıcık olduğum biri olarak görüyorum. Bu şekilde yaşamak benim için çok zor. 5 aylık evliyiz. 1 sene dolmadan anlaşmalı boşanmak imkansız. Çekişmeli boşanmada da 3-5 sene boşanamıyorsun. Bu yaşlarda 3-5 sene boşanma aşamasında kalmak istemiyorum. O nedenle bir şekilde katlanıp 1 sene dolunca boşanmak istiyorum ama 1 seneyi doldurmaya çalışmak bile o kadar zor ki. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Çok ama çok mutsuzum bu evlilikte. Bu süre ne yaparsam daha kolay geçer? Asla evlenmek istemeyeceğim bir tipti ama o dönem kafam çok karışıktı, duygusal boşluktaydım o yüzden böyle bir hata yaptım. Karşıdaki kişi de çok ısrarcıydı. Ondan ayrılınca yapıştı bırakmadı. Onun ısrarıyla oldu biraz

Evliyim ama kendimi çok kötü hissediyorum. Evlendiğime çok pişmanım. Boşanmak için 1 senenin dolmasını bekliyorum. Nasıl geçer?