Üni bitti 3 sene oldu. Aslinda kariyer olarak da istedigim yerde değilim. Özelde asgariye çalışıyorum. Kpss deniyorum ama puanlar yüksek, olmadi henüz. Olana kadar deniycem.
Bir de evlilik olayı var. Okulum bittikten sonra beni engelleyen hicbir sey yok ama 3 yıldır olmuyo işte. Hadi 1 yılı hazırlık süreci olsa, şimdi 2 yıllık evli olabilirdim. Hem kariyerim hem evliliğim geçe kaldı. Kendimi cok kötü hissediyorum. Bazilarinin hayatı tıkırında ilerliyor ben niye böyleyim. Çevremde hic bekar kalmadi. Sadece ben.
Bir de evlilik olayı var. Okulum bittikten sonra beni engelleyen hicbir sey yok ama 3 yıldır olmuyo işte. Hadi 1 yılı hazırlık süreci olsa, şimdi 2 yıllık evli olabilirdim. Hem kariyerim hem evliliğim geçe kaldı. Kendimi cok kötü hissediyorum. Bazilarinin hayatı tıkırında ilerliyor ben niye böyleyim. Çevremde hic bekar kalmadi. Sadece ben.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde durumum biraz böyle gibi yaşıtlarım nişan, evlilik yapıyor bende tık yok adını koyabileceğim ciddi bir ilişkim olamıyor bir türlu bazı nedenlerden bitiyor ilişkilerim kısa sürüyor yaşım daha 23 ama bana hep böyle olucakmış evlenemiycekmisim gibi geliyor herkes sormaya başladı tabi kızını everenler bana evde kalmış gözüyle bakıyor yaşın geldi diyor herkes moralim bozuluyor sürekli:(
Evlenmek için evlenilir mi tövbe tövbe kimseye eziyet etmeyin nasipse olur
Yahu evlenmek icin evlenmedim diye bekarım zaten. Yoksa eski sevgilim de evlenmek istiyordu, görücüler de var. Evlilik hassas bi konu, bircok kriter var diye evlenmiyorum ben zatenn
Kendini kötü hissediyorsan evlen o zaman
Tam istedigim gibi biri cikmiyor. Hepsinde birkac şey eksik veya bana tezat
Ne bitirdin hangi bölümü yani
Üniversite bölüm sorusu sormadim ben. Evlilikle ilgili soru sordum. Siz de yorum yapmak yerine soruya soruyla gelmissiniz
Ciddi anlamda bir düşüncen varsa seni tanımayı çok isterim
Burdan birine takilmayacak kadar ciddiyim. Teşekkürler
Buraya alakası yok. Eğer konuşmak tanımak istersen ben her türlü dürüstlüğü ve adımı adam gibi paylaşmaya atmaya hazırım. Dilersen konuşmak için bana ulasabilirsin.
Sigarası alkolü olmayan ahlaki yerinde, görüntüsü düzgün bir insna var karsinda
Mesaj at tanışalım, belki çay içeriz
Evlenemiyorum dedim diye erkek kitligi cekiyorum zannetmeniz cok komik. Bin tane kriterim var diye evlenemiyorum burdan biriyle cay içecek kadar düşmedim
1000 tane kriterim var diyorsun gelmiş burada evlenemedim diye ağlıyorsun. Evlenmek istiyorsan git o zaman kriterini azalt. Düşünemedin mi bunu
Azaltamam. Kafama uymayan adamla, aileyle niye ömür gecirip bir de çocuk yapayim? Kafama uyacak ki mutlu bir evlilik olsun.
O zaman evde kalabilme ihtimalin de yüksek. Kolay gelsin sana
Sağol.
daha yaşın kaç ya
Yaşım 27 ve hiç küçük bir yaş değil. 25 te evlenmeliydim bence.
benimde yaşım geçiyor gerçi evet 25 olduk 27 ideal şu an ya doğru yani
Aynen öyle. Kadın için eğer ki okulu bittiyse işe girdiyse 24-25-26 çok iyi yaşlar. Erkek icin de askerlik, biraz olgunlasma falan derken 27 28 iyi. Ama ideal zamanım geciyor iste. Simdi 27 yim ben kesin 30 u bulurum
hayırlısı olsun ya evlenecek insan bulmakda kolay değil ki artık baksana
Kimse tam olarak uymuyo. Yani illa ki farkliliklar olacak ama gözardı edebilecek kadar ufak ayrintilar olmasi lazim. Yoksa ciddi fikir ayriliklari veya hayattan bambaska beklentilerle, yasam tarziyla olmuyor işte. Kriterlerimi azaltabilsem 18 den beri hem bir sürü görücü oldu hem de sevgililerim oldu ciddi düşünen. Ama yok. Bi laf var seçe seçe seçintiye kalirsin diye :D benim sonum o galiba. Simdi ben begenmiyorum ama 30 dan sonra kismetlerimin sayisi da epey azalir heralde
ya ama insanın hayalindeki gibi olmadıktan sonra da hevesi kaçıyor yani doğruya doğru şimdi belki de daha çıkacak yani karşına bilinmez ki
Insallah çıkar gönlüme göre. Beklediğime değmiş derim
yani inşallah öyle olur ikimiz içinde bakalım
Inşallah tabi senin için de :)
bakalım ben şanssızımdır genelde :D
Görücü isteyin
Görücüler oluyor ama uymuyo kriterlerime
Kriterlerini biraz gevşet
Keske gevşetebilsem ya. Zor bi karakterim var. Mukemmeli araken bu gidişle hic evlenemiycem galiba
Kimse göründüğü gibi değil boş ver
Bi de ben.