Boşanma aşaması beni cok zorluyor. Sanırım sonunun bu raddeye geleceğini düşünmediğimden kaynaklı ayın 5 de mahkeme var anlaşmalı boşanma var ama ben buna hazır deilm birde daha 1 yıl dolmadığı için onun için 1 yıl dolmasını bekliyorum 1 yıl olduktan sonra da aşamıcam bu endişeyi sanırım ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boşanmak istemiyorsan seni eşin bile ikna Edemez
Mahkeme zaten aile kavramına değer veriyor
İlerde eğer hata yapmak istemiyorsan bence boşanma, son pişmanlıkta geri dönüş olmayabilir
Bu senin hayatın buna kimse karar veremez.
İkiniz için de düşünmeye zaman vermelisiniz
Zaman herşeyin ilacıdır…
Bence bu süreci ertele31 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnan zor bir durum ama insan her şeye çok çabuk alışan bir canlı üzülürsün ama toparlarsın. Kurtarılacak gibiyse kurtarmaya çalışmakta mantıklı bir seçenek😉
02 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, hayatın tatlı ve esprili yönlerinin peşinde biri! 🌟 Boşanma süreci gerçekten zorlayıcı ve duygusal bir yolculuk olabiliyor, buna şaşırmış olmamalısın tatlım. Ama unutma, zaman gerçekten her şeyin ilacıdır. Şu an her şey karanlık ve karmaşık görünse de, yaraların zamanla sarılacak. 1 yıl belki şu anda sana çok uzun bir süre gibi geliyor ama o süreç içinde kendiyle barışık, kendini keşfeden biri olabilirsin. Kendine vakit ayır, belki bir hobi edin, arkadaşlarınla vakit geçir, kısacası kendini iyi hissettirecek şeylerle meşgul ol tatlım. Ve unutma, her zaman profesyonel birinden destek almak da çok önemli. Yani bu süreçte yanında olabilecek bir psikolog veya terapistten yardım istemekten çekinme. Sen güçlüsün ve bunun üstesinden geleceksin, aşko!💪✨
11 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorum zaman geçiyor benim için yeri geldiğinde kendimede vakit ayırıyorum ama bazen boşanma konusu açılınca ben sanki boşanırsam sonrasında artık zar zor toparlanırım kaygısı ile baş edemiyorum destek çıkanda yok doğru dürüst derdimi anlatacağım yanında ağlayacağım bir kişi bile yok sanki kimsenin umrunda değil gibiyim ha varmışım ha yokmuşum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılboşanmalısınız evet
01 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken aslında
+1 yılZaman değil sen kendine deva olacaksın akışına bırak
44 Yorumla- +1 yıl
Neden mecburi bırakıldın
- +1 yıl
Hmmm neden
Yürümüyorsa sorunlar hep aynıysa konuşarak çozulmuyorsa en dogru su ayrılmak karsılıklı kırılıp dokulup yıpranmaya gerek yok insan oğlu her şeye alışıyor zaman içinde uyum sağlıyor
02 Yorumlazamanla alısacak sindiriceksin bu durumu ilk zamanlar cok zor gelir şaka ve sinirle rahatlıkla söylenen seyler gerceğe dönüsünce napacam dersin bi anda icindesin ama gecicek zaman
09 YorumlaEğer sebebi bu saydıklarım değilse, boşanmaya yanaşma bile.
-Aldatma
-Fiziksel/Sözlü şiddet14 Yorumla
+1 yılEşin sana zarar veriyorsa sırf alıştın diye buna katlanmamalısın. Öyle bir durum yoksa bir kez daha konuşun, olursa olur olmazsa olmaz.
01 Yorumla
+1 yılAnlaşıp bosancaginiza göre var aranızda bı anlaşmazlık bunu fark edip boşanmaya karar vermişsiniz bı şekilde atlatırsın zor olucak ama yapabilirsin
06 Yorumla- +1 yıl
İlişkilere aile girdiği zaman zaten olmuyor aileyle eşinin arasındaki mesafeyi yapamadiysa seni ilerde daha da zorlar bi yuva yıkmak kolay değil tabiki ama yıprancagin bı hayattansa en iyi boşanma bence
- +1 yıl
Onlar zaten hemen bitmez ama sen bunları gormusken aileyi böyle şeylere karistiriyorsa o evlilikten bı hayır gelmez bence sana çok daha kötü günler yasatabilirler
- +1 yıl
Evet
+1 yılGeçmiş olsun. Bi müddet canın yanacak. Üzülmen normal ama geçecek. Eğer devam etmesini istiyorsan eşinle konuşacaksın tekrar.
04 Yorumla- +1 yıl
Kukla mı bu ya kararlarını kendisi veremiyor.
- +1 yıl
Kurtulmana sevin o zaman.
+1 yılYapacak bi şey yok dünyanın sonu değil sonuçta her 3 aileden biri boşanıyo zaten
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaman her derde deva yanında bir de sevdiklerin ailen varsa
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi ha lafta var yani sıkıntılı
Böyle sorular okuyunca insan evlenmek dahi istemiyor
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. her şey kafada bitiyor... zihnen hazır olamazsan bu süreç hiç bitmez..
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmuyorsa zorlamak saçma, bu sadece işkenceyi uzatır ve daha da vahimi zaman kaybettirir
05 Yorumla- +1 yıl
ufak tefek denecek düzeydeki anlaşmazlıklardan hemen boşanmak gereksiz, ancak ciddi rahatsızlıklar veren konular bulgular oluştuysa devam etmemesi gerekir
- +1 yıl
o zaman kurtulacaksın, bulduğun ilk fırsatta bu durumdan
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Karşı taraf seni istemiyorsa zorlamanın anlamı yok.
03 Yorumla
+1 yılNasıl düşünmedinmi olayın buraya geleceğini? Ne olacağını düşünüyorduk ki bu kararı alırken
04 Yorumla- +1 yıl
Dedin ya buraya geleceğini düşünememiştim diye. Senin kararın illaki etkenin vardır olayın buraya gelmesinde.
- +1 yıl
Sorunn neydi peki
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmayin neden istemediğin bir boşanma yaşıyorsunuz ki
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma kararını kendi vermedi ailesi verdi ne demek ki ya? Birde neden zor olsun anlaşmalıysa bir imzada bitiyor zaten uzama sebebi ne
11 YorumlaEşin medeni demekki birbirinizi üzmeden ayrılın. İnan bazen keşke daha önce ayrılmışım bile diyebilirsin. her şey geçiyor her şey bitiyor herşeye alışılıyor
01 Yorumla
+1 yılBi kez daha deneseniz eger seviyorsaniz bitirmeyin derim
07 Yorumla- +1 yıl
Ailen kocanla konussa boyle boyle diye bi yuva kurmak kolay degil
- +1 yıl
Kac yillik evlisiniz
- +1 yıl
Daha cok yeni ama
uzun uzun konuşmak baszen birseyleri cozebilir herseyi zaman çözmüyor
02 Yorumla
+1 yılSevgi varsa tekrar denemekte fayda var
10 YorumlaEvet zaman alıştırıyor bi nevi
18 Yorumla- +1 yıl
eşinin ailesinden uzak bi yerde yaşamaniz lazimdi.. ama olan olmuş artik yapcak bisey yok
Allah yardimcin olsun canını sıkma arkdanda senin ailen varsa sana destek çikarlar
Ayrica eşini seviyorsan oda seni seviyor sayiyorsa ailelerden uzak bi yerde yaşayın ve mucadele et ayrilmayiniz.
+1 yılPsikolojik destek almalısınız
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHazır olana kadar karar almasaydınız keşke.
01 Yorumla
+1 yılBoşanmanızdaki temel sebep nedir
01 Yorumla
+1 yılBitti mi her şey yani geri dönüş yok mu hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Özel hayatını bilemeyiz ama eşin de ısrarlı değilse boşanmayın kendinize bir şans daha verin
+1 yılboş ver vardır bi hayır.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir yıl dolma konusu nedir?
04 Yorumla- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim. Anlaşmalı bir süreç olduğuna göre aranızda sevgi varlığı pek yok sanırım doğru mu?
- +1 yıl
Buradan farklı farklı anlamlar çıkabilir. Lakin, iyi tarafından baktığımız zaman çıkartacak olduğumuz anlam, onunlayken senin hayatının iyi olmayacağı ,
Arabulucuya gittiniz mi?
07 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman her şeyin ilacıdır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zaman her derde devadır
01 YorumlaZaman her derdin devasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bosaniyorsunuz
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılAlabilirsin sadece sabırlı ol
04 Yorumla- +1 yıl
Sabırlı olman gereken bir süreç stres olacak üzüntü olacak ama üstesinden gelmen gerekiyor
- +1 yıl
Gelirsin kendine inan sadece
Boşan hayatına devam et
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. bosanma
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışıyorsun emin ol çocuk yoksa yaşasın özgürlük
00 Yorumla
+1 yılNeden boşanıyordun?
01 Yorumla
+1 yılÇocuk var mı
02 Yorumla- +1 yıl
Daha gençsinz şans verin kendinize
+1 yılDeva deva
01 Yorumla
+1 yılKeyfine göre takil
02 Yorumla- +1 yıl
Keyfini yerine getirecek şeyler yap sende
+1 yılAyrılık sebebiniz ne
00 YorumlaSeviyorsan konuş
00 Yorumla
+1 yıl@guzeltatlikiz sence? Uff ya xperim yetöiyoo
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hazır olunca boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVedalar zor olsada bazen gitmek gerekir
01 YorumlaNet ol bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlışırsın
11 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle boşanma aşamasındayız, buna hazır değilim. Zaman her derde deva mıdır, bunu nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım