Ben onu cok sevmistim ama karsiligi yoktu cabalarimin. Böylesi hayirlisi olsun.
Eşimle boşanıyoruz ama canım çok acıyor. Bu duruma kendimi nasıl alıştırırım?
Ben onu cok sevmistim ama karsiligi yoktu cabalarimin. Böylesi hayirlisi olsun.
Mahkeme tarihi belli olduğundan beri çok kötüyüm. Kimseye selam dahi veresim yok…
aglayıp duruyorum. Sabah doktora gittim o da çok stres altındasın galiba dedi. İş yerindeki olanları sordu şimdi ordan biliyor stresimi orada da işler çok yoğun.
Eşimi çok severek evlenmiştim. Ama evlilik içinde bana davranışları değişti ne yaptıysam olmadı. Sürekli yalan dolan vardı dayanamadım boşanmak istedim. 1 yıldır gel gitler yaşıyoruz. 5-6 aydır evde yasamıyor. Aradığımda açmıyor saatler sonra geri mesaj atıyor. Ama ben hala arkasından ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
hala barışma umudu var icimde. Silemiyorum birtürlü…
Evvela hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Farz edelim ki vaz geçtiniz kararınızdan. Hayatınızda bir şeylerin değişeceğine inanıyor musunuz? Daha düzgün olacağına, eşinizin tavırlarının değişeceğine ihtimal verebiliyor musunuz? Huylu huyundan vaz geçer mi? Tekrar en başa dönmeyeceğini nereden bilebilirsiniz ki. Ama yaşadıklarınız size ders vermiş ve cevabını da almışsınız aslında.
Stresli bir dönemdesiniz. Verdiğiniz Kararın şaka olmadığını bu stresinizden anlıyorsunuz. Zaman daraldıkça da gerçeklerle yüz yüze olacaksınız. Boşanmak kötü bir eylendir ama İnsan zorda kalmadıkça buna yeltenmez elbet.
Kanser olmuş bir Hastayı düşünün. Ayaklarından bacaklarına doğru hastalığın ilerlediğini düşün. Eğer kanserli yeri tedavi etmezseniz ya da oarayı kesip atmazsanız bütün vücunuza da yayılabilir. İşte hayat ta bazen böyle Kararlar almamıza neden olabiliyor. Zamanın da teşhiş ve Karar çok çok önemli.
Siz şu anda duygusal düşündüğünüz için bu durum çok normal. Uzun süre birlikte olduğunuz bir insan ile artık yabancı olacaksınız. İçiniz de hem korku hem de bir ümit olması çok normal. İnanın Mahkeme Kararı verildikten sonra da bir boşluk yaşayacaksınız. Her şey şaka gibi gelecek. Ben şimdi boşandın mı? diyeceksiniz kendi kendinize. Ama zamanla alışırsınız inşallah.
Yalan dolanla bir evlilik olmaz. Ne kadar affetseniz de o yine aynısını yapacaktır inanın. Sizin üzüldüğünüz kadar üzülmeyeceketir. Bu mesajları geç cevap vermesinden bile belli. Sizi cebinde taşıyan bir insan için, size kıymet vermeyen bir insan için, aynı yolu yürümediğiniz ibir insan için vaktinizi çalmasına izin vermeyin
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. Allah Yâr ve yardımcınız olsun inşallah.
Mahkemeden önceki gün beni konusmak icin cagirdi. Dedim tamam bosanmayacagiz… ama mahkemede ayrilma soku yasadim. Oraya kadar gitmisiz… ne bekliyorum ki? Tabiki ayrilacagiz… icimdeki sevgi beni öldürüyor.
Eşin kaç yaşında idi
Evvela hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Bu süreç sizin çok zor geçecek. Hâlen içinizde kor olan bir ateş var. O yüzden bir bekleyiş olacak. Bunu ifade etmekten hoşlanmıyorum ama karşılıksız bir kara sevda sizinkisi. O yüzden ruhsal açıdan yıpranmaya çok açıksınız. Kesinlikle yalnız kalmamanız gerekir. Sürekli vesveselerle kendinizi harap edebilirsiniz. O yüzden ailenizle beraber olun.
Size son anda neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Ama olmasında hayır vardır. Çünkü karşınızdaki insan değişmeyecek. Aradan bir sene de geçse iki sene de geçse pişman olsa da yine kişi eski haline döner. Bunu sakın unutma. Bazı insanlar pişman olur ama Nankördürler. Eşiniz de bu tipte birisine benziyor.
Size tavsiyem ailenizin yanında kalın, sürekli kitap okuyun, çalışın. Yeter ki zihniniz meşgul olsun ve anılarınızdan kısa süre de olsa kurtulun. Çünkü boşta kalırsa zihniniz. tabiri caiz ise kaseti tekrar tekrar başa alır seyredersiniz geçmişi.
Tek ilacınız aliniz ya da iyi bir arkadaşınız. Ama kendinizi boşluğa atmayın, düşüncelere dalmayın. O yüzden bir uğraş edinin.
Geceleri sürekli ağlayarak uyanıyorum
Açıkçası çok zor bir süreçten geçyiğiniz ortada. İnsan zaten gün içinde yaşadıkları iyi ya da kötü duyguları gece uykusunda bu yansımaları maalesef yaşıyor ve kâbusa dönüşüyor. Aileniz varsa onlarla beraber olun. Size terapi olacak olan da budur. İnancınız kuvvetli ise inanın bu süreci de atlatırsınız inşallah
Eşinin kafasının içindekileri net öğren, süreç zor. Belkide bilmediğimiz sebepler bu hale getirdi sizi, çevreyi de fazla dinleme bence. Çok kötü kalpli insanlarda var, siz ayrılınca mutluluk duyacak insanlar bile olabilir.
Öyle insanlar mutlaka var. Bir arkadasim var mesela ayrilmayi tesfik ediyor yapici olmaya calistigim halde. Onunla görüsmeyi kestim. Insanlari dinlemeyecek kadar kendim karar verebiliyorum cok sükür. Ailem de karismiyor. Ama cok uzadi bu durum diyorlar. Artik vücudjm da bu stres e dayanamiyor doktors gittim birsürü kontrol oldum. Doktorun tek buldugu sey: stres is yerine rapor yazayim mi diye sordu… tek stres is olss keske.
Esimi evlenmeden 5 yil tanifim…
Elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyorsan kendi üzmene değmez ki.. o orada gününü gün edecek , beni takmayacak bende kendimi harap edecem. Öyle bi dünya yok. Kendini şöyle rahatlat: elimden geleni yaptım , o yaptı mı yapmadı. Hayırlısı buymuş de geç
Hiç ağlama değmiyor bende de var bu sorun aksine gülüyorum çünkü öyle bir insanla hayat geçmiyor.
Hatta seni bana kıyasla daha şanslı görüyorum şu an ben boşanmak istiyorum o istemiyor gibi bir durum var bizde de
O neden istemiyor?
Bende öyle düsünüyorum herseyin degisebilecegini. Ama o hic ugrasmiyor hic… herseyi tek tarafli yasamak agir geldigi icin o raddeye vardik zaten. Düzelmeyecek hic bir zaman haklisin
Cevap
46Cevap
Aramıza hoş geldin bebeğim bende boşanıyorum şu an eşyaları topluyorum daha mahkemeye başvurmadık. Eylülde başvurcaz. Seni çok iyi anlıyorum ama bana Bi desene senin için çabalamayan sevmeyen ilgilenmeyen bir adamın arkasından ağlamaya değer mi? Sen kıymetlisin sen! Üzüldüğün şey ne aslında biliyor muusn? Verdiğin emekler giden zamanın. Yeterli değeri görememek. Ama seni ne olursa olsun sevecek bir adam çıkacak bu son değil asla. Biliyorum acıyacak çok acıyacak ama geçecek geçmek zorunda yoksa insanlar nasıl yaşardı ki?
Biz daha esyalari hic ellemedik. Ama evi satacagiz. Payini istiyor. Elinden gelse benden nafaka isteyecek 😀
Öyle oluyormuş bende yeni öğrendim napacaksın işte hayat böyle bir şey
Bunu yaşamadan kimse bilemez ama sana şunu söliyim, bazı şeyleri değiştiremezsin.
Bazen yaşanması gerekir bunların, ne kadar istemesende, neden biz desende oluyor işte.
Hiç aklına bile gelmeyen şeyler yaşamış olabilirsin, Hayat tümüyle iyiyi kötüyü kapsıyor. Keşke sadece iyi olsa değil mi? Bende öyle olmasını isterdim.
Yapabileceğin bir şey varsa yapmalısın, yoksa daha fazla düşünmek sadece seni daha kötü duruma sokar, haketmediğin konuma kendini asla sokmamalısın, hayat bitmiyor. Birisi gider bir diğeri gelir, ne kadar yeni gelen aramasakta istemesekte.
@LeylaÜmit Çok teşekkür ederim böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti :) Umarım üstesinden gelirsiniz, hayatınız eskisinden çok daha huzurlu olur umarım :)
Kardeşim öncelikle zor bir durum bende çok ağladım ilk başlarda bu durumu cokiyi anlıyorum ve yaşadım halada yaşıyorum ama bisekilde hayat devam etmek zorunda bitmesi gerekiyorsa bitmeli emin ol bı sure sonra alışıyorsun bende mahkeme bekliyorum çok stresli ve zor bir durum a kendimi hobiye ve işime verdim sıfırdan başladım inşallah çok mutlu olursun
Bu işler o kadar karışık ki çocuğunuz var mı ve boşansanız tek mi yoksa ailenizle mi yaşayacaksınız yaşadığınız yeri tamamen bırakıp gitme olasılığınız var mı sevdiğiniz birinden ayrılmak zor evet ama size sürekli acı çektiren dürüst davranmayan biriyle olmak daha zor üzülmenizin sebebi bence o kişiye duyduğunuz sevgi değil yaşadığınız haksızlıklar eşinizi yanınıza çağırın ve anlaşmalı şekilde en hızlı şekilde boşanın inan ki yıpranan üzülen sen olacaksın karşındaki erkeğe hiç bir şey olmayacak böyle biriyle barışıp kendine daha da zarar verme
Kuzum sana ona güzel gosteren şey senin sevgin, onu sevmek şeklin. Guzel olan yine sensin yani.
O sadece çerçeve olmuş bu fotoğrafa.
Anlattığına göre bak seni uzuyor yaptığı şeylerle bulunduğu davranışlarla..
Aslında anlıyorum seni ciddiyim çünkü böyle bir sevgilim vardı bende son dakika golü vazgeçtim sonu böyle olacağını tahmin ettiğim için.. Seni kendime benzetiyorum da yorumladım durumunu. Görürsün bak zamana ihtiyaç var toparlayıp kendini parildayacaksin yeniden🙏🏻♥️
Yok bacım bu adam sorumluluk alabilecek birine benzemiyor ağla üzül bağır çağır ama ümit etme bu adamdan olmaz sevmek diye bir şey yok erkek dediğin karısina sahip çıkacak değer verecek birde calisiyormusunda bırak o üzülsün zaten anlamıyorum erkekler iyice şımarık bencil yaratıklar haline geldiler.. sana değer vermiyorsa telefonunu acmiyorsa hiç uğraşma belki geleceğin daha güzel olacak
Saçmalıyorsun kusura bakma. Birini sevmek gönül vermek kim olursa olsun ayıp değil. Gönül akada konar bkada. Ama birini sevmek illaki onun yediği her hakta göz yummak demek değildir. Sevmesini bildiğin gibi sevginin karşılığı yoksa kenara çekilmesini de biliceksin. Onursuz bir şekilde yaşanmaz. Olmuyorsa bitireceksin.
Hiç ağlama ya da üzülme kaderin asla karşısına gecemezsin. Olucagi varsa olur hayrlisi deyip hayatına devam etmelisin. Karar vermek hep elimizde ama verdiğimiz kararlarin olması elimizde değil maalesef
en sağlıklı şekilde kocanla konuşabilirsin. Tolere edilebilir sebeplerse evliliğinizi gözden geçirin
Edilebilir. Ama o diyor ki sogudum artik.
Bu duygu öyle kalbinizi açıpta içinden alınacak bir şey değil. Zamana bırakmanın yanı sıra onu ne zaman özleseniz size karşı olumsuz davranışlarını bir kağıda yazın ve her özlediğinizde tekrar tekrar okuyun. Bazen olmaz.. bu tek taraflı çabayla oldurabileceğiniz bir şey değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Geçer bugünler güçlü olun daha iyisi çıkar karşınıza
Tesekkür ederim
6 aydir zaten evden ayri kaliyordu. Yinede alisamadim.
Çok üzülüyorum böyle şeylere ya 🥺Umarım hakkınızda hayırlısı neyse olur🙏Bu süreçler çok yıpratıcı ve sıkıntılı süreçler gerçekten bir de seviyosan daha da zor oluyor :( Umarım bir an önce bu süreci atlatırsın. Ama şunuda unutma ki senin çabaladığın kadar oda çabalasaydı şu an bu durumda olmazdınız.. Değmeyecek insanlar için akıtma göz yaşlarını..
Her canın yandığında boşanma sebebini hatırla artık o adamı neden istemediğini hatırla ve tekrar affetsen barışsan aynı şeyleri yaşayacağını düşün ve ağlamayı bırak güçlü ol
Durumunuza üzüldüm gerçekten keşke yuvanızı kurtarabilseniz ancak karşılıklı oturup konuşarak köprüden önceki son çıkışı kaçırmayın derim evlenebilmisseniz sorunları da çözebilirsiniz
Sürekli yalan dolan işleri olan birinden kurtulduğuna sevinmen gereken yerde ağlıyor musun? Gerçekten ciddi misin?
Eğer mutsuz olmaya devam ediceksen ki? Adam tlf nunu bile açmıyor. Bence direk boşan. Birkaç gün üzülürsün. Sonra önüne bakarsın
Hayat devam ediyor zaman en iyi ilaçtır ilk boşanan sen değilsin artısini eksisini düşün o evde yaşayan sendin
İlk zaman zor gelir, ağlanır fakat zaman geçtikçe iyi ki ayrılmışım diyeceksiniz , denediğinizi tekrar denemeyin, muhtemelen aldatma söz konusu, kaybeden siz deyilsiniz o sizi kaybetti, zaman her şeyin ilacı, sizi istemeyeni siz hiç istemeyin
Seni istemeyeni unutmalısın hislerine esir olma aklınla hareket et aklına her geldiğinde yalanları gelsin aklına ötesini bilmiyor daha ileri durumlar var mıydı? ( kaç yıl eli kaldınız? )
6 yildir evliyiz sevgililik nisanlilik dönemleriyle birlikte 11 yil.
Aci cekeceksin yapacak bisey yok ama bir sene sonra gönül unutmaz ama katlanır sadece ayrılmak ta aska dairdir. Önemli. olan sensin hayatta herseyden önce en değerli sensin sen kendini tabiki sevmeye devam. edeceksin
Zor allah yardımcın olsun eşini iyi seçmek lazım bin kere düşünmek lazım
Dönüşü yok gibi görünüyor kendini toparlayıp önüne bakmayı başarabilmelisin.
Alışyorsun. Umarım cok daha mutlu olursun.
sevdiğine emin misin? o zaman neden boşanacak raddeye geldin? mesaj bekliyorsun hala o zaman neden yani çok çelişkilisin knk :d
Güvenimi cok sarsti sürekli yalnlar söyledi yillar boyunca. Diger yandan annesi sürekli üstüme geldi. Bana her firsatta söyle yapmayin bunu yapmayin bosanirsiniz diyip durdu. Hep bi bosanma kelimesini kullandi her planimizda. Ev alirken de öyle dedi, cocuk plani yaparken de. Korkudan cocuk planimizi erteledik. Su an iyi ki yok kadinin dedigi oldu.
Birde son olarak bardagi tasiran nokta is seyahtine gittiginde gece telefonumu acmamisti israrla aramama ragmen. Ve onun teleofnu hep seslide oluyor. Haft sonu eve geldiginfe de evlilik yildönümümüzü unutmus güya (daha öncesinde bilerek hatirlatip bana hediye almasini istemistim)
Kırılan bardağı ne kadar yapıştırrsan yapıştır asla sağlam olmaz su sızdırır. Anladın mı hayırlısı de ve yoluna bak bence
Benim gecmisim senin Şu an ki halin , gerci bizde evlilik yoktu ama.
Neden ayrilmistiniz
'Bismillahirrahmanirrahim. Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni! zikri çekilerek de eşler arası muhabbet sağlanabilir.
Bunu oku aklına geldiğinde
Abla korku filmi izle
Bu ara zaten cok korkak birine dönüstüm. Normalde hic birsey den korkmayan ben…
Korku , üzüntünün bastıracaktir abla insanların komik durumlarını izle komedi falan
Allah herkesin yardımcısı olsun insaAllah bende bu durumdayım
Sonuc ne oldu?
Sonuç bir sene mahkeme davayı bekliyoruz o ailesine gitti ben aileme geldim
Ailesine düşkün biri ile evlilik olmuyor onları dinleyen onlar ayrıl deyince ayrılan hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun benimki seneye yazın sonunda
Niye o kadar uzun süre sonra?
Sen eminim güçlü bir kadınsın. Ağlamayı durdur kendine gel tamam mı?
Durdum. Dün aglamdim. Inadina güldüm dün.
O da agladi bosandiktan sonra disarda beni bekliyordu sanirim. Arabama bindim gittim. Birsey söyleyecekmis gibi bakiyordu.
Mutlaka pismanlik vardir o da tam emin degil di daha 1 gece öncesinde beni konusmak icin cagirdi. Son 2-3 ayda ki kadar evliligimiz boyunca (6yil) hic birbirimizi dinlemedik sohbet etmedik hatta o kadar sık görüşmedik. Ama ben hep denedim bunlarin olmasi icin cabaladim. O hep kendini geri cekti. Simdi birsey ifaade etmiyor.
Yeni gördüm. Ama simdilik öyle detayli muhabbet etmek istemiyorum kimseyle. Uyumaya calisaxam dimdi
Uyuyamadım kı
Ne yazacM ki
Açıkçası bu adamın umrunda değilsin olsa o da evliliği için uğraşırdı.. mesajına saatler sonra dönme sebebi bence başkaları var canım benjm
Bu kadar baskın duyguları eşinize hissettirirseniz kaçması mümkün biraz rahat umursamaz vurdum duymaz olmayı öğrenmelisiniz.
Neden ki? yani duygularimi neden bastirayim? Kendini sevdigimi görmesi neden itici oluyor?
Bastırmanızı değil biraz daha rahat olmanızı belirtmek istedim. Erkekler bu kadar ağlayan mızmızlanan kadınlardan sıkılır genelde. Sizlerin arasında ki sorun ne bilmiyorum ama. Daha rahat vurdum duymaz peşinden koşturacak umursamayacak kadınlara karşı erkekler için çok daha fazla itaatkar ve bağlayıcı oluyor.
Süpersiniz siz kendinizi önemsedikçe daha fazla dikkatini çekecektir.
Yok artik umrumda degil. Hayatimi son yillarimi göz önünden gecirdim. Ona bunca emek ve sans verdim. Karsiligini alamadim. Hatta cok fazla hasar aldim. Bundan sonraki hayatimda bunlara degecek birisi olmadigi sürece anne olamama pahasina da olsa hayatima kimseyi almayacagim.
O su an bana dönse bile tek derdi para olacaktir. Ben umrunda degilim.
Çok güzel mantığınız kullanmaya ve kendinizi önemsemeye başlamışsınız 2 yıl öncesi yoktu şimdide yok, kendinize farklı aktiviteler bulun pilates olabilir. Çok iyi hissettirecektir saçlarımızı da boyatmışız harika 👍🏻😃. İşte böyle
Saclar cok fena oldu dikkat cekiyor baya😃 durusma icin de elbise aldim birlikte süper oldu.
Spor yapiyorum fazlasiyla kendimi iyice spora verdim son aylarda. Gecen hafta ama komple dinlendim ve cok iyi geldi. Toparlandim iyice. Ama hftaya tekrar full hiz spor.
Is yerine de istifami verecegim. Gereksiz stres istemiyorum artik hayatimda. Hassas insanim davarlar dan uzak durmak istiyorum😃
Süper yaa çok sevindim sizin adınıza harika spora başlamışız 💪🏻😃. Değişim ve enerji harikasınız unutmayın bu dünya da sizden daha değerli hiç kimse yok ki bir siz daha yok o yüzden keyfinizi kaçıran insanlar ortamlar bırakın kenarda kalsın ve bir daha da sırtınızda yük etmeyin. Aynen öyle hassas yapınız var ise size varlığı ile huzur veren ve tebessüm etmenizi sağlayan insanlara çevrenizde yer verin gerisine vurun tekmeyi gitsin 😎
Mesajınıza bile. zamaninda dönmeyen insan için kendinizi heba etmeyin. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Unutmak var insanın doğasında..
Ayrılmak isteyen insan pişman olmaz demekki sen aslında belki de içten içe ayrılmak istemiyorsun
Istemiyorim aslinda birlikte mutlu olmak istiyorum. Bunu ona da söyledim
Dediğin gibi halen ona karşı bir şeyler besliyorsun. Bence oturup ciddi konuşun
Denedim ama o susuyor.
Üfff çok zor bir durum knka Psikoloğa yüzde yüz git yoksa sonun merve bolugh olur
Onun gibi hissediyorum zaten😀
Piskologla görüsmeye basladim aylardir ama seni güclü görüyorum seanslara pek gerek yok gibi dedi
Hiç kimseyi değiştirmeye gayret etme
Hataların varsa düzelt
Eğer objektif olarak doğru insan olduğuna inanıyorsan çizgini değiştirmeden devam et
Benimde hatalarim oldu elbette. Ama objektiv bakildiginda yalanlar olmasa hersey düzeltilebilir
Herşeyin hayırlısı olsun
kocan çok şanslıymış senin gibi seven kadınları nerden bulacağız
Bu dünyada her şey, herkes geçici. Kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin. Unut gitsin
Hayata ver kendini, günlerin dolu dolu olsun. Yorgunken uyu hep.
Bitmiş ilişkinin arkasından ağlama. Kendini hazırla. Süreç zor ama atlatacaksın.👍
Zamanla alışırsın insan ölür 3 gün yas tutar geçer.
İlk boşanan siz değilsiniz
Ben de boşandım sıkıntı yok gerçekten
bir erkeğin arkasına düşme.. seviyorsun ama değerini düşüyor.. yoluna bak akışına bırak
Evlenmek zor boşanmak kolaydır herkes ne hallerle yuvasına sahip çıkıp bu zamanlara geldi burada bol keseden atmak kolay herkes için yıkıcı bir durumdur saçma sapan yorumlarla milletin durumunu daha da kötü etmeyin...
Evlenip yuva kurmayı bilen insan sorunlarlada baş etmesini bilir yeter ki iki taraf olumlu yaklaşım sağlasın anlayışlı olsun...
@Ozanca32 bende evliyim biliyorum neyin ne olduğunu tecrübem ile konuşuyorum Zaten. arkasına düşmemeli biraz rahat bırakmali ki adamın düşünmeye toplayip gelmeye gücü olsun.. sürekli arkasıda koşturmak işe yaramayacak daha da uzaklatiracak. anlatbildimmi.. kimsenin yuvası ile ilgili derdim Yok.. deneyimimi. anlatiyorum o kadar
@Ozanca32 asıl senin yorumun saçma sapan. Oldu her bkku ye sonrada evliligi kurtarmalarini bekle. Araya bir kere yalan girdimi ne sevgi ne güven kalır. Olay liseli tribi değil ortada aldatma varken adam evini barkini sahiplenecek kadar delikanlı bile değilken ne sahiplenmesi den bahsediyorsun. Kocası da az erkek olaydı da karısına sahip çıkaydi ozaman ! Erkek olan adamın kız gibi trip yapıp kaç ay eve uğramadığı nerde gorulmus? Birini sevmek ayrı onun her bkkuna katlanmak çok ayrı. Gerektiğinde bitirmesini de gitmesinde bilmek lazım.
Sadece psikolojik takıntılısın evliliğe alışmışsın ama bırak artık adamı hayatına bak her şey evlilik değil
Cocuk istiyorum aslinda keske cocugum olsaydi o zaman zaten ayrilmazdik
Başka birisiyle evlenip yaparsın çocuk atla deve değil
Şöyle sadık kadınları üzmeye devam edin beyler aferin.
Çok kötü bir durum yaaaa yengem günlerce ağladı oysaki boşanmak için can atıyordu helede o günler yanastikca varya her gün ağlıyordu seni anlıyorum suanda
Mantık kullanmak zorundasın evlenmeden yapman gerekirdi ama bari bundan sonrasında yap
İşin zor. Boşanırsan "çivi, çiviyi söker" diyeceksin.
Pişmanlık duygusu eminim cozulemeyecek sorun yok inat uğruna hersey
O senin gibi uzuluyor mu kendini hasta ediceksin değmez
Üzülüyor.
Bana seviyoemus gibi sov yapiyor bence. Yillardir sevgisini hissettirmedi. Beni asagiladi, cirkin hissetmeme sebeb oldu. Sayesinde 2 yil depresyonda gecirdim, piskolojik destek istememe ragmen yardim etmedi. Sevse iyi olmami isterdi. Istemedi, kendi yaptiklarini basksi duyar diye korktu. Kendisi hep dah önemliydi.
Neden boşanıyorsun? eğer çok mühim bir sebep yoksa saadeti tekrar kurmaya çalış büyüklük sende kalsın
Herşeyin hayırlısı olur kendini uzmen gayet normaldir ama pek takmamak lazım
Oldukça kötü bir durum yapılacak şey yeni şeylerle boşluğu doldurmak olur
Kopuş olmuş artık duzelmez gerçeği kabul et acını yasamali ve yola devam etmelisin
Geçtimi ben de benzer durumdayım canım çok acıyor çok seviyorum nasıl geçicek bilmiyorum biz henüz boşanmadık birkaç aydır babamlardayım ama her geçen gün daha çok zorlanıyorum 😭
Ya unutacaksın ya da barışıcaksınz başka çaresi 2 seçenek var
Sanki bir anlık sinirler işi sona götürmüş
@aysegezri işte o sinirle bu arkadaş ayrılalım dediyse ona da gün doğmuş. Sen niye bana salça oluyosun , yorum yap geç.
Bardagi tasiran benim son kez sinirlenmeme sebeb olan olay.
Is seyahatinda aksam dan sabah 5 e kadar telefona cikmamasi.
Sende şüphelendin haliye
Aynı durumu bende yaşadım çok zor Allah yardımcınız dlsun 🤍
Simdi nasilsin
Şükür namazı kılıyorum her gün
Bitmiş bişey için üzülmekte ne bileyim garip
Durum aslinda biraz daha karisik. O da sevdigini söylüyor ama olmuyor, yapamiyoruz diyor.
Zamanla herseye alışılır
Ya kendıne gel ben acımazdım bile tek celsede bitti sonra o çok agladı ama bitti
Sil gitsin , boşan gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?