Evliliğin getireceği o büyük Usluluktan önce son bir kez dağıtmak isteyen sevgiliye tepkin ne olur?

Evliliğin getireceği o büyük Usluluktan önce son bir kez dağıtmak isteyen sevgiliye tepkin ne olur?

Bekarlığa veda partisinde kendini dağıtmayacaksa en azından ne yaptığını ettiğini hatırlasın çünkü erkeklerin genel kalıplaşmış cümlesi hatırlamıyorum oluyor. Onun dışında arkadaşları ile zaman geçirmesin de benim için bir sıkıntı olmaz. Evleniyor yani katı kuralları olan bir kampa girmiyor
Eğer bekarlıktan o kadar memnunsa ve evlenmekten şikayetçi olacaksa hiç evlenmesin daha iyi, saçma sapan şeyler başka bir şey değil neye veda eder ki bir insan ve demezler mi adama madem bekar kalmak senin için bu kadar iyi güzel bir şeydi de niye evleniyorsun diye o yüzden ben istemezdim ha arkadaşlarıyla kız kıza kendi arasında oturur sohbet eder neyse her iki karşı cins bir de kodlama olayı falan bana ters sevmem
Bekar kalmaya devam et tatlım
Teşekkürler canım
Ben de yapacaksam olur
Cevap
22Cevap
Hayır derim
Asla madem neden evleniyorsun ne gerek var madem bukadar memnunsun. Hadi yurt dışan date mevzusu var buyüzden bu normal yani çünkü yurt dışındaki kişiler genellikle zaten evlenmeden önce birisiyle cinsel ilşki yaşamış oluyor buyüzden bir parti vermeyi isteye biliyor ama türkiyede böyle bir durum olamaz..
Bende kayılırsam olur prensimle son bir kez dağıtmak derken hangi anlamda karı kız filan mı o hariç her şeye okeyim alkolü kastediyorsanız isterse damardan alkol içsin🤣
Garip garip kutlamalar.. Yapmak yapmasınıda hoş bulmam.. Evliliğe giden yol bu kadar zor olmamalı ya ahaha
Erkek erkeğe bı evde dagıtsın ama kadın falan bana ters yani o zaman sonsuza kadar bekar hayatina merhaba de derdim.
her şey serbest olcak ama ve o gece asla sorulmayacak kadında yapsın ne isterse
Benle beraber bekarlığa da veda edebilir tabi ki
Herkes yapıyor zaten birde ona mı karışıyorlarmış😅
bekarlığa veda partisi nedir ya
son kez verecek mi yani :D :D :D
Düzgün eglenecekse aşırıya kacmamak kaydiyla eğlenebilir
Yapabilir duzgun eglencekse eglenmek onunda hakkı
Vedası bu kadar zor ise etme sen derim..
Kız kıza olacaksa yapabilir.
Düğün iptal de
ya da bende yapacam de
Arkadaşları arasında olur
evliliğe veda partisi olur
Olabilir herkesin hakkı...
Güvenip evleniyorsam onada müsaade ederim
Ayrılmak istiyorum
Amerigamı la bura
Öyle biriyle zaten evlenmezdim
Hiç bir şey demem
Yap gitsin