Masum bir insan olarak bekarlığa veda partisinde neler yapılır bilmiyorum. Filmlerden hatırlamaya çalışıyorum sanki cinsel ilişkiler de dahil içinde. Yani demek istiyorsun ki. Evleneceğim kadını partiye göndereyim, milletle yatıp kalksın? Buna asla izin vermem, kendisinin de gitmek istemesi bile ayrılık sebebi. Ama böyle şeyler yoksa sadece party, dans, içki vs. eğer gönderirim, sonuçta güvendiğim insan.
O ne sacma bir gelenektir ya bence bize hic uymuyor bir ara haberlerdr dinlemiştim turk sosyeteden biri bekarlıga veda partisinde zenci striptizciyle beraber olmus kadın amerikaya cocuk dogurmaya gitmiş bebek siyah cıkmıs :)
ben düğünden 2 gün önce yapıcam ama sadece kız arkadaşlarım olucak ve alkollü içecekler kullanmıycaz sadece kendi aramızda eğlence oda o şekilde istiyosa takılablr başka türlü olmaz
Bu parti içerisinde cinsel ilişkilerinde bulunduğu birşey bildiğim kadarıyla. Yani ben izin vericem oda arkadaşlarıyla kızlarla takılıp ilişkiye girecek haa😂😂😂😂😂😂güldürdün.
bekarlığa veda partisi denilince akla pek hos seyler gelmesede normal arkadaslarla bir cafede tolanip eğlenilebilir ve normal kız kıza erkek erkeğe olabilir
Ayrica sunu belirteyim bekarliga veda deyince akla cinsel seylerin gelmesine gerek yok kafasinda bu dusunce olan insanin bunun icin parti yapmasina da gerek yok o xaten yapar. O yuzden arkadaslariyla eglenmek guzel vakit gecirmek olarak dusunun bunu.
@SerseriiFaree Bekarlığa vedayı ne olarak düşündüğüne bağlı ki, ben senin bahsettiğin başkaları ile yatma şeklinde düşünmüyorum. Arkadaşlarımla beraber içip eğlenme olarak düşünüyorum.
En İyi Cevaplar