Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İzin kelimesinin sevmiyorum, açıkçası istemezdim böyle bir şey zaten düğün arefesinde çok masraflı olacağız üstüne bir de kalkıp böyle bir partiye masraf yapmasını istemem manevi olarak da zaten düğün gibi bir eğlence yapacağız neden kalkıp da bekarlığa veda partisi yapsın ki nereden tutarsan tut elinde kalacak bir durum o yüzden istemezdim ben, zaten böyle partilerin sonu çok da olumlu bitmiyor sadece aldatma olarak da değil mutlaka sarhoşluk durumları oluyor fiziksel anlamda zarar verme durumları oluyor Ben böyle bir riske girmek istemezdim açıkçası evlenmeden önce
Burdan olmayan sevgilime sesleniyorum izin verdim herzamanda veriririm 😂 ama bu izin alma verme tabiri bana çok kaba ve itici geliyor nedense izin almasın da haber versin gitsin diyelim
Teşekkürler 🌹🌹☕☕
🙋🙋🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap
19Cevap
Evet verirdim kendi kararı sonuçta ama kız kıza olmalı tabi ki de. ben de katılırdım hatta o partiye :D daha eğlenceli olurdu
Ya bunca yıl bekar olarak yaşamış zateen. Ne gerek var bekarlığa veda partisine yani 👀
Vermem hiç kusura bakmasın benim meşrebimde bvp verilmez, nett! 😎😎
gitsin başkası ile evlensin ben geniş kapsamlı ileri görüşlü birisi olsam dahi böyle abukluklara prim vermiyorum
oturup edebince sohbet muhabbet yeme içmeyse izin veririm. ama yok dansözdür kızlardır falan varsa evliliğe veda partisine dönüşüverir bi anda...
Partinin türü önemli.. Karşı cinsle vur patlasın çal oynasın yapacağı bir ortam asla kabul edilebilir değil. Keyifli günler..
aralarında değilde o partiler vs ise vurrum onu ne olucak son demdeyiz bide veda partisi olucak püü.
İzin verir misin muhabbetleri beni sıkıyor. Bir zahmet yapalım yani bir kere bekar kalıyoruz sonuçta 😅
Veririm o günlerin geride kaldığını son gecesini yaşayarak iyice sindirsin😂
Kolay kazaniyosn heralde derim.
İlla yapicam derse derim o zmana bende yapicam
Nasıl veda ettiğine bağlı olarak değişir bu.
Erkeklerin "bekarlığa veda partisi" adı altında yaptığı şeyler genelde aldatma oluyor. İzinlik bir durum yok, böyle bir şey teklif etmesi bile bana yol yakınken dönme kararı aldırır.
Eğer bir evde kadın kadına alkol olmadan olacaksa evet
Kimlerle nasıl yapacaklarına göre değişir : ) Ben de yapardım çünküü 😝
Ne gerek var? Boşa masraf. Benden o kadar şeyi kısmak isteyecek ama gidip bekarlığa veda partisi yapacak oldu gülüm
Eğlenmek her insan gibi onunda en doğal hakkı saçma kıskançlıklar yapmaya gerek yok. Ben o insanla evleniyorsam güveniyorum demekdir. Her şartda, durumda bana olan sevgisini bilmek ve güven hisetirmesi yeterli.
Elbette gidebilir evliyken de sık olmamak ile birlikte çıkabilirler eğlenebilirler hayatını kısıtlamak için almadım neticede hayatıma böyle şeyler ara açar tartıştırır bireyler
Sen hala evlenemedin mi?
Sen kimsin ya hu 🤣
Bu ne yav. Siz kimsiniz? Örgüt musunuz?
Nasıl veda edeceğine bağlı, gerçi bunca yıl yaşamış zaten vermem sanırım.
Eğer sadece kadınlar olacaksa partnerimle birlikte hiç sıkıntı olmaz
Evet çünkü erkekler gibi bayanlarinda istek ve eglence hakları vardır.
Kına gecesinin suyu mu çııktı :)
Nasıl yapılacağına bağlı.
Biliriz o bekarlığa veda partilerini...
Yani kızlar falan olmayacaksa olabilir
Böyle bir parti verecekse evlenmesin
Veririm çünkü ben de yaparım
En fazla kadınlar hamamına giderler.
Çıkıp bi kadınla yatmayacaksa tabi ki 😂
İzin ne ya koskoca adam benden izin mi alacak
Gereksiz bi etkinlik bence
Bu kadar özenti bir parti cinsi olmaz.
Evet yapabilir