Sevgilin bekarlığa veda partisi düzenlemek istese müsade eder misin?

Sevgilin bekarlığa veda partisi düzenlemek istese müsade eder misin?
Evet yapabilir tabii ki yani iğrenç şeyler olmamak şartıyla arkadaşlarıyla toplanıp içebilir bir yerlere gidebilirler gayette olabilir yani ben böyle bir şeye kısıtlama getirecek değilim.
İsterse benimle birlikte de yapabilir evli olmadığımız son bir gece için mükemmel bir gece yaşatabilirim bekar halimizle🍾🥂
Soruyu okuyunca benim aklıma gelen kişi ve benim modum kdjdjd
https://www.instagram.com/reel/CfXDcyCDSiT/?igshid=NmZiMzY2Mjc=
Hahahaha 🎶
Bu reelsi biyografime koyacağım sjjsjs
Asla izin vermem alkol kullanmiyor o günde içmesini asla istemem birde ikimiz aramızda kutlarız erkekler arasındaki olan partiya guveniyorum eğer kutlicam dersede odaya kamera taktirir izlerim bilgisayardan eve kadın getiriliyormu diye😂
Hahaha işte sağlamcılık budur. Bende kafasına kameralı kask takarım bir bir olanı biteni kayıt eder 😂
Evet eğer karı falan gelirse direk başarım orayı eve yakın yerde olurum ki aralarında bişi geçmeden basmak için 🤣🤣
Bence kapının önünde beklemek lazım uzaklaşıp riske girmeye gerek yok , içerde kayıt dışarda
biz🔪
Evlenince de akşam 6 dedin mi evde olacaklar zaten 😂
Evet süper ay çok akıllısin kız benim gibi tedbirli birisin
Yok öyle kaslı kaslı adamları direkten kayarken izlicek sonra da benim minnoş göbeğime mi yatacak 😂😂😂 şaka bir tarafa da bu düşünülemez teklif edilemez... Ben ona partinin kralını yaparım, vedaysa da beraber ederiz bekarlığa vedayı direkse de çıkarız tövbest 😂
İnsan sevdiği için neler yapıyor değil mi 😂
Bilmem yapıyor mu dersin daha sevdiğim için. Bu kadar riskli şeyler denemedim 😂
Ben o ışığı 'direk' dediğinde gördüm sende 😂
Şakada mı yapmayalım. Sevdiğim için her şeyi yaparım ama bu değil bu biraz şebekliğe katıyor adam akılı istekler isteyecek kadar zeki olur benim kadınım o nedenle rahat rahat konuş diyor bana gelecekten attığı mesajla 😂😂
Gelecekteki yengeye selamlar hürmetler🕴️😄
Aman dur başımıza iş açma sende evrene fazla mesaj yollamayalım. 😊
teşekkür ederim
Rica ederim
Bekarlığa veda partisi yapmayız evliliğe merhaba partisi yaparız canım kendi aramızda ne dersin. Süper üçlü Cemil, Tolga, Ece ve dördüncü ben tek geliyorum
Yav Cemille Tolgayı çıkar aradan mayday mayday
Tamam onlar çıktı biz kaldık başbaşa canım
Bunu da yanlış anlarlar şimdi üçlü felan 🤣
🤣anlayabilirler hayatım sadece biz varız beraber dans etcez
Cevap
104Cevap
Hahaha kızlar kına gecesi ya da bu tür bir şey yapıyorsa onlar da o tarz arkadaşları ile eğlenebilir. Ancak sadece bekarlığa veda partisi adı altında benim onayım dışı hareketler yapılıyorsa mümkün değil😌
Bekarlığa değil bana veda eder..
Etmem, boşa harcatacak para yok.
Hayır ne münasebet buna müsaade etmem
Evet ederdim tabi ki
#selamgençlik 🍀🍀
Benim evleneceğim erkeğin benden önceki yıllarda yaşadığı her şey ona fazlasıyla bekarlığa veda partisi olarak yeter.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Aşırı boş geliyor bana ya düğün öncesinde de bekar değildim zaten neden bir gece önceden unutulmaz son gece tribine gireyim. Her günüm unutulmaz olsun istediğim için evleniyorum o nedenle boş geliyor bana. Ama mesele ben değilim kız arkadaşım istiyorsa iyi eğlenceler dilerim tek isteğim bizi al bizi bırak yapmasınlar gece komple onların olsun
Kına geceleri bizlerin bekarlığa veda partisidir, dahasına lüzum yoktur diye düşümsem de arkadaşlar arasında masumane bir şekilde bekarlığa veda partisi verilebilir, sonuçta benimle evleneceğini kutlamak için parti veriyor :D ama bu partide karşı cins ve dansöz falan olmamalı, dansöz de karşı cins gerçi, erkek dansöz de var, kadın dansöz de.
Velhasıl kelam partide karşı cins olmayacak, bu şekilde müsade ederim
Bu tür şeyleri saçma buluyorum ben ya. Ama isterse eğer yapabilir, karışmam
Adem evlenmek bu kadar ürkütücü ve korkunç ise veda partisi ne oluyor ki.. Mutluluğa adım atma partisi dense akıl erer.. Yani bekarlığa veda demek Hürriyet'e ve yalnızlığa veda ise o zaman evlenme.
Tabiki eğlenmek falan herkesin hakkı ama be tür eğlence olduğuna bağlı 😀
Kız kıza olursa olur. O da evde olma şartıyla. Başka istemem.
Dışarda bir dağ evinde kız kıza son ses müzik olur bence
Kız kıza yapılacak sonuçta. Oturup çekirdek yiyip kola icebilirler
Bekarlığa kimlerle veda edecek bu kadın
Arkadaşlarını alıp karıyamı gidecekler nasil bir bekarlıga veda partisi olacak
Dansçı erkekler çağıracakmışlar şu direkte yapılandan 👯♂️
Bak sen daha iyi biliyormuşsun 😄bide nasıl diye soruyor 🤭
Gavurlaşmaya gerek yok arkadaşlarla bi mangal sofrası yeter
Yanında da rakı miss
Rakı balık yaparım bende bol mezeli 😂
Amerika da mı biyerde yaşanmıştı galiba kız bekarlığa veda partisi yapıyor ve hamile kalıyor çocuk zenci doğuyor çocuğun kendinden olmadığını anlıyordu adam
Yuh😀😀
Evet hatırlıyorum bende böyle bir haberi
Hayır Ben bu tarz seylere karsıyım
Kına gecesi yapsın
Örf adet gelenek neyse o olsun
En güzeli bizim örf ve adetlerimiz zaten
Kesinlikle bir gelin nasıl gelin oluyorsa öyle olmalı Bence güzel bir atın üstünde kına gecesine yöresel bi kıyafet ya da bin dallı diye tabir edilen kıyafetle kınasına gelse ne kadar hoş olur ☺️
Erkek yoksa ederim varsa bekarlığa devam edebilir partiye gerek yok 😆
Bekarlık sultanliktir der oturur oturduğu yerde 😄
Aynen öyle😄
Olur, çünkü bende düzenlerim zaten jdjsjs offf pole dance yapan seksi erkekler ne izlenir beeeee.
🤤🤤
Pardon pole dance ne?
@MertAltunkynk direk dans..
Sadece erkekler olacaksa yapabilir ama kizlar olacaksa veya dansöz getirtme falan gider mekanı basarm valla
Bekarlığa veda partisi diye daha saçma bir şey duymadım.
Ciddi düşündüğüm bir sevgilim olduktan sonra bekarlık o zaman bitmiştir
Evet, ederim: Kimseyle aramda izin almak- vermek söz konusu olamaz.
Bekarlığı veda edecek denli özleyecekse, hiç aralarına girip onları ayırmam.
Başımıza icat çıkarmayın. Bekarlığa veda tam düğün günü olur, ona parti değil halay, misket denir. Benimle tanışana kadar bakireliğine veda etseymiş..
Veririm. Sonra da ansızın o mekana uğrar ne olup bittiğine bakarım. Hoşuma gitmeyen bir şey olursa Bekarlığa veda gecesi olur ona Bekarlığa Devam gecesi.
Erkekler arasında seviyeli bir etkinlik olacaksa evet. Dansözlü, pavyonlu ahlaksız bir düzenleme olacaksa. Böyle bir şeyin teklifi bile soğumama ve ayrılık düşünmeme yeter
Buna nasıl bir cevap vereceğimi eşim çok iyi tahmin eder. Elbette parti düzenleyip eğlenebilir arkadaşlarıyla. Ben de yaparım bunu 💁🏻♀️
Kına gecesinin modernize edilmiş hali bekarlığa veda partisi. Partinin içeriğine bağlı izin verip vermemem.
Düzenlesin ama dansöz olmasına da gerek yok. O dansöz getiriyorsa bende erkek striptizci getiririm vallahn
Asla tabiki ne işi var ya izin veriyimki dansöz getirip fink atsınlar kafasını patlatirim vlla ne işi var
Kimsenin sahibi değilim ki davranışları iznime tabi olsun.
Sadece rahatsız olacaksam durumdan fikrimi söylerim. Gerisi ona kalmış.
Partiden kasıt ne olduğuna bağlı, bir kaç yakın arkadaşı ile evde alkol yemek falan olabilir veya dışarı yemeğe gidebilirler.
Nasıl bir partı olacağına bağlı ikimiz beraber eğleneceksek neden olmasın
Bende katılacaksam okey. Sevgilisi olarak değil misafir olarak beni görmeyecek karışmayacak. Kural yok, bam bam.
Böyle bir durumda bu partinin bekarlığa veda partisinden bekarlığa devam partisine dönüşmesi pekala beklenen bir şey olmalıdır.
Böyle antin kuntin şeyleri hiç yapmicam, bekarlığa vedaymış yok babyshowermış bilmem neymiş 😅 her şey sade dümdüz basit olacak yoksa ben yokum
Exxen de bunu anlatan çıplak dizisi vardı onu izleyin ondan sonra izin verip vermeyeceğinize karar verin 🤣
Türkiye işci partisine gidecekse why not! hadi, CHP de olur.
-lan o parti, o parti değiiil diyenleri duyar gibiyim. Bananey.
Kız kıza, erkek erkeğe de olsa olmaz. Lgbt olmadıklarını bilemem.
Benimle birlikte yapıyorsa partiyi no problem 😊🥳
Olabilir. evlenecek kadar güvenmişsem o gece anormal bir şey olmayacağını da garantilemişimdir.
Böyle şeyleri saçma buluyorum o yüzden etmem
Erkek erkek erkeğe kızsa kız kıza yapacaksa evet veririm
Müsade istemesine gerek yok kafasına göre takılsın...
Cok bos ve sacma geliyor bana son gece hovardaligi.
bekarliga veda partisi nedir ya amerikadamisiniz moliere komedyasi gibi Turkiye...
ederim bişey demem yapsın içinde kalmasın bari öküzümün 😌
kız kıza takılabilirler ancak ama ben takılırım biraz kızlarla ona bişey demesin
Zaten benim olmuş
Yapsın partisini de alsin hevesini 😆
Bana şu veda partisi nasıl geçeceğini bir açıklasın ardından konuşuruz
Böyle bir partiyi düzenleme cesaretine sahip olduysa yüzüğü suratına atarken musaade eder miyim edemez miyim onu düşünmeye fırsatım olcagini zannetmiyorum o partinin neye donuscegi malum
Benden önce yeterince parti yapmıştır dahasina lüzum yok
Kiskandin mi sen :))
Açık saçık bir şey olmayacaksa bir sorun yok.
ahsh beraber yaparız veda partisi ya 😂 ne gereği var dimi.. Keyifli geceler..
Evleneceğim kişinin şu anda böyle bir şey temmeni etmesini dahi istemem
İzin veririm ama ben de bekarlığa veda düzenlerim😂
Müsade onundur problem yok ama bana kesin yaptırmaz fjskdk
Eşimle kendi aramızda yapmıştık ileride içimizde kalmasın diye..
Kız yoksa ederim kız varsa bende erkek parti yapar erkek kavalyeler getirirm kendimize reste rest jsjssjjsjs
mustakbel eşim de böyle düşünürse o birakmaz diye düşünüyorum zaten
onuda ben dert ederim sen tasalanma
Evleneceğim kız taşkınlık düşünmez, eğlenebilir arkadaşlarıyla
Müsaade ederim tabi... bir dah gelmemek üzere defolabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?