Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir laf vardır ya. " Bekara karı boşamak kolaydır. Ben bu zamana kadar edindiğim tecrübelerden şunu öğrendim. Bu tür durumlarda insan gençken verdiği tepki "boşansın ne yaparsa yapsın." Zamanla bazı durumları görünce "acaba aldatan neden aldatır?" Onlarca hikayeden ve olaydan sonra "peşin hükümlü olmamak gerekir. Yargılamak ve suçlamak kolay. Bir de anlamaya çalışmak gerek."
Kimse evliliğini üçüncü bir şahıs yüzünden bozmak iistemez. Ama öyle durumlar var ki, eş ilgisiz. Sevgi az. Ya da yok. Bencillik var. Ama evliliğindeki diğer durumlar boşanmaya engel. Çocuk. Gideceğin bir yerin olmaması. Ekonomik imkansızlık, boşanmanın tek başına hayatını sürdüremeyeceği bir durum yaratacağı kesin. Bu durumda boşanmak asla bir seçenek olmaz. Peki bu insan ne yapacak? Çoğuna sorsan, "asla aldatmam" der. Ama insan duyguları istekleri zaafları olan bir canlıdır. Eksiklikler bir noktada zayıf yerinden bulur insanı. Size yakın davranan ve değerli olduğunuzu hissettiren bir insana karşı zayıf düşersiniz. Bir de bakmışsınız, yapmam dediğiniz şeyi yapmışsınız. Bu durumda kimi suçlamak gerek? Bir insan mutlu ve huzurlu olduğu yerde, neden böyle bir durum yaratsın?
42 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler yorum gibi yorum olmuş🙏☕
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Teoride Ahlaken ve insani boyutan ele alındığın tabki kesinlik ile hayır...
Ancak pratik de İlgisizlik ve sevgi göstermeden bir kişi ile yaşamaya devam etmek te olan kişi de bu konuda bir ihanet ediyor olarak değerlendilebilinir...36 Yorumla
Soran10 ayÖfkeyle senin gibiler herşeyi hak ediyor diye yapıyor çogu bi anda
Soran10 ayDoğru diyorsun hocam teşekkürler yorum için🙏✨☕
- 10 ay
Rica ederim
Hepimizin İnsanız!!! İnsan olmak nedek diye sorsak? insan gibi olmaktan başka İnsan gibi sayılmaktan başka bir anlamımızın olmadığı ortada... önemli olan bu. Bakalım etrafımıza yazna çizene doğru konuşana tanıma göre geröek de asıl insan var mı? yok
İnsan herşeyin kitabını yazar da. Kitaba uygun yaşar mı?
Soran10 ayRica ederim hocam
10 ayHaklı kılmaz ama ilgisizlik ve sevgisizlik zaten ilişkinin bitmesi için yeterli sebep. Düzeltilir ya da konuşulur ama ihanet karşıdaki insana da habersizce bir seçim yaptırır. Arkadan bıçaklamak gibi. Bu sebepten dolayı ayrılmak ayrı ihanet etmek ayrı. Birinde kendi yoluna bakarsın diğeri ise onun duygularını hiçe sayıp aldatırsın genel olarak bu yani.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 10 ayKılmaz, ilgisizlik sevmiyorsa ayrılsın ihanet karaktersizlerin işidir.
26 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler bihterim yorum adına ☕✨🤗
- 10 ay
Lafı olmaz bitanesi ❤🙂
Soran10 ayCansın sen🤗🥰
- 10 ay
Sen de canımsın 💖💖🧚♀️🙂
- 10 ay
Teşekkürler bitanem 🧚♀️❤
Soran10 ayRica ederim hayatım❤🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun cevabı bence çok net ya, hiçbir şey ihaneti haklı çıkarmaz! İlgisizlik ya da sevgisizlik, çözüm üretmek veya ilişkiyi sonlandırmak için bir işarettir aslında, ama ihanet asla bir çözüm değil. İletişim kurup hislerini paylaşmak, belki bir profesyonelden destek almak çok daha doğru olur. Peki sence sarıdilber, farklı düşünenler olabilir mi? 🤔❤️
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 10 ayihanet karaktersizliktir hiç bir şey haklı kılmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayKılmaz sadece kendince bahane olur belki vicdan rahatlatmasi ama eger aldatiyorsa sadece karşı tarafı kandirmaz kendinede yalan söyler
Bence ikinci bir kisiyi aklına kalbine bedenine kabul eden biri icin ilki hükmünü yitirmiştir geçmiş ola:))
32 Yorumla- 10 ay
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır ıhanetin hiçbir şekilde açıklaması veya mantığı olamaz sevmiyosan beğenmiyosan ortada çözemediğiniz bir sorun varsa ayrıl kimse kimseyle zorla sevgili değil ya da zorla evli değil ayrılın herkes kendi hayatına baksın sonrası kimseyi ilgilendirmez ama hayatında biri varken iki kişinin arasına hangi taraf olursa olsun 3. Bir kişi giremez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayİlgisizlik ve sevgisizlik çok zorlayıcı duygular ama ihaneti haklı kılmaz. İhanet genellikle güveni ve saygıyı zedeler, bu yüzden sorunları konuşarak ve birlikte çözmeye çalışmak her zaman daha sağlıklıdır. İlişkide yaşanan eksiklikler, ihaneti gerekçelendirmez; tam tersine açık iletişimle çözülmeli..
10 Yorumla Hiç bir şekilde ihanet haklı kılınamaz , ilgisizlik ve sevgisizliği kılıf ve kalkan olarak kullanıp kendimizi haklı cıkaramayız bu dogru degil en güzeli bir kaç sefer karşılıklı konuşmak, düzelmiyorsa en kestirmeden makası degiştirmek gerekir , öteki türlü konusulmadan ihanete haklılık payı veremem biraz hayatınızdaki insanı düşünün...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kılmaz. Hiçbir şey aldatılmayı haklı çıkaramaz. Haaa "kör oldum, sen sandım" derse bir ihtimal. Ama onda da höngg yani, bürşş 😂
14 Yorumla
Soran10 ayOlayı yaşamışsın bayıldım yoruma 😅🤭
Soran10 ayİşte onu dedim espirili bi şekilde yaklaşıp yaşamışsın belli bi olgunluk güzin ablalık var ☕😊😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
10 ayKimsenin ilişkisinde ihaneti hak ettiğini düşünmüyorum genel olarak. İlgisizlikten veya sevgisizlikten muzdaripsen ya sevgilinle konuşup kendisine çeki düzen vermesini istersin ya da ayrılırsın olur biter. Hem ilgi görmüyorum sevgi görmüyorum diye mızmızlanıp hem başka birilerini bulamazsın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Haklı ya da haksız diyemem. İlgisizlik sevgisizlik tek taraflı olmaz. Bazen karşıdan ilgi göremeyince ister istemez gözü dışarıya kayıyor
14 Yorumla
Soran10 ayHaklısın 🙏
Soran10 ayTeşekkürler yorum ve gül adına ✨☕
bazen öyle noktaya geliyorki insan
sadece ilgisizlik değildir bencillikte vardır saygıda yoktur. insanın aklına dilüşüyor yanlış olsada110 Yorumla
Soran10 ayYani bak doğruya doğru kasmaya gerek yok
Soran10 ayHer türlüsü zor ama işte bi anlık açlık mecburiyet şeytana uymak
Soran10 aySadece soru bu
Soran10 ayBirazda mayası yapısı bozuk
Soran10 ayFarkındayım o konu ve durumların
10 ayBir insanın sevgisi bitebilir ilgisi tükenebilir ama ihanet affedilmez. Ayrılırsın kendi hayatına bakarsın. İhanet edebileceğin konuları ayrıldıktan sonra yaparsın en azından ihanet etmiş olmazsın. Bilmiyorum anlatabilmişimdir umarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayHayır. Daha yeni bir skandal patlak vermişken onlara sorsan iyi bir evliliğim ilişkim vardı ama sıkılmıştım diyecekler. Yani ne bekliyordunuz. O ilk zamanların heyecanı ebediyen sürmez. Aşktan fazlası gerek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayHayır asla haklı çıkarmaz. İlgizlik sevgisizlik varsa ayrılırsın biter. Git istediğinle istediğini yap ondan sonra. Ama hem bunları yaşa hem ayrılma, hem aldat. Sonra bunlardan dolayı kendini haklı çıkar. Yok öyle bi dünya.
10 Yorumla
10 ayEvliysen cevabı farklı, değilsen farklı. Sevgiliysen ihanet saçma sapan bi şey ayrıl geç. Ama evli olunca kolay kolay bitirilemiyor cesaret lazım.
10 YorumlaÇoğu insan gibi benim için de ihaneti hiçbir şey haklı kılmaz. İlişkinin bitişi veya dönüşümü için ihanet yerine başka yollar vardır. Dürüst bir konuşma, ara verme veya ilişkiyi sonlandırma gibi.
10 Yorumla
10 ayİlgi ve sevgiyle yola getirip işi pişirince ne ilgi ne sevgi gösteriyorsa, (bunun adı da ihanet falan değildir, sözleşme şartları değiştiğinde sözleşme ya yenilenir ya da feshedilir.)
10 YorumlaHayır yani sevgin yoksa ya da ilgisiz olduğunu düşünüyorsan en fazla ayrılırsın ya da açık açık konuşur beklentilerini söylersin sonra da ayrılırsın en fazla ama aldatmak asla affedilemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
10 ayDoğru söylemek gerekirse aldatmanın bahanesi olmaz işine gelmiyorsa ayrılacan ayrılamıyorsan kendi kendini mutlu edecen ama ben beceremedim aldatmayı tercih ediyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır niye kılsın
sevmiyorsan ayrıl ihanet niye edicen? çok saçma
Madem beceremiyorsun hiç sevme yani10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmiyor bence bana göre acizlik ve zayıflık, sevgiyi hissetmediğin yerde de durmayacaksin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. asla ilgisizlik varsa sevgi de yoktur ilişki biter herkes kendi yoluna bakar ihanet eden aldatmış olabilir ama kendini aldatmıştır
10 YorumlaHayır ilgi sevgi görmediğini düşünüyorsan ayrılırsın sonra ne yaparsan yap. Aldatmanın bir sebebi olamaz bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana göre ihanetin mazereti olmaz konuşursun ilişkiyi düzeltmeye çalışırsın olmadı mı medeni bir şekilde ayrılırsın olur biter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Asla böyle bir şeyi haklı çıkaramaz ,, bulunduğun yer her neresi ise biran önce oradan ayrılmak ve sonrası ne yapmak istiyorsan yapmaktır doğru olan …
10 Yorumlaİhaneti hiçbir şey haklı kılmamalı. İlişkide ilgisizlik, sevgisizlik gibi ciddi durumlar varsa ayrılmak daha mantıklı bir karar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
10 ayİhanetin gerekçesi olmaz.. Bunlar boşanma yadq ayrılma gerekçeleri.. Yolunu ayırırsın ne yapmak istiyorsan yaparsın.. :))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayİhaneti haklı kılan hiç bir sebep yoktur sevmiyorsan sıkıntı varsa ayrılırsın
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bahaneler suçları haklı kılmaz, keşke suçlar bu kadar tatlı olmasa😏
26 Yorumla- 10 ay
Aforizma gibi söz yazmışsın ustam...
Bugünün insanı, anasını babasını sokağa atıyorsa; kardeşlik, akrabalık diye bir şey kalmamışsa; televizyonlardan milyonlarca insanın katledildiğini görüp sus pus kalıyor, ardından da 'Hayat devam ediyor, biz kendi yiyip içeceğimize, giyeceğimize, gezip tozacağımıza bakalım' diyerek gülüp eğlenebiliyorsa… İnsanlık çoktan yok olmuş demektir.
Böyle bir dünyada hâlâ insanı ve insanlığı ilgilendiren birkaç şeyi değerli tutmaya çalışmak, kendini insan saydırmaya çalışanların sergilediği bir dolandırıcılıktan, bir aldatmacadan, bir yalandan öteye gitmez. İhanet, ahlak gibi kavramlar da günümüzün insan gibi görünen varlıklarının ciddiye aldığı, üzerinde düşündüğü, değer verdiği şeyler olmaktan çıkmıştır. - 10 ay
@statüko haklısın ama ben umutluyum https://www.instagram.com/reel/DOi2wBejUQw/
Bizden olmuyor madem, olan birileri geliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayİhaneti haklı bulan da ihanet eden gibi cezalandırılmalı
14 Yorumla
Soran10 ayPadişah fermanı gibi olmuş🤭😅 yorumun bi vurun kellesini dememişsin
- 10 ay
Söylediğin söz birilerini rahatsız etmiyorsa boş konuşuyorsun demektir. Amacım biraz da rahatsız etmek.
Soran10 ayİşte tam benlik kafalar ondan sevdim yorumunu
- 10 ay
Teşekkürler 🖐️
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
10 ayKılmaz ayrıl ondan sonra ne yapmak istersen yap derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayyok olmaz, ihanet varsa sebebi ilgisizlik sevgisizlik olmamalı terketmek daha mantıklı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
10 ayÇekilirsin, o kişiyi istemediğini söylersin. İhanet etsende yine gideceksin zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBelki bir nebze ama yine de ilişkiyi bitir git başkasın a
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İhanetin nedeni olmaz er ya da geç sonucu olur. Ve o sonuç hainin boynuna halkadır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayhayır kılmaz, bi sorun varsa halledilmeli.. karaktersizliğe gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKosullara bagli. Bazi esler var hem ilgisiz birakir hemde bosamazlar. Boyle durumda eldeki bulgur muamelesi yaparlar. Boyle durumda ayrilamiyorsan aldat gitsin.
10 Yorumla
10 ayAyrılmak daha mantıklı ama tabi intikam için yapan çok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Ayrılma sebebi bunlar, hiçbir şey ihaneti haklı kılmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
10 ayHayır, ben hayatımdaki birini sevmesem nefret dahi etsem böyle bir şey yapmam.
10 Yorumla
10 ayHayır asla. İlgi sevgi yoksa peşinden ayrılık gelir ihanet değil, kxhpeler ihanet eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 10 ayHiçbir şey ihaneti haklı kılmaz. Memnun olmayan boşanabilir veya ayrılabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kılmaz sonuçta ihanetin affı olmaz , ihanet intikam gibidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
10 ayKilar mutlu edeceksin tatmin edeceksin etmiyosa. Sonu o olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
10 ayHaklı kılmaz içinde vardır dışarı çıkmasına etkisi olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayHayır kılmaz ayrılırsın ondan sonra herkes kendi yoluna bakar
10 Yorumla
10 ayİlgisizse yol verir yolumuza bakarız ihanete gerek yok
10 YorumlaHayır, hiçbir koşul ihanet için haklı gerekçe olamaz.
Öz ve net.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kılmaz madem okadar kötü ayrıl herkesin bahanesi hazır
10 Yorumla
10 ayKılmaz gözüm
Ayrıldıktan sonra yapsın mapacaksa10 Yorumla
10 ayKılmaz ayrılığı kılar ihanet ediyorsan zaten kendini kirletirsin sadece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. kılmaz. ama bu karşıdaki kişide hata olmadığı anlamınada gelmez. birisi, ilgi ve sevgi göstermediği için diğeri de aldattığı için hatalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇağımızda kadınlar ilgiliyi sıkıldım diyip aldatıyor, ilgisizi de boş kaldım diye...
10 YorumlaAman ihaneti hiç bir şey haklı kılmaz ihanet adı üstünde zaten soğuk bir kelime sevgilimi atlattım eskiden ama bir sor niye yaptım çok ilgisiz di 🤣
10 Yorumla
10 ayKılmaz boşanma gerekçesi olur bahanesi olur olurda olur
10 Yorumla
10 ayHaklı kılmaz partnerin ilgisiz sevgisizse ayrılırsın sonra ne b.. k yemek istiyorsa yesin
10 YorumlaAsla. İstemiyorsan ayrılmayı bileceksin. Karaktersizlik
10 Yorumla
10 ayKesinlikle haklı kılmaz ilişki bitirilmeli aldatma iyi bişey değil
11 Yorumla- 10 ay
Bu arada geçen ki verdiğiniz tarifif yaptım
Ayrılığı haklı kılar daha çok
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAsla ve asla karlqet yoksunu ihanet eder önce ayrıl edebinle sonra git ne tamam ye
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayNe b.. ok yersen ye
İhanetin affı olmaz nedeni olmaz bedeli olur
20 Yorumla
10 aykılmaz ayrılırsın olur biter
20 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt