- esim TLF gizliyor şifresini bilmiyorum hiç bir şekilde TLF dokunmama izin vermiyor mutlaka bir kaç günde bir akşamları arkadaşlarıyla buluşuyor beni de genelde evden dışarı çıkarmıyor ya birlikte geziyoz ya da hiç çıkmıyorum ailemi haftada sadece bir gün görebiliyorum sürekli benden şikayetçi hep güzel olmadığimi kilolu olduğumu söylüyor arada yakınlık gösteriyor ve ailesi de aşırı herseyimize karışıyor eşimde onlara hep hak veriyor beni hep eziyor sizce eşim beni seviyor mu çok saçma oldu ama bu soru biliyorum sizce ne yapmaya çalışıyor ve beni aldatıyor mu lütfen düzgün yorumlar yapın çünkü hiç kimseyle konuşamıyorum bu konuları simdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar herkese..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendisi aile olduğunun farkinda olmayan erkeklerle evlenmek hayatınızın hatasi olur kızlar. Senin esinde aile olduğunun farkında değil ailesinin sozleri ile seni üzüyor.
Insan hayatında ne eksikse onu dışarıda arar bu bir gerçek. Aldatip aldatmadigi konusunda müneccim degiliz ama büyük ihtimal aldatiliyorsundur.026 Yorumla
Soran+1 yılAynen sorumluluklarını bilmiyor farkinda oluyorum ve önceliği hep ailesi oluyor elbette ailesine de önem vermeli ama ben de burdayım sonuçta o zaman hiç evlenmeseydi degilmi ama hissediyordum aldatoldigimi bir erkek olarak sizde öyle düşünüyorsunuz 😔
- +1 yıl
Öncelik kendi ailesi olmali. Yani siz bir ailesiniz. Anne baba sevgisi ilgisi farkli. Onlarla da ilgilenecek sevecek saygı gösterecek ama kendi ailesine karıstirmayacak. Kac yıllık evlisiniz. Cocuk vsr mi
Soran+1 yıl2 buçuk yıldır evliyiz evet 1. bucuk yaşında bir kızimiz var iyi ki de evladım varmış yemin ederim kafayı yemiştim her agladigim da bebegim gozyaslarimi siliyor hemen sarılıyor tek arkadaşım dostum herseyim evladım 😔
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Evlat güzel birsey. Ama esinizden dolayi sansiniz yokmus
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu
- +1 yıl
Iste aslinda cocuk icin bu fiziksel degisiminiz. Bunun anlayisi içinde olmali erkekler. Ama ne yazikki cogu erkek bu konuda sogumayi ve aldatmayi kendinde hak olarak görüyor
Soran+1 yılAma evlendigimizden beri böyle yani ben 1 yıldır sadece kilo aldım çevreme göre kılom çok normal ama eşim ve ailesi normal bulmuyorlar
- +1 yıl
Esin cok mu kusursuz
Soran+1 yılOnunda kusurları var hatta nisanlandigimizda herkes çok şaşırmıştı kimse yanıma yakistirmiyotdu bunu yüzüme dahi söylüyorlardı eşim akrabaları bile benim çok güzel olduğumu ve eşime hiç yakışmadığımi söylerlerdi hep duyardim. bunu çevreden ama yinede devam ettirdim dış görünüşün önemsiz olduğuna inanarak ama lakin eşim de benim dış görünüşümüzden dolayı artık beğenmediğini hissettiriyor
- +1 yıl
Iste sen onun yaninda güzelsen o da senin sayende ego kazanmis demek ki. Peki senin boy kilo kac
Soran+1 yılBoyum 167 kilom 70
Soran+1 yılAma evlendigim de 48 kiloydum 🤣 doğum yaptıktan sonra 80 kilo oldum şimdi 10 kilo verdim ama yavaş veriyroum işte biran önce eski kiloma dönmem lazım 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Yani 1 çocuk annesine göre kilolu da sayilmazsin. Sen esinin kusurları ile onu elestirmedigin icin o ego kazanmis.. bence sende onu eleştir. Eger benim bu fiziki hallerim icin aldatmayı, ilgisizligi kendinde hak görüyorsan aynaya bak bide bana bak diyeceksin. O zaman bu haklara bende sahip olurum diyeceksin
Soran+1 yılHaklısınız ama özgüvenim evleneli beri sıfır resmen dilim bile bağlanıyor cevaplarim bile olmuyo
- +1 yıl
Iste sırf alttan aldığın icin. Sen üzülebiliyorsan onlarda üzülebilir. Kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda degilsin. O seni elestiriyorsa sende elestir. Ve birkac kendini bilmezin soyledikleri yüzünden özgüvenini zedeleme
Soran+1 yılÇok haklısınız ben o kadar çok özgüvenli bir insandım ki yıllar sonra bir arkadaşimla karşılaşmıştım o bile yüzümdeko mimiklerimden ne kadar kötü bir hayatım oldugunu anlamısti ne yapalım kendim ettim kendim buldum aileme karşı cikabilirdim ama onlarda kötü bir aile olduklarını bilmiyorlardı onlara da kizamam
- +1 yıl
Hala gec kalmis degilsin. Hatalarini görüp artık ona ego kazandırmayı ve kendini uzmeyi birak. Sende onu eleştir.
Soran+1 yıltamam deneyeceğim aslında bı ara yapmıştım işe yaramıştı sonra çok üzülmüştüm canım gibi
- +1 yıl
Hayir iste sen üzülebiliyorsan o da üzülebilir. Egosunu yerle bir et. Bak ise yaramış yine Yarar emin ol
Soran+1 yıltamam yapicam gelsin bi eve görür o 😊 of hayat çok acımasız ya böyle olmamalı mutlu olmak için evleniyoruz yaşadığım şeylere bakın ya yazık bana acınacak durumdayım resmen
- +1 yıl
maalesef hayat acımasız. Ve evliliklerde nedense hep zit kutuplar birbirini bulur. Buna da sınav diyorlar.. oysaki bunlar bizim tercihlerimiz. Ve tercihlerimizin bedelini ödüyoruz. Iste eslerden biri bencil çıkınca , aile olduğunun farkinda olmayınca bu durum kaçınılmaz oluyor ne yazik ki
Soran+1 yılKesinlikle ne yapalım kader demekten başka çaremiz yok ki
- +1 yıl
Iste kader diyerek kendimizi avutuyoruz 🤭🤭hayırlısı olsun diyelim
Soran+1 yılAmin cumlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
- +1 yıl
Amin.. Sen yine onu uygula yola gelir daha once gelmis. Mutluluklar iyi geceler
Soran+1 yılTmmdir çok teşekkürler güzel bilgileriniz için Allah razı olsun iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. eşinin şupeli davranısarı var muhtemelen aldatıyor olabilir sana olan sevgisi varsa bile azalmıs belli yataktaki durumdada azalma varsa eskiye göre baskasıyla yasıyor olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim peki bu durumu nasıl kanıtlayabilirim
Soran+1 yılMaalesef takip edemem çıkamıyorum dışarı ben 28 eşim 32 yaşında 2 buçuk yıldır evliyiz
Soran+1 yıl1 buçuk yaşında çocuğumuz var aileden kimseye bir şey söyleyemiyorum ki herkes kapatmış kulaklarını bana ve bu arada hep gülerek mesajlasiyor birileriyle çok mutlu oluyor yüzü bu yüz ifadesinin 4 de 1 ni bana yapsa dünyanın en mutlu kadını olurdum herhalde
Soran+1 yılKesin aldatıyor işte hislerim doğruymus
Soran+1 yıltamam
İyi akşamlar gizlemesi tabiki istemsizce bir korku yaratır sana biraz daha dişiliğini kullanırsan ailesinden cok sana ilgi gösterebilir bence
030 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum öyle ama kopmuyor inanın yolda tanımadığı bir insan bile benden daha çok değerli herkese çok nazik iyimser güler yüzlü bana tam tersi birine anlattığım da da sırf bu davranışları yüzünden herkes benim hayalperest olduğumu düşünüyor zaten eşimde sürekli seni hastaneye yatiracagim sen normal değilsin diyor ama hayatim evlendiğimden beri çok kötü oldu
Soran+1 yılBoşanmak kolay bişi değil ki çocuğuma hasret kalmak düşüncesi bile çok kötü
Soran+1 yılBoşanamiyorum maalesef aileler hep araya girip izin vermiyorlar ama kızımın biraz daha büyümesini de bekliyorum ama inanın zindanin en berbat ini yaşıyorum hak ettim mi diye de çok düşünüyorum eşime göre hak ediyorum bu hayatı belki de haklıdır görücü usulü de olsa kendim ettim kendim buldum..
Soran+1 yılHayır hayır asla çocuğumu bırakmam şu an çok küçük babasına da çok düşkün yani demek istediğim çocuğum büyusun öyle eşimden ayrilmak istiyorum çocugum bana muhtaç ve onunla çalışmam en azından büyük olsa okula gider bende çalışırım sadece kızımla ben hiç kimse olmadan çok güzel hayallerim var kızımla birlikte inşallah olur asla kızımdan ayrılmam öldürmeleri lazım beni ben kziim için eşime katlaniyorum zaten
Soran+1 yılAnladım ama herkes engel ayrılığa yani tam bir imkansızlık söz konusu bence ben zindan hayatımda ağlamaya devam edeyim
Soran+1 yılAynen öyle beni hayatta tutan sadece çocuğum yoksa bosanamasam bile intihar ederdim herhalde beni hayata bağlayan çocuğum
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizede mutluluklar tavsiyem sevgisinden güveniliginden emin olmadığınız biriyle asla evlenmeyin
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun ne diyelim kendinden de emin ol öyle evlilik düşün diyelim 😊
Soran+1 yılÇok kötü olan insanlar hep vardır ama eşine çok iyidir birde herkese iyi olup eşine çok kötü olanlar da vardır benim eşim gibi 😬 belki sende eşine çok iyi olabilirsin onunla birlikte kötü alışkanlıklarını geri bırakırsın bellimi olur
Soran+1 yılOlsun illaki olacak sen sadakatini bozma yine d gençsin gençliğini tadını çıkar doy ki herseyden sonra evlen erkekler bekarken yapmadıkları şeyler yuzunden eşlerine daha çok hayatı zindan ederler sen de sıkıldığında evlen o zaman 😊
- +1 yıl
Gençsin :D 25 oluyorum haftaya pazar çok da genç sayılmam sen bile 26 da evlendiğine göre demek ki değiliz :D Valla bak benim karakterim çok bozuk ama asla 1 kadını aldatmam huyum değil olmuyorsa olmuyor ölüm yok ya söylerim çekinmem çünkü ona karşı böyle bir saygısızlık küfür ilgi göstermessem beni aldatabilir ve bu durumda suçlu ben olurum çünkü bir şeyleri eksik yapmışım demektir. Benim bekarken yapmadığım şey yok ki :D
Soran+1 yılErkekler bence daha geç evlenmelo gerçi benim eşim 30 unda evlendi de ne oldu hayat acımasız aslında sen aldatma kardeşim ilgi goster yarın öbür gün hasta olursunuz size eşinizden başka kimse bakmıyor aile elbette bakar ya onlarda yoksa kadınlara bir adım atın onlar size 10 adim gelirler tabiki emin olduguniz kadınlar böyle çünkü mutsuz annenin halini çocuğu bile fark ediyor ve çocuklar asla unutmazlar
Soran+1 yılYa sabır ya Allah hayırdır senin ne derdin var intiharla 🤦🏼♀️
Soran+1 yılKaramsar olma değiş bence yaşamak güzel bak bı de evladin olsa dünyanin en mutlusu olursun ölümü çıkar aklından hayatının tadını çıkarmaya bak bence artık evlen karar verdim senin yalnızlık korkun var
- +1 yıl
Yok ya birinin daha hayatını maaf etmiyelim gerek yok bence. Çocuk evet çocuk olsa intihar edemem ama ben gerçekten 40 dan sonra yaşamak istemiyorum bana bir neden olabilir çocuk ama evlilik birde çocuk 2 kişinin daha hayatını maaf etmek olur ben gerçekten iyi bir insan değilim. Karakter özelliklerim açısından
Soran+1 yılİnanmalisin kendine eğer sen kötü bir insan olsaydın bana güzel yorumlar yapmazdın hak ediyotsun falan derdin veya alay ederdin o yüzden kendine inan sen çok iyi bir insansın intihardan da vazgeç
Soran+1 yılBozuk olmasın işte iyimser ol daha hayatının başındasin 40 li yaşlar da çok güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılKendine bak rejim yap fit görün tayt giy vücut hattın belli olsun evde bol şeyler giyip seni nasıl arzulasinki
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden biz kadınlar hep dış görünüşümüzle etkilemek zorundayız biraz da erkekler bisiler yapsın dikkat etsem de aynı şeyler söylüyor sürekli evde susluyum nasıl yapayım doğum yaptığım için kilo aldım 😔
- +1 yıl
Taamda akşam 5 sonra hamur vb şeyler yeme yemek yedikten sonra hep ondakka gez ve yemeğe başlamadan iki bardak su içki miden toklu hissi çabuk gelsin... Kadınlar erkekler gibi bakarak arzulamazlar ki erkekler öyledir bakarak da azararlar
Soran+1 yılSıkı diyet yapıyorum hayatımda ilk defa kilo aldm hep en fazla kılom 48 di şimdi hep dikkat ediyorum ama dışarı cikmama izin vermiyor ki spor yapıp yürüyüş yapayım nasıl zayiflayacagim
- +1 yıl
Uygulama var evdeki haraketlerle yapabilirsin karın kası falan vb şeyler ama akşam 5 ten sonra ağır şeyler yeme meyve falan gibi şeyler ye
Soran+1 yıltamam önerdiğiniz çay detoks var mı acaba?
- +1 yıl
her şey piskoloji k bence sen dirayetli ol işte başarırsın tayt gez evde sadece eşinle kaliyorsan evde bazen iclikte giyme. sen istemese de birliktelik yapmasına izin ver
Soran+1 yıltamam inşallah işe yarar
- +1 yıl
Yarar sabırlı ol
Soran+1 yılTşkler
Aldattığını sanmıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladınız neden böyle olabilir peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma ihtimali yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
sana ilgisi nasl peki tensel olarkz
02 Yorumla
Soran+1 yılPek yok
evlenmeden önce böyle miydi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHhhh
Soran+1 yılHayır yani görücü usulü evlendik nişanlılık doneminde de çok görüşmedik yani pek istemiyordu ben de sorun etmiyordum
Soran+1 yılMesaj gönderemiyorum ya
+1 yılSanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil emin oldunuz acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle konusuyor
08 Yorumla
Soran+1 yılBir ara TLF film izlerken uyumuştu bakmıştım evliliğimizin ilk yillariydi ama bir kişi ile değil bir kaç kişiyle konuşmasını yakaladım ama bu yıl daha ilgisiz
Cevap sahibi+1 yılHuy dur zaten o davranisi. Surekli birini bulma pesi dedir sanirim. Sende bu sekilde kabullendin galiba caresiz
Soran+1 yılEvet öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılMesajdan konsuur musun
Soran+1 yılBurdan yazissak
Cevap sahibi+1 yılOk. Sadece herkes okuuo gibi hissediyosun ondan
Soran+1 yılAnladım rahat ol adın gizli zaten
Cevap sahibi+1 yılboş ver. Iyi gwceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!