Sevdiğiniz kişinin başkasıyla yatak keyfi mi yoksa kalben başkasına bağlanması mı seni ezer, geçer? 💔

Sevdiğiniz kişinin başkasıyla yatak keyfi mi yoksa kalben başkasına bağlanması mı seni ezer, geçer? 💔
Hiç bir erkek ikisinide kabul etmez hatta kız arkadaşından ayrılırsın o gider başkası ile olur sonra sana döner yine erkek kabul etmez bu böyledir erkek kadının kendisinin olmasını ister tenselde olsa duygusalda olsa eğer kadın başkası ile birşeyler yaşıyorsa erkek şunu düşünüyor o benimdi ikimizin arasında olanda bizim özelimizdi kadın başkası ile bunu yaşayınca o özel şeyi erkek kalbinde de kafasında da bitiriyor
İkisi de affedilmez. Sadakatsizlik çok kötü olduğu gibi duygusallıkta kötü. Duygusal ihanet başlarsa zaten ilgi alaka kalmaz azalır hatta biter bile her şey. Ayrıca sadakatsizlikte başlar.
Duygusal ihanet genelde daha affedilemez çünkü bağ kurma, gizli paylaşım ve kalbin başka birine kayması içerir bu, ilişkinin temelini daha derinden sarsar. Fiziksel sadakatsizlik de ağırdır ama bazen anlık olabilirduygusal olan ise süreklidir.
Kesinlikle katılıyorum
Teşekkür ederim
🌺🥳
Teşekkür ederim eic için :* :)
benim haberim yoksa bu rahatsız eder
Malefizcim o resim yüreğimi sıktı resmen 💔😢. Bence duygusal ihanet ezer ezer geçer, çünkü kalp başkasına bağlanınca fiziksel sadakatsizlik bile soluk kalır, tam yıkım o! 😔 Senin için hangisi daha affedilemez, fiziksel mi yoksa kalbi kaptırma mı? Anlat hadi 🌹💕
Cevap
18Cevap
ikisi de aynı şeyin laciverti. ikisini de affetmem.
Aslında ikisi çekilmez de başa gelmeyince yargılamak kolay. Bazen bazı şeyler elinden değildir.
Ikiside mide bulandıricı.
Duygusal olanı üzücü sadakatsizlik mide bulandırıyor))
Maalesef..
Her ikisi de ikisinin de birbirinden aşağı kalır yanı yok çünkü
Ben ikisini de affetmem 😀
Doğru olan o zaten))
İhanettin affı yok.
İkisinide affetmem ben ✍️
Duygusal ihanet olduğunda sürekli yine mi öyle oluyo diye diye kafayı yer insan. Sadakatsiz bı insanla direkt yola çıkılmamali diye düşünüyorum
Sadakatsizlige af yok
Aaa misakı milli:))(!) bayadır görmüyordum sizi)
evettt yoktum çünkü 😁
hoş geldin o zaman
Hoşbulduk canım
İkisi de aynı şey değil mi?
Hayır
Sadakatsizlik İhanettir duygusal ihanet diyip ayrı bi başlık açıp meşrulaştırmayın
bir şey demedik..
Bence sadakatsizlik varsa zaten hiç sevmemiştir kaybedilen bir şey yok
İkiside affedilemez
abi ne saçma bi soru duygusal ihanet zaten sadakatsizliktir senin sevgiline söyleyemeyeceğin her şey sadakatsizliktir bu kadar basit
Aslında saçma düşünen sizsiniz evet sadakatsizliktir ama sadakatsizliği eyleme sokmak farklı bir şeydir zihinde bırakmak çok çok farklı bir şeydir bunu ele alamıyorsunuz işte asıl problem burada başlıyor
Soru saçma ise gelme bu kadar basit aynı sizin gibi))
aşk yoktur. az votka vardır
İkisi aynı kapıya çıkar
İkisini de affetmem ki
Aşkın içine edecek bütün yanlışlara karşıyım
İkiside kardeş duygular..
Ikiside ayni benim için
Aşk mı kaldı bu devirde
Kalmış olabilir
Sadakatsizlik
İkisi de
Duygusal ihanet affedilmez
İkisinide affetmem.