Benim gibi tutkulu bir hatun sadece sadakat ile yetinmez😅 aşkın en sadık ve tutkulu halini isterim🎈

Benim gibi tutkulu bir hatun sadece sadakat ile yetinmez😅 aşkın en sadık ve tutkulu halini isterim🎈

Aşk ve sadakat, insan ilişkilerinde önemli kavramlardır ve genellikle bir arada bulunmaları arzu edilir. Geniş bir yelpazede tanımlanabilen, güçlü bir duygu ve bağlanma halidir. Romantik aşk, tutku, yakınlık ve bağlılık gibi unsurları içerir. Aşk ve sadakat arasında karmaşık bir ilişki vardır. Aşkın olduğu durumlarda sadakatin de olması beklenir. Ancak, bazı durumlarda sadakat, aşkın olmadığı veya azaldığı durumlarda da devam edebilir. Sadakat, ilişkilerin temel bir taşıdır. Güven, saygı ve bağlılık gibi değerleri içerir. Sadakat, ilişkilerin uzun süreli ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Özellikle zor zamanlarda, sadakat duygusu insanları bir arada tutar ve ilişkiyi güçlendirir. Aşk, zamanla değişebilir ve iniş çıkışlar yaşayabilir. Tutku azalabilir, ancak sevgi ve saygı devam edebilir. Bazı ilişkilerde aşkın yoğunluğu azalırken, sadakat duygusu güçlenerek ilişkinin devamını sağlayabilir.
aşk bitiyor her türlü
Deme öyle be😒
Evlilikten soğuttun beni şu an😕
Birkaç yıl ne be😅 sevgili kalayım madem 3 yıl ki bitmezse evlenirim😅
Evlenecek kadar birini seversem düşünürüm tabii😅
Töbe de😕 beddua bu😅
Etmaaaa uşağım😕 eylemaaa😅 aşk cısss
İçlerinde çok kaldım çocukken😅
Hehe evet😅 seviyorum Karadenizlileri
Karışığım ben😅 yarı Türk yarı Rus
Aşk ve sadakat, insan ilişkilerinde önemli kavramlardır. Her ikisi de farklı ihtiyaçları karşılar ve sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur. Aşkın yerine sadakat tek başına yeterli olmayabilir, ancak sadakat olmadan aşkın da kalıcı olması zordur. İdeal bir ilişkide hem aşk hem de sadakat dengeli bir şekilde bulunmalıdır.
Sadakat köpektede var ya😀😀
Abowww 😱köpek bile olamayanlar var yani😅
O zaman hoşt hoşt diyelim😅
Kesinlikle katılıyorum, sadakat önemli ama yetmez canım! Aşk dediğin heyecan ister, kalbi pır pır ettirmeli, insanı içten güldürmeli. Sadakat, aşkın güçlü bir yapı taşı ama tutku olmadan eksik kalır... Hayal et, yanında sadık biri var ama hayatına renk katmıyorsa? Off, sıkıcı! O yüzden aşkın ateşi de olmalı ki dünya dönsün. Senin gibi tutkulu biri için başka türlüsü düşünülemez zaten!✨💃
Cevap
28Cevap
En önemlisi sadakattir zaten. Bunun yanında saygılı , tutkulu olunmalıdır. Kuru kuruya sevgiye ihtiyacımız yok
He he öyle😅
😒😒
Bugün kaç insan aşkı biliyor veya aşık?
Milyonlarca insan daha ne hissettiğini bile bilmiyor. Yoğunlaşmış fiziksel beğeni, cinsel arzu ve ruhsal saplantıyı "aşk" sanıyoruz.
Eğer ortada sadakat varsa zaten orada karşındaki insana derin ve köklü bir sevgi de var demektir. Aynı zamanda saygı ve empati de.
Bence hepimiz "aşk" denilen şeyi başından beri yanlış yorumluyoruz.
Doğru yorum
Sadakat yetinilebilecek bir olgu değil. O olmazsa olmaz bir şey. Tek başına da yetmez. Tutku ve şehvette olmalı ve aşkı körüklemeli. Eğlenceli hale getirmeli.
Sadakat sevginin tohumudur.
Bu da benim toprağa tutunmam için ve bütün elektırıgımı boşaltmam için yeterli bir sebep.
Akabinde de eşim olacak kişiyi bulutların üzerinde gönlünce dolaşmasına uygun ortam hazırlamama gebe.
Sabah kahvesini tek başına yudumlayanlara afiyet olsun.
bir arada güzel, bulacağına eminim hakkediyorsun✨
Teşekkür ederim 🌸
Resmi daire mi lan burası sadece sadakatla olur mu 😃
Mantık evliliğidir 😅
Yerim öyle mantığı ömür mü geçer öyle 😃
Ne bileyim 😅
Allah onların belasını vermiş bence 😃
Mutlu bir ilişki için 5 S kuralı önemlidir...
Dedeler bilir tabii😅 o kadar yaşanmışlık var. Boru mu bu? Hahah😅
Sana da günaydın : ))
Güno dedecim😅 bu sabah da ölmemişsin be😒
Umudunu kaybetme, yarın sabahı bekleyelim
Çok uzun😒
Tövbe estağfurullah el azim sübhanallah elhamdülillah la ilahe illallah Allahu Ekber 🤲🏿🤲🏿
Amin dedem amin🙏
Sadakat sadık olmak kalmak bir erkek olarak gördüğüm her güzel kadından etkilenirim bunu söylemek sadece dürüst ve cesaretli olan erkeklerce söylene bilir lakin her güzel kadın da bulacağım şeyler eşimde de vardır zaten
sadakatin anlamlı bir hale gelebilmesi için aşkla pekiştirilmesi şart.. herhangi birinin bana karşı sadık oluşu, benden neden olumlu bir etki yaratsın ki?
Aşk zaten zamanla bitecek. Hiçbir zaman ilk günkü heyecanla sevmeyeceksin. Ancak sevgin, ilk günkünden daha fazla olacak. Bu da sadakatten geçer.
Aşk olmadan olmaz, gerçekten aşık olan biri zaten sadık olur. Bir insan sadık değilse otomatik olarak sevmiyordur
Aşk illa ki olmalı tabii ama sadakat da bi cezbetmedi değil. Olur da günün birinde mantık evliliği yaparsam sadık biri olması önceliğim olurdu.
Aşka inanmıyorum. Ve yerine maalesef sadakat yetmez. Saygı gerek dürüstlük gerek.
Aşkı buldukta sadık olanı arıyoruz… tüylüsü Tüysüzü diye seçme şansımız da var mı? 😑😑
Sevgi Saygı ve Sadakat bunlardan biri eksik oldumu olmaz
Aşk ile sadakat birbirini tamamlayan besin zinciri gibidir.
Karşılıklı aşk ve güven varsa aşkın, tutkunun ve sadakatin anlam kazanacağını düşünüyorum ben.
Güven ve tutkunun olduğu yerde sadakat kendiliğinden gelişir.
Sadakat olmazsa olmaz. Sevgi oldumu aşk olmazsa olmaz değil
O bahdetigin 60 yaştan sonrs olur 😂 biz erkeklerde tutku bol bol var 😂😂
Aşk geçici sadakat kalıcı, birkaç yıl önce bu soruya aşk derdim ama şu an saygı sadakat en önemlisi
Aşk olmazsa çok monoton bir ilişki ortaya çıkar görevler ve mecburiyetler ön planda olur. Bence çok az insan böyle bir şey ister.
aynı zamanda belirli özelliklerden fazlaca yeterliyse aşk olmadığı durumlarda evet.
değilmi
Yalana gerek yok benim için yatak başta tutku bunlar yok sa boş
Bi yere kadar yeter sonra olmaz
Sadakat varsa ask da vardır
Aşk geçici bir duygu durumu zaten
Sadakat güzel ama tek başına yetmez
Sadakat aşk olur zaten
Evet yetebilir
Aşkın şehveti olmadan olmaz
Aşkın en sadık ve tutkulu halini isterim
D. onunu gostererek bunu saglayamazsin.
yetmez
Aşk- tutku ve s.. sanırım mutluluğun formülü. :)
Yeterli degl
yeter
Sadakat daha önemli hepsinden kesinlikle
Aşk olsun:)
Yetmez maalesef
Aşk onemli
Belki bir ihtimal
İvit.
Yetmez
Yeterli olmaz
İkisi ayrı sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?