Aşk İlişkileri Çok sevmek ihaneti kabul etmeyi meşrulaştırır mı? MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok sevdiğiniz birinin ihanetini kabul edip sineye çeker misiniz?Çok sevmek ihaneti kabul etmeyi meşrulaştırır mı? Çok sevmek ihaneti kabul etmeyi meşrulaştırır mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Maalesef evet üzülerek söylüyorum 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İhanetin mesrusu olmaz. Bir söz vardır ve bunu severim. Aynı buna benzetirim. "Terörist ile anlaşma olmaz. Kafasına sıkarsın olur biter." 0 0 Yorumla
Adaa20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Ben asla sineye cekemem cok sevicem bide sineye cekicem sacmalik 0 1 Yorumla Adaa20 +1 yıl @Retrou turk kizlari cirkinmi sacmaliyosun ben bir turk kizi olarak cok guzelim ve butun türk kizlari cok guzel kizlara laf soyletmem Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Herkes sineye çekmez çekenede niye çekiyosun denmez kendi tercihi 0 0 Yorumla
Bsrsrpl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sineye cekmem ama kendimde de bi hta ararim ona neden gittigini dusunurum neyi yetersiz yaptigimi dusunurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maalesef evet üzülerek söylüyorum
İhanetin mesrusu olmaz. Bir söz vardır ve bunu severim. Aynı buna benzetirim. "Terörist ile anlaşma olmaz. Kafasına sıkarsın olur biter."
Ben asla sineye cekemem cok sevicem bide sineye cekicem sacmalik
@Retrou turk kizlari cirkinmi sacmaliyosun ben bir turk kizi olarak cok guzelim ve butun türk kizlari cok guzel kizlara laf soyletmem
Herkes sineye çekmez çekenede niye çekiyosun denmez kendi tercihi
Sineye cekmem ama kendimde de bi hta ararim ona neden gittigini dusunurum neyi yetersiz yaptigimi dusunurum
Asla
Asla.