Ne yapacağımı bilmiyorum hatalı ben miyim?

Kendime çare bulamıyorum bari buraya paylaşayım dedim. Çok olmadı 4-5 ay önce ayrıldık 2,5-3 senelik ilişkimiz oldu ayrılıklarımız kavga vs oldu hiç girmeye gerek yok klasik bi ilişkiydi işte ama hep zorluklarımız vardı benim borçlarım maddi sıkıntılar yüzünden belkide onun istediği gibi değildim ama elimden geleni de yaptığımı düşünüyorum neyseee bi süre bazı maddeler kullandım kötü bi insan değilim ama bi şekilde bulaştım sonuçları da ağır oldu tabi güzel bi işim vardı bunun yüzünden ayrılmak zorunda kaldım tabi hala borçlar var E bunlar dışında ailenin gözünde bu duruma düşmek çok daha kötü olacaktı işten çıktığım gün ağlayarak eve gittim sadece kız arkadaşımı arayabildim ne yapıcam diyerek ağlıyorum falan eve gittim kız arkadaşıma biraz zamana ihtiyacım var dedim konuşmak istemedim umarım beni anlıyorsunuzdur yani böyle bi durumdan dolayı işini kaybetmiş olmak kötüdür ki ailem de namazında niyazında insanlar aradan birkaç gün geçmeden kız arkadaşım benden ayrıldı neden benle konuşmak istemiyorsun ben sana iyi gelmiyormuyum falan diye bana çok saçma geldi sinirlendim de tam hatırlamıyorum ama kötü bişey söylemedim sadece şu an önceliğim sen değilsin dediğimi hatırlıyorum aradan Bikaç ay geçti şu an sürekli onu düşünüyorum aklımdan çıkmıyor üniversiteye gidiyor ondan haber alamamak zor geliyor bana heryerden engellemiş ulaşmaya çalıştım cevap vermiyor engelimi kaldırmıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum şu an unutmalı mıyım

Ne yapacağımı bilmiyorum hatalı ben miyim?