Arkadaşa normalde kendimi kimseyle kıyaslamam özgüvenle alakalı bir şey değil bu. Ama son dönemlerde hep çok daha iyileri benim sevgilimin etrafında dolaşıyor. Şöyle söyliyim size kendisi avukat iki yıllık ilişkim iyi bir avukat işinde iyi maddi durumu çok iyi bir arabam dahi yok. Rus kadınlarla Arap kadınlarla sürekli bir arada kadınlar hem çok güzel hem bir sürü dil biliyorlar. Etrafındaki avukatları saymıyorum bile. Hal böyle olunca kendimi çok yetersiz hissediyorum İngilizce öğrenmeye çalışıyorum şu an ama nereden baksanız bir seviyeye gelmek bile bir sene. Kendimi geliştiriyorum ama öyle hemen olacak iş değil. Hem maddi açıdan yetersizim hem sanki manevi açıdan ne yapacağım ben yanlış mı düşünüyorum birisi sizden üstün diye ayrılmak istediniz mi hiç ben o aşamadayım bu durum öz güvenimi çok yaralıyor
Ben ne yapacağım yanlış mı düşünüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Fikri olan
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açıkçası bu konudan bende muzdaribim sevgilim yıllarda Akdeniz tarafında calismis ordan cok iyi cevresi var eski sevgilileri hemsire ogretmen Şu an çalıştığı yerlerde muhatap oldugu kizlar cok iyi ve hep goz önünde kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ama bide düşünüyorum cok guzel bi iliskimiz var sevgilim beni seviyor deger veriyo ona güvenmek zorundayim yapacak bisey yok
özgüvensiz bir bireysin
Ne alakası var kardeşim özgüvenle tipten Şundan bundan bahsetmiyorum
neyden bahsediyosun aşkoo
Kültürden bahsediyorum
küfürden mi bahsediyosun
E sen ne iş yapiyotsun
Öğretmenim ayrıca yaşam koçuyum aktif olarak öğretmenlik yapmıyorum meslek olarak öğretmenim aktif olarak yaptığım işler spiritüel alanlarla alakalı
Valla mesleğinde pek getiri saglamiyor galiba sana. yani açıkçası bu adam seninle evlenir bile bırakır nerde tanıştınız
Mesleğim getiri kazandırıyor yani maddi olarak yükselebilirim o konuda önü açık Bu yüzden öğretmenlik yapmıyorum koçluk yapıyorum zaten
Valla ben söyleyeyim yani illaki eğer çok yakin çalışıyorsa o kişilerle illaki bir aldatma ilerde olur.. peki neden yabancı kişiler varki avukatın o yabancılarla ne işi olur
Asıl avukatın yabancılarla işi oluyor hukuk barosunda üç dilde tercümanlık yapıyorlar Ruslar da geliyor Araplar da geliyor dünyaca iş yapıyorlar Türkiye’ye özel değil
Valla ilk defa duydum senden vay be.. yani dediğim gibi birde fiziğin önemli senin. bide adamla zaman geçirme de önemli. nerede tanistin bununla
Ya fizikte falan sıkıntı yok benim problem kültürde Ben onunla bir akşam yemeğinde tanıştım numaramı istedi konuştuk ettik falan filan derken ilerledi
Hı o zaman iyi şanslar yani umarım aldatmaz
maddi açıdan sizi desteklemiyor mu
Maddi açıdan beni destekliyor ben istediğim ölçüde çünkü ben ondan öyle şeyler talep etmiyorum Ben de para kazanıyorum kendime yetiyorum yani
siz ne iş yapıyorsunuz
Ben öğretmenim hem öğretmenlik yapıyorum hem yaşam koçuyum Bioenerji reiki vs SEANSLAR düzenliyorum
peki siz eşinizin yanındaki kadınlar gibi bakımlısınız bu önemli güzel misiniz
Evet güzel bir kadınım yani o konuda bir sıkıntı yok benim problemim güzellik değil ya benden güzelleri de olabilir yani benim problemim kültürel olay Tek bir dil bile bilmiyorum etrafındaki kadınlar neredeyse beş dil biliyorlar
Kadınların meslekleri benimkinden daha havalı çoğunda araba var Ben daha henüz alamadım
öğretmenlik en güzel mesleklerden birisidir. eşiniz onları değil sizi seçmiş sizi seviyo ondan araba isteyin sizde
O benim eşim değil sevgilim niye araba istiyim ya ezik gibi
Ben eşiniz zannetmiştim kusura bakmayın