Yakın arkadaşlarımla konuşmuyorum onlar çok çabuk arkadaş ediniyorlar

ben arkadaş edinsem de sessiz biri olduğum için karşı taraf benden sıkılır diye çok korkuyorum açıkçası kıskanıyorum ya da özeniyorum eğer bu arkadaş olayı böyle devam ederse intihar bile edebilirim. Çok şey mi istiyorum? sadece kafa dengi iyi bir arkadaş... çok dua ettim eş bulmaktan çok arkadaş bulmak için dua ettim evet dua ettim ama çıkmadı karşıma kafa dengi iyi bir arkadaş... bazen Allahın beni unuttuğunu düşünüyorum sonra vazgeçiyorum bu düşünceden. çünkü hayatımda her şey ters gitti millet eğlenirken ben evde ders çalıştım ama hiçbir işe yaramadı ..

her Allahın günü ağladım arkadaşlarımın hayatları çok iyi giderken neden ben diye . sonra kendime ben seçilmişim dedim bazen öyle bi duruma geliyorum ki bana öbür dünyada bile rahat yok diyorum tövbe ...

hep kafa dengi iyi bir arkadaşın hayallerini kurdum biliyorum abarttım dışarda çok kişi var ama...

aslında çok arkadaşım var fakat hiçbiri kafa dengim değil. inanır mısınız eğer o arkadaşı bulursam ona kendimden çok değer verebilirim. el üstünde tutarım.

inşallah bi gün karşıma çıkar. içimi döktüm içimi buraya döktüm çünkü dertlerimi anlatabileceğim bir arkadaşım bile yok.

ben ders çalışmaya gidiyorum.

Yakın arkadaşlarımla konuşmuyorum onlar çok çabuk arkadaş ediniyorlar